Știai că, atunci când a luat naștere în Franța secolului XVII, cuvântul picnic înseamna o masă luată în aer liber, unde fiecare invitat trebuia să aducă un fel de mâncare? Chiar dacă a merge la picnic nu mai are aceeași semnificație ca în trecut, ideea de bază a rămas. A lua masa în aer liber, într-un loc în care să te poți conecta cu natura, unde poți admira frumusețile care te înconjoară și să te bucuri de compania celor dragi.

Tu când ai ieșit ultima dată la un picnic?

 

Cum transformi un simplu picnic într-unul pe care ți-l vei aminti peste ani și ani?

 

Iată câteva idei pentru a avea un picnic altfel:

1. Alegerea locului.

Cât mai departe de agitația din oraș, de zgomotul zilnic. Alege un loc retras, unde poți asculta păsărelele, unde poți mirosi iarba proaspătă, unde poți asculta zumzetul insectelor, unde poți simți natura și să te încarci cu energie pozitivă.

Găsiți un loc al tău, al vostru unde să vă deconectați de stresul zilnic, de monotonia zilnică. 

2. Gândește-te la o tematică.

Ce spui de un picnic roz sau unul spaniol sau unul inspirat din filmul preferat sau cartea preferată? De ce să nu fii altfel? Așa poți crea o amintire amuzantă, unică, cu adevărat specială și care va rămâne mult timp în amintirea ta și a celor dragi.

Poți veni cu un decor tematic, cu veselă colorată, să vă îmbrăcați într-un anumit fel. Puteți aduce baloane, șervețele colorate, pături în diverse culori etc..

Pe magazinul nostru online, www.misavan.rogăsești o varietate de șervețele colorate care să îți înveselească ziua, ambalate câte 20 buc/set. De asemenea, vei găsi o varietate de șervețele pop-up, foarte utile în orice situație pentru că asigură un grad ridicat de igienă - ambalajul are un design foarte interesant, ce se poate încadra cu ușurință în orice decor. Găsești șervețele pop-up chiar și pentru cei mici.

3. Invită gașca de prieteni 

Sau persoanele cele mai dragi. Cele cu care vrei să construiești amintiri pe viață. Oamenii care împărtășesc același ideal de viață ca și tine. Oameni printre care te regăsești oricând și cu care poți sta la povești, multe, multe povești. Poate pe cineva drag pe care nu l-ai văzut de mult, un prieten din copilărie? Cine a spus că picnicul trebuie să fie mare? De cele mai multe ori în astfel de situații, te vei încărca cu multă energie bună și mult chef de viață, ba mai mult te vei simți mai liber, mai împăcat cu sine.

4. Fă-ți planul dinainte.

Dacă faci totul pe ultima sută de metri este posibil să nu te gândești la tot ce ai avea nevoie. De exemplu umbrelă de soare, pături, coș picnic, veselă, mâncărurile preferate, grătar și accesoriile necesare, monorole, șervețele etc..

Chiar nu ai nevoie de mult timp pentru a întocmi un plan. Magazinul nostru online are o ofertă vastă de monorole, folii prospețime, folii aluminiu, șervețele umede care îți vor fi de mare folos la picnic. Noi își recomandăm monorolele Killo și Mega deoarece sunt foarte rezistente, sunt asemănătoare la textură cu bumbacul și nu lasă urme sau scame, nu se destramă și nu se rup. Poți opta pentru gama Brilli în ceea ce privește foliile prospețime și foliile aluminiu, care sunt mult mai rezistente decât foliile standard.

Și gama de șervețele umede este foarte variată, poți alege dintr-o multitudine de arome, șervețelele fiind prevăzute cu capac pentru a facilita utilizarea și rezistența lor în timp.

Dacă te-ai înarmat cu cele necesare și pentru un grătar, nu uita să iei cu tine și kitul pentru curățarea grătarului format din degresatul Dr. Stephan Hot Foam Degreser sau Dr. Stephan Turbo Degreaser, ambele sunt degresante tip spumă la cald, buretele Misavan pentru suprafețe dificile și Mănușile menaj Profesionale pentru a proteja mâinile. Curățarea grătarului va dura foarte puțin dacă ai toate accesoriile necesare.

5. Ce poți face la picnic?

Picnic nu înseamnă doar să mănânci. Poți face diverse activități pentru a transforma picnicul intr-unul cât mai distractiv și creativ.

Pe lângă clasicele board game-uri, poți să te gândești și la alte tipuri de activități care să îi includă și pe cei mici. Ce spui de un joc de roluri, cine spune cele mai amuzante glume, Baba oarba, Telefonul fără fir, De-a prinselea, Rațele și vânătorii, cine rezistă cel mai mult fără să rândă, fără să clipească, într-un picior etc..

Mai mult decât atât, poți aduce un binoclu și să admirați peisajele din depărtare, cine știe ce poți descoperi...

Puteți sta și peste noapte. Când ai dormit ultima dată într-un cort? Ce spui, așa-i că e o idee faină? O noapte plină de povești, așa ca în copilărie...

6. Fii responsabil.

Curăță în urma ta. Nu uita să cureți în urma ta și să fii un exemplu pentru cei din jur. Este foarte important să fii mereu pregătit cu toate accesoriile necesare.

Pe www.misavan.ro găsești o varietate de saci menajeri care te vor ajuta în colectarea selectivă, poți alege din diverse grosimi, saci menaj clasici, cu mânere sau cu urechi, parfumați sau fără parfumx. Noi îți recomandăm atât gama de saci Brilli, cât și gama de saci Misavan. Tu i-ai testat?

Misavan a creat pe Facebook grupul Trecem Romania pe curat. Te invităm cu drag să te alături grupului nostru și să ne povestești din provocările tale zilnice în ceea ce privește curățenia, idei de bucătăreală sau despre casa ta. Suntem dornici să răspundem și să găsim soluții la toate provocările tale zilnice de acasă.

 Hai sa iesim la picnic

Zâmbește și bucură-te cât mai mult de compania celor dragi și de frumusețile naturii. Important este să te simți bine, să îți creezi amintiri cât mai frumoase, vesele, cu toți cei dragi alături.

Ai putea face din asta un obicei, așa-i?

Acum că soarele promite să se arate tot mai des, te-am tentat măcar puțin cu ideea de picnic? Hai afară, în aer liber! La cât mai multe picnicuri cu zâmbete și voie bună, alături de familie și prieteni, și, de ce nu, alături de Misavan.