Pentru Dr. Stephan trecerea timpului nu este o simplă cifră, ci o confirmare că rolul său de a transforma casa în acasă este mai mult decât o reușită în curățenie. Este un motiv de a-i apropia pe cei dragi, de a crea momente unice și amintiri ce vor dura ani și ani. Este acel sentiment de a te simți confortabil la tine acasă, de a te relaxa și bucura de tot ceea ce reprezintă casa ta. Este acel moment când intri pe ușă și știi că ești în siguranță pentru că ești acasă, un loc în care poți fi așa cum îți place.

Dr. Stephan este acel ajutor de nădejde care te inspiră și te motivează atunci când vrei să faci curățenie, vrei să fie totul ordonat și aranjat. Este acel prieten care te cunoaște foarte bine, și cel mai important, care știe cu adevărat ce are nevoie casa ta.

Sunt 5 ani de recunoștință pentru o comunitate care zi de zi are încredere în promisiunea și misiunea sa de a oferi produse profesionale de curățenie care contribuie nu doar la creșterea calității vieții, ci și la construirea unui vis - cel mai frumos sentiment de a fi acasă, locul fiecăruia de confort, bucurie și inspirație.

Mulțumim pentru susținere, apreciere, gândurile minunate și pentru bucuria că ceea ce face Dr. Stephan este mai mult decât un simplu produs de curățenie.

Toată recunoștința merge către fiecare din voi, toți cei care îl aveți pe Dr. Stephan în casele voastre și îi oferiți mereu șansa de a-și dovedi valoarea.

Vă mulțumim!

 

 

5 motive de ce Dr. Stephan este cea mai bună alegere în produse profesionale de curățenie

 

De ce Dr. Stephan este mereu o alegere potrivită pentru casa ta? Iată 5 motive. 

1. Garanția reușitei în orice moment

Rețete de curățenie care chiar funcționează. Dr. Stephan este echivalentul produselor profesionale de curățenie, adică garanția reușitei în orice problemă de curățenie. Produsele sub brandul Dr. Stephan se adaptează stilului de viață actual cu care se confruntă majoritatea persoanelor - agitat, lipsei de timp, dorinței de relaxare și timp alături de cei dragi.

Produsele Dr. Stephan sunt produse profesionale de curățenie care nu doar curăță și conferă protecție suprafeței timp îndelungat, ci oferă timp pentru relaxare împreună cu cei dragi.

În plus, îți reamintim că produsele profesionale de curățenie sunt produse care oricât de des le folosești pe o suprafață nu îi vor afecta calitatea, ci o vor curăța și îi vor conferi protecție.

 

2. Ani de cercetare

Fiecare produs are o misiune foarte bine definită. Fiecare rețetă de curățenie este studiată și testată atent pentru a face față chiar și celor mai grele provocări în curățenie. Expertiza lui Dr. Stephan este dată de ani de cercetare pe care i-a investit pentru a găsi soluții optime de curățenie care răspund nevoilor actuale de curățenie.

 

3. Gamă diversificată de produse

Produsele Dr. Stephan acoperă toate nevoile casei tale, sunt gândite pentru a curăța și proteja fiecare suprafață din casa ta. Sunt adaptate nevoilor zilnice de curățenie cu care te confrunți, fiind produse specializate pe tipuri de suprafețe.

Pe magazinul nostru online, www.misavan.ro , găsești întreaga gamă de produse profesionale de curățenie Dr. Stephan, în funcție de tipul de produs.

DezinfectanțiDetergenți Eco LabelDegresanțiAnticalcareDetergenți baieDetergenți vaseDetergenți pardoseliDetergenți multifuncționaliOdorizanți cameră și baieSoluții țeviDetergenți geamuriSoluții covoare și tapițerii • Produse dedicate afacerii tale (produse profesionale de curățenie Dr. Stephan la litraje mari).

Gama diversificată se referă nu doar la multitudinea de produse, ci și la diversitatea în parfumuri și suprafețe pentru care sunt dedicate produsele Dr. Stephan.

 

4. Lansări noi de produse

Preocuparea pentru tot ceea ce ne înconjoară și pentru nevoile reale de zi cu zi sunt parte din misiunea lui Dr. Stephan. Atenția la detalii și la toate schimbările ce se petrec în perioada actuală sunt o prioritate pentru Dr. Stephan.

Cu acest gând a fost lansată și noua gamă de produse care au un impact redus asupra mediului, având etichita Eco Label. Poți afla mai multe despre aceste produse și despre misiunea companiei Misavan în cele două articole de pe blog Ce înseamnă produse de curățenie Eco Label? Ce înseamnă Eco Label pentru Misavan? și Cum să faci curățenie responsabil?.

 

5. Tips&tricks pentru o casă curată, ordonată, organizată și igienzată.

Săptămânal pe pagina noastră de Facebook se fac postări despre produse, detalii și alte informații utile despre modul de utilizare.

De asemenea, așteptăm povești de la fiecare din voi legate de problemele de curățenie cu care vă confruntați și modul în care vă organizați casa, pe grupul nostru de Facebook - Misavan Trecem România pe curat. Alte informații despre produsele Dr. Stephan și nu numai, găsești și în articolele noastre de pe blog.

În plus, ne găsești oricând ai nevoie de noi și pe comenzionline@misavan.com sau la telefonul consumatorului 0786/527 777. Răspundem cu drag și îți oferim soluții adaptate la nevoile tale de curățenie.

  

5 caracteristici definitorii pentru Dr. Stephan

Așa a reușit Dr. Stephan să se facă remarcat în cei 5 ani. Prin seriozitate, profesionalism, pasiune, încredere și curaj, dar și promisiunea că va fi tot mai bun, că mereu va face cele mai potrivite alegeri în materie de produse de curățenie. Din acest motiv, lasă curățenie pe mâna expertului! Dr. Stephan, expertul Misavan în curățenie.

 

La mulți ani, Dr. Stephan!

La cât mai multe case curate, organizate și relaxante!