#împreună putem sprijini peste 8.000 de copii aflați în situații vulnerabile să își continue educația!

Aproximativ 45.000 de copii abandonează în fiecare an școala și alți 1.200.000 se află în risc de sărăcie și excluziune socială. Marea majoritate sunt din mediul rural, acolo unde mizeria, noroiul și neputința par să înghită orice șansă la demnitate și la un trai mai bun. Nu putem sta indiferenți atunci când știm că putem ajuta. Iar #împreună impactul este întodeauna mai mare!

Pe părintele Dan Damaschin îl știm de multă vreme, prin intermediul tuturor activităților sale de suflet și prin forța extraordinară cu care reușește să mute munții din loc. Și nu vorbim metaforic.

Pe lista părintelui, în cadrul Asociației ”Glasul vieții”, sunt acum exact 8.198 de copii. Iar numărul acesta este în continuă creștere. Însă, dincolo de un nume pe o pagină de internet, există ÎNTOTDEAUNA o poveste.

Maria este abia la început de drum. Învață cu drag să țină în mână un stilou, se bucură să răsfoiască paginile unei cărți, descoperă lumea minunată a poveștilor copilăriei, iar timpul ”liber” și-l dăruiește frățiorilor mai mici: Sofia, Ioana, Damian și Matei, dimpreună cu David și Parascheva, frații mai mari. Mama răzbate în toate încercările, chiar dacă și-a depășit demult condiția. Nici ea nu are un tată care să-i citească povești, să-i ofere căminul mult visat și iubirea de care are atâta nevoie.

”De câteva zile, Maria spune că e cea mai fericită. Doarme într-un pat doar al ei, în camera fetelor, și a scăpat de toaleta din fundul curții pe care, de cele mai multe ori, era nevoită să o împartă cu șobolanii. Cu vocea tremurândă, plină de emoție, la Școala de Vară ne-a mărturisit că abia așteaptă să pășească cu demnitate în clasa 1”, se arată pe pagina asociației Glasul Vietii. Maria și alți peste 8.000 de copii cu părinți aflați la muncă în străinătate, copii orfani sau copii cu foarte mulți frați acasă trebuie pregătiți pentru școală cu hăinuțe noi și curate, încălțări trainice, ghiozdănel și toate cele de folos ca să se simtă la școală demni, curați și iubiți.

Primul pas: 10.000 de caiete!

Una dintre cele 7 valori ale Misavan este Învățarea, fără de care nu există progres. Alături de Sinceritate, Lucrare, Implicare, Inovație, Disciplină și Apreciere, ÎNVĂȚAREA face parte din nucleul ce ne ajută să evoluăm continuu. Sunt valorile pe care le aplicăm la noi în companie și le încurajăm, cât putem de mult, în comunitate.

Am pregătit pentru noul an școlar 10.000 de caiete de matematică. Acestea au ajuns în ghiozdanele copiilor aflați în grija părintelui Damaschin. Cifra nu e deloc întâmplătoare. Am donat câte un caiet în numele fiecărui client al nostru, iar pentru aceasta suntem foarte recunoscători! Nu trebuie să ne oprim aici. Avem încrederea că #împreună vom putea să ajutăm cât mai mulți copii!

Cum putem ajuta în continuare?

#împreună! Știm cât de importantă este pentru tine curățenia impecabilă a casei, realizată cu ușurință, cu produse profesionale. De aceea, am pregătit special pentru această perioadă 4 pachete complete cu soluții pentru curățarea băii, bucătăriei, întregii case și pentru pardoseli.

Tu cumperi oricare dintre pachete (sau pe toate) și ajuți, în același timp, și copiii! Donăm 10% din valoarea pachetelor complete cu produse de curățenie și, astfel, sperăm să avem o contribuție cât mai mare pentru ca cei 8.000 de copii să poată merge în continuare la școală. Suntem mai puternici #împreună!

De asemenea, te încurajăm să intri pe site-ul Asociației ”Galsul vieții” și să donezi direct!