Primăvara înseamnă copacii care înfloresc și te inspiră la zâmbete, natura care revine la viață și îți bucură ochii cu mult verde, păsărelele care cântă de dimineața pâna seara, flori pline de culoare și parfum care te îmbie. Primăvara înseamnă soare și multă bucurie, trezirea după o iarnă lungă și grea.

Dar primăvara mai înseamnă și 1 mai.

Știi semnificația zilei de 1 mai? 1 mai marchează ziua în care s-a câștigat dreptul la ziua de muncă de 8 ore, fără reducerea salariului, de la și după 1 mai 1886. Această zi a devenit cunoscută datorită protestului încheiat cu confruntări violente între manifestanți și forțele de ordine.

Deși are la bază un eveniment trist, 1 mai este o zi de sărbătoare, de bucurie și relaxare, este un eveniment sărbătorit așa cum simte fiecare în parte.

 

8 idei cum să petreci de 1 mai

Noi ne-am gândit la 8 propuneri pentru tine. Posibilitățile sunt infinite, dar suntem totuși limitați de situația actuală din lume...

 

1. Spune DA la orice...bineînțeles respectând situația actuală și condițiile impuse de lege. Ieși din zona ta de confort și bucură-te de această zi, de primăvară. 1 mai este despre a te simți bine, a te distra, a te relaxa. Nu uita că lucrurile mărețe se întâmplă în afara zonei de confort. Fă un pas curajos înainte și profită de această zi să fii altfel.

2. Prânzul în aer liber, sună bine? Să iei masa și să admiri peisajul preferat, ce frumos sună, așa-i? Când te-ai relaxat în acest mod ultima dată? Știm că acum sunt multe restricții, dar un prânz în natură cu un peisaj care să te inspire este recomandat. Tu unde ai merge? Poți înveseli atmosfera cu florile de câmp, vesela colorată, mâncarea preferată și cel mai important, persoanele dragi aproape.

3. Un grătar la tine în curte sau într-un spațiu special amenajat. Chiar dacă e post, tot poți face un grătar, un grătar cu legume și multă voie bună. Dacă nu, te poți bucura de grătar ziua următoare, de Sfintele Sărbători Pascale.

Nu uita să ai la tine un degresant la cald pentru a curăța grătarul. Știm cât de neplăcută este curățenia după, dar Dr. Stephan, specialistul nostru în curățenie, îți recomandă două produse minune - Turbo Degreaser și Hot Foam Degreaser. Un degresant la cald ce îl poți utiliza pentru a curăța grill-ul, se aplică pe suprafața caldă, se lasă câteva minute, apoi se curăță cu o perie pentru grătar sau un burete, cum este Misavan Burete Suprafete Dificile. Nu uita să utilizezi și mănuși pentru protejarea mâinilor. Avem o gamă variată de mănuși menaj Profesionale, Aloe Vera, Extrem Robust, le-ai văzut pe www.misavan.ro?

4. Creează propriul cinema acasă. Ce zici de o zi întreagă de filme sau seriale? Ai deja o listă? Cu atât mai bine...Un răsfăț bine meritat și mult așteptat.

5. Propriul spa acasă? Da, da, da! Ce mai întrebare. Nu ai nevoie de multe ingrediente pentru un spa perfect. Sare de baie, lumânări parfumate sau bețișoare parfumate, muzică bună, un exfoliant de corp, ulei de masaj, opțional un difuzor aromaterapie.

Nu uita să pregătești baia înainte. Curăță cada și chiuveta de urmele de calcar cu Dr. Stephan Full Bath sau Dr. Stephan Shine Bath. Vor străluci de curățenie. Dacă totuși preferi un produs cremă, poți opta și pentru Dr. Stephan Multicream, nu are particule abrazive, îl poți utiliza și pentru suprafețe sensibile la zgârieturi.

Pentru vasul de toaletă, pentru depuneri vizibile de tartru, folosește Dr. Stephan Wc Power. Este un produs minune, transformă vasul de toaletă într-unul nou. Pentru întreținere și curățare folosește Dr. Stephan Gel Wc Profesional Apple, conferă un parfum incredibil de măr ce se resimte în întreaga baie.

La final, pentru un plus de parfum, folosește unul din odorizanții noștri Splas, Service sau Sense. Cei 3 S pentru un parfum incredibil în baie, Tu pe care l-ai testat?

6. Ești în toiul pregătirilor pentru Paște? Decorează-ți bucătăria cu flori, lumânări parfumate și ascultă muzica preferată. Nu vei simți trecerea timpului sau faptul că ai de pregătit atâtea bunătăți.

Pe lângă hârtia de copt Brilli, folia de aluminiu Brilli și folia prospețime Misavan, foarte utile în această perioadă, echipează-te și cu produsele de curățenie cele mai potrivite pentru a termina ușor și repede curățenia. Citește mai multe despre cum ai grijă de cuptorul tău în articolul nostru Sfaturi pentru curățarea și întreținerea cuptorului tău sau poți afla mai multe detalii despre o bucătărie curată, dezinfectată și igienizată în articolul nostru Soluții profesionale pentru a scăpa de grăsimile arse din bucătărie.

Alege produsele preferate și temrină curățenia cât mai repede, simplu și într-un mod relaxant.

7. Îți plac jocurile? În prezent există o diversitate de board games de unde poți alege. În plus, te poți distra și cu puține persoane, în familie, fără a încălca nicio restricție. Mai mult decât atât, găsești variante și pentru cei mici, așa îi poți implica și pe ei. Este o modalitate simplă de a te bucura de cei dragi, de a zâmbi și a avea o stare de bine.

8. Dacă în familie sunt prezenți și cei mici, poți opta pentru o zi de echitație, o vizită la grădina zoologică sau la un muzeu, o plimbare în aer liber prin parc sau să mergeți pe un deal la cules de flori și respirat aer curat.

 

Oriunde ai alege să petreci 1 mai, mai ales dacă alegi să stai în natură, ai grijă de mediul înconjurător. Nu lăsa deșeuri în urma ta și fii un exemplu pentru toți cei din jurul tău. Grija și atenția pentru natură este responsabilitatea fiecăruia din noi. Astfel, te poți bucura de toate minunățiile din jurul tău, respirând aer curat, bucurându-te de peisaje de poveste.

Nu uita că pe magazinul nostru găsești saci menajeri colectare selectivă și coșuri gunoi colectare selectrivă pe care le poți utiliza cu încredere și în confortul casei tale. Poți afla mai multe informații despre cum să protejezi mediul înconjurător din articolul nostru de pe blog Despre colectare selectivă.

 

Oricum ar fi, nu lăsa ziua să treacă. Bucură-te de zilele de sărbătoare ce vor urma, zâmbește, relaxează-te, trage adânc aer în piept și începe ziua cu mult optimism și voie bună.

Fiecare zi să fie cât mai frumoasă, plină de lumină, pace și liniște.

 

Un 1 mai plin de bucurie!