Diversitatea suprafețelor moderne din casă și complexitatea problemelor de curățenie cu care te poți confrunta, necesită produse specifice, simplu de folosit și pe care le poți găsi cu ușurință în magazine. Așa a luat naștere Raftul profesionistului Misavan. Un loc unde găsești toate produsele de curățenie profesionale de care ai nevoie pentru a-ți păstra, cu minim efort, casa curată. Descoperă aici de ce e atât de important să utilizezi la tine acasă produse profesionale de curățenie, Dr. Stephan de la Misavan.

Unde? Împreună cu magazinele partenere Cobyul, din Iași, am creat Raftul profesionistului Misavan care conține 26 produse profesionale de curățenie Dr. Stephan.

 

De ce să apelezi la Raftul profesionistului Misavan din magazinele Cobyul, Iași?

1. Ai toate produsele necesare curățeniei profesionale la tine acasă într-un singur loc, într-o zonă dedicată, fără a le căuta prin magazine – pentru toată casa de la baie, la bucătărie și pentru a rezolva o dată și pentru totdeauna toate provocările.

2. Este foarte simplu să faci alegeri inspirate și informate pentru o curățenie eficientă – de exemplu, ai garanția protejării suprafețelor din casă deoarece produsele profesionale Dr. Stephan conțin inhibitori de coroziune.

3. Găsești diversitate în produse de curățenie pentru cele mai dificile și specifice probleme cu care te poți confrunta acasă la tine. De exemplu, găsești soluția ideală pentru eliminarea depunerii vechi de calcar din vasul de toaletă sau pentru a degresa aragazul sau vasele de bucătărie cu cruste, fără frecare.

4. Economisești timp prețios la cumpărături, deoarece toate produsele de care are nevoie casa ta sunt la într-un singur loc.

5. Toate cele 26 de produse Dr. Stephan sunt soluții de curățenie împrumutate din mediul profesional și adaptate în ambalaj pentru uz casnic, pentru a curăța cu minim de efort.

 

Unde găsești raftul profesionistului Misavan?

Descoperă Raftul profesionistului Misavan în următoarele magazine Cobyul, din Iași:

VIȘOIANU - Strada Agronomiilor nr 1

ALEXANDRU CEL BUN - Str. Alexandru cel Bun, Bloc D1

MIRCEA CEL BĂTRÂN - Str. Mircea cel Bătrân nr 1, Bl. A1, Sc. A

TĂTĂRAȘI - Str. Han Tătar nr. 10, Bl. 362

VALEA ADÂNDCĂ - Str. Principală nr 7

TOMEȘTI - Str. Crinului nr 2

EGROS - Calea Chișinăului nr 29, Stand H9 și D59

CUG - Șoseaua Nicolina nr. 81

...dar și în celelalte magazine Cobyul din Iași, cu semnalizare specială.

 

La Raftul profesionistului Misavan din magazinele Cobyul Iași cu siguranță vei găsi răspunsul la problemele tale de curățenie.

 

Ce produse profesionale de curățenie Dr. Stephan găsești la Raftul profesionistului Misavan, din magazinele Cobyul, din Iași?

Iată câteva din produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan ce te așteaptă la Raftul profesionistului Misavan:

Dr. Stephan Hot Foam Degreaser Este o soluție ce degresează fără frecare suprafețele încălzite. Curăță crustele arse și murdăria încrustată. Recomandat pentru degresarea cuptoarelor și vaselor de inox.

Dr. Stephan Cold Foam Degreaser Este o soluție ce se folosește pe suprafețele reci, și care degresează ușor suprafețele din bucătărie, fiind recomandat pentru suprafețe multiple. Curăță peliculele de grăsime obținute prin fierbere, înăbușire, evaporare. Este ideal pentru degresarea hotei, suprafeței de lucru, faianței, gresiei, tigăilor, cratițelor, aragazului.

Dr. Stephan Strong Cream Conține particule abrazive, fiind produsul ideal pentru restaurarea suprafețele de inox. Este recomandat pentru vase de inox afectate de oxidare termică/chimică.

Dr. Stephan Wc Power Este un detergent antitartru puternic și eficient care va transforma orice vas de toaletă într-unul nou. Îndepărtează rapid și fără frecare depunerile de calcar, rugină sau crustele.

Dr. Stephan Multicleaner Amoniacal Este un detergent cu amoniac ce curăță, fără clătire, orice suprafață din casă. Ideal pentru tâmplărie PVC, frigider, cuptoare cu microunde, blauturi.

Dr. Stephan Super Dish Un detergent de vase concentrat ce transformă spălatul vaselor în plăcere! Degreseaza ușor și spumează abundent, fără a lăsa urme pe vesela și ustensilele din bucătărie.

Dr. Stephan Ecolabel Degreaser Este un degresant concentrat, ecologic, un produs prietenos cu mediul, având grad mare de biodegrabilitate. Are o formula echilibrată, ce îl transformă într-un produs cu utilizări multiple: se poate folosi la curățarea suprafețelor din bucătărie, filtrelor, hotelor, faianței, gresiei, suprafețelor din oțel inoxidabil, îndepărtează pete de pe textile etc.. Este recomandat în special pentru curățarea grăsimii și murdăriei.

Dr. Stephan Full Bath Este un detergent ce curăță depunerile de calcar de pe cabinele de duș și obiectele sanitare, simplu și fără efort.

 

Hai în magazinele Cobyul din Iași să descoperi toate cele 26 produse profesionale de curățenie Dr. Stephan de pe Raftul profesionistului Misavan și lasă curățenia pe mâna expertului!