Nimic nu este imposibil în curățenie. Orice are o rezolvare.

Important este să cunoști în detaliu problema cu care te confrunți pentru a găsi soluția potrivită pentru tine. De fapt, soluția potrivită pentru nevoile casei tale. Nu toate produsele de curățenie funcționează pentru casa ta și nici toate produsele de curățenie nu au fost create special pentru casa ta. Cunoscându-ți casa și nevoile ei, vei ști ce produse să alegi, care sunt cele de care ai nevoie și cum să le folosești.

Zilnic apar noi provocări, multe la care nici nu te gândești. Atâtea suprafețe, atâtea alegeri în materie de produse profesionale de curățenie.

Am întrebat comunitatea Facebook Misavan care este provocarea de curățenie cea mai grea cu care s-a confruntat. Răspunsurile au fost diverse, cel mai sigur, și soluțiile găsite au fost foarte diverse. A fost totul un succes? Răspunsul cel mai corect este depinde. Și da și nu, în funcție de alegerile făcute.

 

Care este cea mai grea provocare de curățenie și cum o poți depăși?

 

Curățenia după renovare

Măcar odată în viață te confrunți cu această situație. Uneori chiar de mai multe ori.

Strângerea moluzului, curățarea geamurilor, parchetului, ușilor, dezlipirea etichetelor de pe geamuri, dezlipirea benzilor de protecție, curățarea prizelor și a întrerupătoarelor, curățarea plintelor etc... Cum te organizezi să faci curat în fiecare cameră? Cu multă răbdare și încredere, poți trece și de acest moment în care nu îți poți imagina rezultatul final.

În articolul de pe blog Există viață după renovare. Cum să faci curat și ce produsesă folosești pentru îndepărtarea petelor dificile venim cu câteva propuneri de produse care ar putea fi un real ajutor atunci când te gândești să faci acest pas. Multe dintre produse le vei descoperi și tu la momentul potrivit, fiecare renovare vine cu câte o nouă provocare la care nu te-ai gândit.

 

Curățenia după joaca copiilor

Copiii sunt foarte creativi, modul în care ei privesc totul în jur ne surprinde de cele mai multe ori. Nici nu ți-ar fi trecut prin cap că peretele este locul perfect de pictat, că pe canapea direct se desenează cel mai bine, iar atunci când ai ales un covor deschis la culoare nu te-ai gândit cât de atractiv va fi pentru cel mic...și lista poate continua la infinit. Și de ce locul de joacă să fie în dormitor? Livingul este mult mai interesant și mult mai ofertant.

Până la o anumită vârstă e dificil să îi facem pe cei mici să înțeleagă ce este curățenia sau că există anumite limite. Dorința lor de a experimenta depășește cu mult această înțelegere, chiar și atunci când sunt mai mari.

Dar...repetiția este mama învățăturii. Chiar dacă nu înțeleg conceptul, implicarea lor în diverse activități casnice îi ajută să înțeleagă mai bine acest concept și îi ajută să își dezvolte anumite abilități. Poți găsi inspirație și diverse sfaturi în articolul nostru de pe blog - Reguli simple pentru curățenia în familie. Cum învățăm copiii să fie organizați de mici?. De asemenea, ne-am gândit că ți-ar fi de ajutor și alte două articole despre modul în care poți avea grijă de living, cum poate arăta mai organizat și ordonat - Poți salva canapeaua. Soluții pentru a curăța canapelele și alte tapițerii. și Idei pentru un living de invidiat. Idei simple și practice pentru un spațiu mereu curat..

Un produs fără de care nu poți trece prin copilăria celor mici, este Dr. Stephan Ink&Market Remover. Va fi un ajutor în multe, multe situații.

 

Curățenia în bucătărie

Cuptorul, plita, aragazul, hota, frigiderul, cuptorul cu microunde, curățenia după o cină copioasă în familie sunt în topul marilor provocări din bucătărie.

Bucătăria este spațiul grăsimilor, al petelor și locul în care este veșnic ceva de curățat. Așa-i? Parcă și atunci când ai terminat mai apare ceva de curățat.

Într-o bucătărie aliații tăi cei mai buni sunt produsele profesionale de curățenie. Dr. Stephan se mândrește la acest capitol. Dacă nu ai încercat până acum, trebuie să le pui pe lista ta de cumpăraturi. Vei deveni fan.

Inamicul principal al grăsimilor arse este degresantul la cald - Dr. Stephan Hot Foam Degreaser și Dr. Stephan Turbo Degreaser, în cazul grăsimilor obținute prin evaporare alege un degresant la rece - Dr. Stephan Cold Foam Degreaser sau Dr. Stephan Multi-Degreaser. De fapt, găsești mult mai multe informații în articolul nostru de pe blog - Soluții profesionale pentru a scăpa de grăsimile arse din bucătărie. Tu l-ai citit deja?

Alte articole care pot fi de folos pentru curățenia în bucătărie pas cu pas - Fără vase murdare. Trucuri pentru o curățare rapidă a vaselor., Sfaturi pentru curățarea și întreținerea cuptorului tău., Curățarea aragazului este o problemă?Află ce produse de curățenie să folosești de la specialiștii în curățenie Misavan., Curățarea hotei - sfaturi și produse care îți vin în ajutor., Curățarea și organizarea frigiderului pas cu pas..

 

Curățenia în baie

Fără îndoiala, baia este locul bacteriilor, al calcarului, umezelii și mucegaiului.

Știai că în baie petreci mai mult de 535 zile din viață? Acordă-i atenția pe care o merită.

La fel ca în bucătărie, întotdeauna trebuie să cureți ceva. Pentru a crea o zonă de confort, cu un miros plăcut, ai nevoie doar de câteva produse. Și în acest caz Dr. Stephan este un real ajutor. Pentru calcar și rugină folosește cu încredere Dr. Stephan Full-Bath sau Dr. Stephan Shine Bath, pentru curățarea tartrului de pe vasul de toaletă alege Dr. Stephan Wc Power, pentru dezinfectare folosește Dr. Stephan Dezinfectant hidroalcoolic Descol 75 și Dr. Stephan Dezinfectant Declornet.

În funcție de nevoi, poți alege dintr-o listă mai lungă de produse. Iată și câteva articole de blog care îți vor fi cu adevărat de folos: Îndepărtarea calcarului - soluții pe care trebuie să le știi!, Top 5 sfaturi de curățenie și dezinfectare pentru baie.,Cum să ai o baie zen la tine acasă? Fără mirosuri neplăcute, calcar sau mucegai..

 

Alte provocări de curățenie

Curățenia după o aniversare, curățenia într-o casă care nu a fost locuită mulți ani, curățenia într-o casă de la țară, curățenia de Paste sau Crăciun, curățenia alături de cei mici, curățenia în balcon, curățarea caloriferului, curățarea mobilei, curățarea geamurilor, a covoarelor, curățarea petelor de pe haine sau alte suprafețe...sunt o parte din multele provocări cu care s-au confruntat urmăritoarele paginii Facebook Misavan.

Ține minte! Orice problemă de curățenie are o rezolvare. Și atunci când nu știi ce trebuie să faci ne poți trimite un email pe adresa comenzionline@misavan.com și noi vom găsi o soluție potrivită cu nevoile casei tale. De asemenea, te așteptăm cu drag în grupul nostru de pe Facebook Trecem Romania pe curat unde ne poți povesti toate provocările de curățenie cu care te confrunți și nu numai, sigur vom găsi soluții împreună.

Găsești oricum inspirație și pe blogul nostru, articolele au fost scrise cu gândul la provocările de curățenie care apar zi de zi. Noi îți recomandăm să arunci un ochi pe aceste articole scrise de noi - Importanța organizării și obiceiuri care ne fac viața mai ușoară. Cum ne organizăm pentru a avea o casă curată și ordonată., Sfaturi pentru curățenia de iarnă. Adu energie pozitivă în casa ta., Cum să ai o casă mai luminoasă. Trucuri pentru curățarea geamurilor și a oglinzilor., Obiceiuri greșite de curățenie. Greșeli pe care le faci în procesul de curățenie și cum să le corectezi..

 

Ne bucurăm enorm că începem să vă cunoaștem din ce în ce mai bine. Astfel, vom ști negreșit cum putem fi alături de voi în confortul casei, ajutându-vă în procesul de organizare și curățenie.

Până data viitoare, sperăm să găsiți inspirație și ajutor și pe magazinul nostru online www.misavan.ro și pe blogul nostru.