Dacă Dr. Stephan ar fi să plece într-o vacanță bine meritată, și-ar cu lua cu el în valiză toată expertiza sa în produse de curățenie. Nu ar lăsa nimic în laboratorul său deoarece ar face cercetare oriunde s-ar afla. Chiar și în vacanță! Nu pentru că acesta i-ar fi scopul, ci pentru că ar fi genul de persoană care se relaxează gândindu-se ce poate face să fie de ajutor.

Inevitabil, Dr. Stephan în vacanță ne-a dus cu gândul la emisiunea Hotel Impossible a lui Anthony Melchiorri, expert în ospitalitate din SUA, care ajuta managerii și angajații hotelurilor în situații critice. Întrebat care este cel mai bun hotel în care a stat, răspunsul său a fost unul simplu și la obiect “unul curat”. Mai mult ca sigur, acesta ar fi și răspunsul lui Dr. Stephan.

Știm prea bine că Dr. Stephan ar fi mereu pregătit să noteze în agendă îmbunătățiri ce le-ar putea aduce produselor sale pentru a face viața clienților mai frumoasă, mai simplă și mai relaxantă, dar și tuturor celor care contribuie la crearea unei vacanțe perfecte.

 

Sfaturi pentru vacanță de la un expert în curățenie

1. Când alegi locația și cazarea, ține cont de review-uri.

Inevitabil îți vei da seama dacă sunt reale sau nu. Mulți clienți postează poze și dau un feedback cât se poate de real.

 

2. Acordă atenție detaliilor.

Ce obiecții ar putea apărea? Ce dificultăți ai putea întâmpina? 

 

3. Ce pui în bagajele pentru vacanță?

Când știi dacă e prea mult sau insuficient? Totul ține de stilul tău de viață și planurile pe care ți le-ai făcut. Cu siguranță cu toții tindem să punem în plus. Dr. Stephan ar mai adăuga și câteva produse sine-qua-non pentru el într-o vacanță, bineînțeles produse din portofoliul Misavan.

Iată ce produse ar lua Dr. Stephan cu el într-o vacanță (bineînțeles depinde unde ai planificat să mergi, cu ce, ce perioadă etc..):

Oriunde ar merge:

Pentru excursiile cu rulota:

Pentru ieșiri la munte, la grătare, cu activități în aer liber:

Nu uita să pui în bagaj și zâmbetul, energia bună, optimismul și dorința pentru o relaxare 100%. Nimeni și nimic nu îți poate strica buna dispoziție - asta este gândirea cu care pleci în orice vacanță. Pentru orice există o rezolvare.

 

4. Lasă casa curată, înainte de a pleca în vacanță.

Curățenie înainte de vacanță? Cam da. Strictul necesar, bineînțeles. La întoarcere nu vrei să găsești vase murdare, haine murdare aruncate pe jos, dezordine, praf, pardoseli murdare, pat nefăcut și multe altele. Înainte de plecare, alocă-ți o oră sau două și ai grijă de casa ta. Sentimentul pe care îl vei avea la întoarcere este de nedescris. Te vei simți în continuare în vacanță.

 

Dar ce ar face Dr. Stephan într-o vacanță?

Am putea spune că Dr. Stephan este tiparul omului simplu, dar meticulos, curajos, optimist și plin de viață. Din acest motiv și ce ar face el într-o vacanță nu ar fi ceva spectaculos cum te gândești probabil, ci ce și-ar dori și el să primească de la cei din jur.

1. Ar oferi un review sincer, la sfârșitul vacanței sale. Acest lucru ajută nu doar potențialii viitori clienți, ci și managerii localurilor. Altfel, cum poți îmbunătăți produsul sau serviciul oferit? Și noi, cei din familia Misavan, ne bucurăm enorm când primim feedback de la clienții noștri online, retail, Horeca și nu numai. 

2. Ar vizita zone mai puțin turistice și ar căuta localuri cu mâncare specifică zonei. Ar da o șansă la ceva nou și ar testa. Ar încerca chiar și mâncarea street food, mâncare pregătiă în food truck-uri.

3. Ar zâmbi tuturor celor din jur - de la recepționist până la ospătar, cameristă, localnici, turiști. Ar zâmbi sincer și politicos. Dr. Stephan știe prea bine ce impact major are asupra celorlalți. 

4. Ar lăsa curat în urma sa. Nu ar scoate din bagaj produsele sale profesionale și ar începe să facă curățenie, dacă la asta v-ați gândit. Ci ar fi politicos și ar respecta regulile de bun simț necesare oriunde mergi. Nimic sofisticat, așa-i? Așa ușurezi și munca tuturor.

5. Nu ar pune o etichetă fără să știe dacă este adevărat sau nu un anumit aspect. Adică ar căuta adevărata valoare a lucrurilor - fie cazare, mâncare, ospitalitate etc. - și ar da o șansă.

Deoarece adevărata valoare vine din așteptările pe care tu singur ți le creezi.

 

Și poate te așteptai ca în vacanță Dr. Stephan să scoată un instrument de măsurat praful, să spună o vrajă din alea pe care doar Hermione Granger din Harry Potter le știa și să afle cine și când a făcut curat, să scoată lupa pentru a găsi pete, bacterii sau fel de fel de lighioane, să caute nod în papură. Însă în realitate curățenia este vizibilă cu ochiul liber, iar un loc curat miroase a curat de departe și Dr. Stephan știe prea bine acest lucru.

Dr. Stephan, să te bucuri de vacanță!