Peste 1400 de români ne-au spus ce înseamnă pentru ei curățenia misavantastică.

Suntem recunoscători și fericiți pentru răspunsurile primite, pentru sinceritatea voastră și pentru locul special pe care îl ocupă produsele profesionale de curățenie Misavan în casele și inimile voastre.

Curățenia Misavantastică nu înseamnă doar utilizarea unor simple produse pentru a curăța suprafețele, ci este un ritual al recunoștinței pentru locuință, un strop de magie în fiecare colț al casei, o armă împotriva dezordinii și stagnării, o aventură distractivă și plină de creativitate. Curățenia Misavantastică înseamnă utilizarea celor mai cool produse pentru o curățenie exemplară, curățenie perfectă cu produse fatastic de bune, curățenie cu cele mai bune produse profesionale, curățenie impecabilă într-un timp scurt, misiunea de a face din orice spațiu un loc frumos, ordonat și plin de viață.

 

Alege să fii MISAVANTASTIC! Folosește produse de curățenie profesionale, la tine acasă!

Îți povestim de ce curățenia misavantastică este răspunsul la toate problemele de curățenie cu care te poți confrunta. Îți oferim 5 motive:

1. Curățenia misavantastică o faci fără efort.

De ce? Datorită produselor profesionale de curățenie care își fac treaba într-un timp scurt, protejând suprafețele, oricât de des le-ai folosi.

 

2. Curățenia misavantastică conferă strălucire și un parfum plăcut în întreaga casă!

 

 

Știai că? 75% din emoțiile generate în fiecare zi se datorează mirosului. Sunt de 100 ori mai multe șanse să îți amintești ceva ce ai mirosit decât ceva ce ai văzut, ai auzit sau ai atins.

Ai testat gama noastră de odorizanți pentru cameră Briză de parfum și pentru baie Elixir de parfum?

Briză de parfum este un odorizant pentru camere, pe bază de alcool, ce poate fi pulverizat pe orice suprafață textilă sau non-textilă, fără să lase urme. Gradul de remanență este de 12-24 ore.

Elixir de parfum este un odorizant pentru baie, fiind mai puternic, mai pronunțat, deoarece conține uleiuri esențiale naturale, obținute din plante și flori. Are o remanență îndelungată, de la 12 ore până la 60-70 ore.

Intră pe magazinul nostru online și descoperă întreaga gama de odorizanți.

 

3. Soluția misavantastică este pentru o casă impecabilă!

 

Produsele profesionale de curățenie Misavan rezolvă cele mai dificile și specifice probleme cu calcarul, rugina, grăsimea încrustată, pete, urme dificile. Sunt alegerea perfectă atât pentru curățenia zilnică sau săptămânală, cât și pentru curățenia generală.

Iată câteva idei de produse:

· grăsimile arse, carbonizate, obținute de la fierbere, înăbușire le poți curăța cu Degresant la cald spumă Dr. Stephan Hot-foam Degreaser sau Degresant la rece spumă Dr. Stephan Cold-foam Degreaser

· dezinfectare și degresare 2în1 pentru bucătăria ta: Dezinfectant degresant Dr. Stephan Dengras Food

· anticalcar și dezinfectant baie, îndepărtează cu ușurință pete de calcar și rugină: Soluție de curățare pentru baie Anticalcar dezinfectant Dr. Stephan Shine-bath

· șterge urmele de pe pereți, varul de pe plinte sau tâmplăria geamurilor, petele persistente de pe canapele, perdele cu Dr. Stephan Ink&Marker remover. Îndepărtează fără efort urmele de cearneală, pix, marker, var lavabil, petele de grăsime de pe suprafețe dure și textile care nu au culori sensibile.

· depunerile de tartru, vechi, încrustate pe vasul de toaletă se pot curăța simplu și fără efort, într-un timp scurt, cu Detartrant toaletă forte Dr. Stephan Wc Power.

 

4. Curățenia misavantastică este despre a face curat cu bucurie, satisfacție, de a-ți transforma casa în locul tău ideal de relaxare și confort.

Știai că? Dezordinea îngreunează curățenia și acționează ca o barieră care te împiedică să-ți pui cu adevărat amprenta asupra locuinței. Imaginează-ți în ce fel de casă vrei să trăiești și cum vrei să trăiști în ea. Nu ai limite, trebuie să ai încredere în propria intuiție, în tine și în modul tău de gândire.

Alege produse practice, ușor de utilizat, conform cu stilul tău de viață și modul tău de organizare.

Iată câteva propuneri pentru inspirație:

· gama de saci menajeri Uno Brilli intercalați, neperforați (nu îți mai faci griji că se rup), prevăzuți cu mânere, în 3 culori - galben, verde și albastru, în 3 litrage - 35l, 60l și 120l, foarte simplu de utilizat. Ideali și pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

· Cu Rola lavete universale Brilli cureți și ștergi orice suprafață, materialul este dens și rezistă la multiple utilizări. O poți folosi cu succes în orice ritual de curățenie.

 

 

5. Curățenia misavantastică înseamnă curățenia realizată temeinic, perfect, cu simț de răspundere.

Produsele de curățenie Misavan vor avea o contribuție majoră, foarte vizibilă, la rezultatul final.

Nu știi cu ce produse să începi? Iată câteva propuneri:

· Crema tratament sticlă Misavan: conferă o curățare de 3 ori mai durabilă decât orice alt produs pentru curățarea geamurilor. Cel mai bun prilej pentru a savura o limonadă în timp ce faci curățenie. Testeaz-o și ne vei da dreptate imediat!

· Crema curățare suprafețe sensibile Dr. Stephan Multicream: pentru suprafețele sensibile la zgârieturi, din bucătărie și baie, o cremă de curățare foarte ușor de utilizat și foarte utilă în foarte multe situații. Va deveni acel ceva care te salvează mereu în curățenia casei.

· Detergent pardoseli Dr. Stephan Ecolabel Floors recomandat pentru orice tip de pardoseală, prietenos cu mediul. Un produs cu dublu avantaj, faci curățenie, dar contribui și la protejarea mediului înconjurător.

· Soluție curățare aparatură electronică Misavan pentru curățarea monitoarelor, ecranelor, camerelor foto sau video. Un produs ușor de luat și în vacanțe, pentru cei care iubesc să imortalizeze cât mai multe momente perfecte.

· Gama 4în1 pentru a avea grijă de locul tău de confort: Soluție curățare baie Misavan 4în1, Soluție curățare bucătărie Misavan 4în1, Soluție de curățat geamuri Misavan 4în1, Soluție curățare mobilă Misavan 4în1, Soluție multifuncțională pe bază de amoniac Misavan 4în1.

 

 

Pentru tine ce înseamnă curățenia Misavantastică? Vrem să aflăm mai multe despre tine, despre pasiunile tale, despre cum îți place să faci curățenie și care sunt provocările tale zilnice în curățenie. Hai să ne cunoaștem, urmărește-ne pe social media pentru multe surprize :).