Știai că? Performanța crește cu 80% atunci când îți iei o vacanță la timp. 68% dintre cei care se întorc dintr-o vacanță se simt mai bine dispuși și sunt mai optimiști. Riscul de infarct crește cu 30% în cazul celor care nu pleacă într-o vacanță 5 ani la rând. 

De fapt, ce contează cel mai mult nu este dacă pleci în fiecare an într-o vacanță sau nu. Nu contează dacă pentru vara 2023 ți-ai făcut un to do list ce include multe destinații unde să îți petreci timpul liber. Ce contează cel mai mult sunt momentele de relaxare, în care să îți permiți cu adevărat să faci ceea ce îți dorești. Zile libere în care să nu faci absolut nimic, să te bucuri de timpul cu tine, să te relaxezi, să te ocupi de hobby-ul tău, să îți vizitezi prietenii din copilărie... orice, dar orice doar să ieși din cotidianul zilnic muncă - acasă.

 

10 idei constructive: ce poți face vara aceasta, chiar dacă nu pleci în vacanță

 

...Dar totuși să te bucuri de vară și să te relaxezi așa cum îți dorești la tine acasă.

1. Reorganizează-ți garderoba. Un foarte bun prilej să descoperi haine și accesorii de mult uitate. Și de ce nu, să faci o triere cu tot ce ai - ce păstrezi, ce reciclezi, ce donezi, ce poți vinde. Poți face chiar un maraton împreună cu prietenele tale. Așa vei ști dacă ceea ce păstrezi te avantajează sau poate fi un bun prilej să schimbați între voi unele ținute, accesorii - conform trendului "vechi,dar nou". În plus, ai încă un motiv de povești și multă voie bună, pentru a face totul mai distractiv.

#GarderobaMea Ia cu tine și pe Dr. Stephan Furniture sau Dr. Stephan Care&More pentru a șterge praful sau alte pete. Este cea mai bună ocazie să faci curat în zone greu accesibile. Și nu uita de pungile gheață de la Misavan pentru a te bucura de cocktailul preferat cât timp îți reorganizezi garderoba.

 

2. Redecorează o cameră sau fă mici schimbări prin toată casa. Uneori același decor poate deveni monotonie și să creeze o stare de disconfort. Reamenajează în camere, schimbă mici accesorii de decor, văruiește un perete...dar cu foarte puțini bani sau fără să cheltui deloc.
Chiar dacă schimbi doar fețele de pernă, pui niște noi elemente de decor, o pătură în culori văratice, un covor nou la intrarea în casă, oricât de mică ar fi schimbarea, starea ta de spirit se va schimba și vei observa că te simți mult, mult mai bine.

Încearcă și noul balsam de rufe Misavan - Cremă de balsam, va aduce un nivel suplimentar de catifelare și hidratare hainelor tale și lenjeriei de pat preferate, cu un amestec unic de ingrediente ce te vor ajuta să te relaxezi. Încearcă-le pe toate și alege-ți preferatele!

 

3. Începe un proiect DIY. Ce zici accepți provocarea să faci chiar tu un accesoriu de decor? Poate să pictezi o față de pernă sau un ghiveci, să îți creezi propria lustră și de ce un accesoriu de purtat - un tricou, o pereche de teneși super colorați, orice ți-ar face plăcere. Apoi, bineînțeles, să te mândrești cu ce ai realizat. Îți poți invita prietenii la o cină sau la povești de dimineață și să vezi dacă observă...

Dacă ai nevoie de un ajutor, ia lângă tine Infinezza Monorola Killo sau Mega. Vei putea șterge imediat în cazul în care te confrunți cu mici "accidente".

 

4. Printează pozele preferate și înrămează-le. Pot fi poze cu tine și cei dragi, peisaje sau imagini stilizate. Fă-ți un perete statement.

Ceva care să te facă zici Woooow!. Ceva simplu, dar care să aibă un super efect. Cu cât te implici mai mult, cu atât va fi mai vizibilă personalitatea ta și te vei mândri și mai mult cu casa ta.

Poți să ștergi tablourile sau ramele foto cu Brillicare lavetă microfibră pentru suprafețe sensibile, pentru ambalajele care rămân îți recomandăm Sacii menaj parfumați cu mânere 60l, albaștri și pentru alte resturi menajere poți folosi Sacii menaj parfumați cu mânere 35l, maro.

Știai că? Din cartonul reciclat se pot confecționa piese de mobilier și jucării, iar cartonul poate fi reciclat de patru ori, fără a-și pierde proprietățile?

 

5. Fă-ți un moodboard. Cu tot ce îți dorești pentru vara aceasta sau pentru 2023 și, de ce nu, unde ai vrea să mergi în vacanță. Pune acolo citate motivaționale, replici din cărțile sau filmele preferate, poze cu cei pe care nu i-ai mai văzut de mult și vrei să-i revezi. Fă un moodboard cu ce îți dorești cu adevărat. Cu siguranță te va face să zâmbești zi de zi și te va inspira să găsești noi activități de făcut.

Vrei un odorizant de cameră pentru a avea nenumărate momente de relaxare, o călătorie olfactivă ce te va purta în cele mai nebănuite locuri din lume, cu un parfum cu note unice, special creat pentru tine? Cu siguranță vei găsi și destinația ta preferată - Briză de parfum - o colecție inspirată din parfumuri celebre.

 

6. Schimbă câteva elemente la tine în baie. Ia o poză care te inspiră și creează o baie zen la tine acasă. Găsești multe produse de decor sau pentru DIY în magazine mass market la prețuri foarte accesibile.

Pentru baie ai vara aceasta cel mai văratic trio: Dr. Stephan Shine-Bath, Dr. Stephan Wc Power și Dr. Stephan Dezinfectant hidroalcoolic Descol - fără urme de calcar și rugină, fără tartru pe vasul de toaletă și suprafețe dezinfectate fără clătire. 

 

7. Oferă-ți o zi spa la tine acasă și fă din asta o rutină. O răsplată la final de zi sau la final de săptămână. Tu știi cel mai bine ce îți place, alege aromele preferate, o muzică relaxantă și începe răsfățul.

Nu uita de săpunul nostru de mâini Savelle - mirosuri perfecte pentru vară, în ambalaje atractive chiar și pentru cei mici.

 

8. Testează rețete de vară, răcoroase și simplu de gătit - înghețate home made, creme de fructe, diverse salate cu ingrediente inspirate de la master chefi, deserturi fără coacere, smoothie-uri cât mai creative. De fapt, lista este infinită. Nu trebuie să fii un as în bucătărie, trebuie doar să îți placă să testezi.

Și psssst! Stai fără griji la murdăria din urma bucătăritului. Ai în Dr. Stephan cei mai buni doi prieteni în bucătărie, de altfel, acestea sunt dintre cele mai îndrăgite produse Misavan, Hot-foam degreaser (degresant la cald tip spumă) și Cold-foam Degresear (degresant la rece tip spumă). Nu știai încă de acești degresanți? Vorba unui drag profesor din facultate "dacă nu ți-am spus, îți reamintesc!", intră pe magazinul nostru online, www.misavan.ro,  și adaugă-i în comanda ta.

 

9. Dă un refresh la rutina ta zilnică. Mici schimbări te vor ajuta să ieși din rutina în care ai intrat și, în plus, pot aduce schimbări în bine imediat.

Orice schimbare este bine venită. Atât în activitățile tale zilnice, cât și în produsele pe care le folosești. Sau poate e timpul să readuci în viața ta obiceiuri vechi de mult uitate, din alea care îți aduceau zâmbetul pe buze și îți făceau ziua mai frumoasă. Poate o cafea to go de la cafeneaua preferată? Sau o culoare ce nu ai mai purtat-o de mult timp, dar care îți însenina ziua de dimineață? Schimbă ruta pe care te duci la muncă, ai nevoie de noi peisaje de admirat!

Iar daca vrei mici momente de relaxare în baie - o baie relaxantă după o zi lungă, îți recomandăm noua gama de odorizanți de baie - Elixir de parfum, arome unice care te vor surpride la fiecare pulverizare. 

 

10. Fă mișcare cât stai acasă. Fie că faci curățenie, fie că gătești, dansează și bucură-te de fiecare moment.

De fapt, cu toții trebuie să învățăm să privim activitățile pe care trebuie să le facem zilnic cu mai multă veselie, zâmbind mai des. În acest mod vor deveni o plăcere și nu o responsabilitate pentru care trebuie să ne motivăm să o facem. Ce spui accepți provocarea? 

Pune melodia preferată când trebuie să dai cu mopul în casă, chiar dacă va fi ascultată doar de tine. Important e să îți dea ritmul de care ai nevoie. Cât despre curățenie....folosește mopul nostru microfibră L Brilli, disponibil în 4 culori vesele și demne de puțină mișcare.

 

De ce să alegi Misavan în această vară?

 

Iată încă 5 motive de ce să ne iei cu tine în această vară...chiar dacă pleci în concediu sau nu:

1. Surprize cât e vara de lungă. Produse noi gândite să îți facă viața mai frumoasă și casa un loc relaxant, promoții la game diverse de produse..ca tu să alegi ceea ce îți place și se potrivește cu stilul tău de viață.

2. Diversitate. Arome diverse, parfumuri care să te îmbie și să te poarte pe tărâmuri magice. Apropo! Ai văzut noua gamă de balsamuri de rufe - Cremă de balsam și noua gamă de odorizanți de cameră - Briză de parfum și odoriznați baie - Elixir de parfum? Noi suntem nerăbdători să le adaugi în comanda ta și să ne poveștești cum te-au impresionat și în ce locuri noi te-au purtat cu gândul. 

3. Sfaturi pentru a avea o casă curată, ordonată, aerisită, așa cum ți-ai imaginat-o. Suntem aici oricând ai nevoie de noi. Scriene-ne pe comenzionline@misavan.com sau în grupul nostru de pe Facebook Misavan, Trecem România pe curat, despre casa ta, despre problemele zilnice de curățenie cu care te confrunți, întrebări legate de produsele Misavan. Suntem aici să te ghidăm și să îți oferim cele mai potrivite soluții pentru tine și casa ta. Și de ce nu! Scrie-ne să ne povestești cum folosești produsele noastre, ne-am bucura să afle și alții despre cum Misavan îți poate face viața mai ușoară, acasă.

4. Brand românesc, cu 23 de experiență pe piața românească, cu produse care fac ceea ce promit. Nu glumim cu așa ceva. Produsele Misavan sunt gândite să fie ușor de utilizat, aplicat, fără efort și mult timp investit. Sunt produse care chiar au grijă de casa ta, de suprafețele pe care le aplici.

5. Și noi vrem să descoperim tot ceea ce îți place ție. Du-ne în locurile tale preferate și dă-ne #Misavan #TrecemRomâniaPeCurat. Suntem bucuroși să dăm share la preferințele tale legate de produsele Misavan.

 

Ce spui, ne iei cu tine în această vară? Vrem să te bucuri cu adevărat de zilele tale libere, de vacanță, soare și voie bună, chiar dacă stai acasă. 

Nu uita! Fiecare zi este un pas înainte în construirea stilului de viață pe care ți-l dorești cu adevărat :).

Vară relaxantă și plină de experiențe frumoase îți dorim!