Ce transformă o casă într-un cămin? Mai mult decât atât, ce anume face ca acel cămin să fie unul fericit? Tu.

Locul pe care îl numești acasă reflectă în cel mai mic detaliu personalitatea ta, cine ești, de unde vii, ce îți place, ce te face fericit, reflectă modul în care te simți tu. Casa se adaptează diferitelor etape ale vieții tale. Fiecare casă este unică, de la mirosul specific locuinței, la mobilă, culorile folosite, materiale, produsele utilizate, decor. Chiar și o locuință simplă devine cu adevărat specială, devine un loc în care ești o persoană fericită, liniștită, relaxată.

 

Casa în armonie cu starea ta de spirit.

1. Mirosul specific al casei tale.

Ai observat că de fiecare dată când intri într-o locuință, acea locuință are propriul ei miros? Este acel miros care te face să te simți acasă, acel miros al casei părintești, al casei bunicilor, de casă nouă, al celor mai buni prieteni... Iar mirosul locuinței tale este influențat de tot ceea ce este în jurul tău. Astfel, fiecare casă își creează identitatea sa.

Îți aduce confort, liniște, bucurie deoarece te simți acasă. Acest miros este specific pentru fiecare locuință. De fapt, este vorba de un amestec de arome care fac viața fericită celor care locuiesc în acea casă. Poate fi parfumul preferat, balsamul rufelor, detergentul de rufe folosit, șamponul, lumânările parfumate, florile. Toate aceste arome formează mirosul specific al casei tale.

Dacă mirosul actual al casei tale nu te reprezintă, poți apela la diverse tehnici pentru a-l schimba. Schimbă energia casei tale cu aromaterapie și uleiuri esențiale, diverse combinații de lumânări sau bețișoare parfumate, lămpi speciale, lavandă sau alte ierburi, odorizanți. Creează-ți o stare de bine și scapă de energiile negative din casă.

2. Aerisește încăperea.

Începe dimineașa cu o gură de aer curat. Deschide larg geamurile pentru câteva minute. Începe dimineața fresh, cu mintea limpede și multă energie. În plus, conferi casei un nou parfum, unul în care fiecare combinație de arome se va simți mai intens. Aerisește și seara, înainte de a merge la somn. Așa vei avea un somn liniștit.

3. Organizează-ți locuința.

Renunță la lucrurile de care nu mai ai nevoie, păstrează-le doar pe acelea care îți aduc bucurie, gânduri frumoase și optimiste. Chiar dacă este greu, nu are rost să păstrezi lucruri pe care nu le-ai folosit până acum sau nu le vei mai folosi niciodată. Aglomerarea de obiecte scade nivelul de energie pozitivă. Dacă sunt în stare bună, le poți dona. Astfel, faci și o faptă bună.

Află mai multe despre cum să ai o casă organizată în articolul nostru de pe blog - Cum să ai mai mult loc în casă: tips&tricks pentru o casă curată și ordonată.

4. Păstrează mereu casa curată.

Cu ocazia anului 2020 ai stat mai mult timp în casă, ai avut timp să te bucuri mai mult de fiecare colțișor. O casă acumulează mirosuri neplăcute, praf, impurități care pot afecta sănătatea. Pot deteriora în timp inclusiv locuința. Din acest motiv, este foarte important ca măcar o dată pe săptămână să faci curat, să ai grijă să cureți fiecare loc din casă, să speli vasele la timp, să nu lași să se adune hainele murdare, să îi conferi acel miros de curat.

5. Decorează casa cu plante.

Studiile arată că persoanele care au plante în casă sunt mai puțin stresate. Plantele de apartament contribuie la o stare de bine, induc calm și optimism. Busuiocul, iasomia, orhideea, rozmarinul, bambusul, menta, sunt plante care atrag energia pozitivă. Ție îți plac plantele?

 

Top 5 noutăți Misavan în 2020

Anul 2020 a fost plin de surprize și pentru Misavan. Am reușit să aducem în portofoliu câteva produse de care suntem foarte mândri. Iată mai jos selecția noastră top 5 produse noi Misavan în 2020:

1. Săpunul Savelle - grija pentru igiena mâinilor tale.

Care este criteriul tău de alegere al săpunului? Pui accent pe ambalaj sau pe conținut? Sau poate contează amandouă....

Calitatea unui săpun lichid este dată și de modul de prezentare, design, arome, mai ales în anul 2020, când s-a pus atât de mult accent pe igiena mâinilor. Ce spui de săpunuri lichide în forma aromelor pe care le reprezintă? Dacă încă nu le-ai văzut, le găsești pe magazinul nostru online într-o varietate de forme și arome, la 375ml - Coconut, Lime, Melon, Olive, Orange, Pear, Pomegranate, Raspberry, Strawberry, Tropical. Arome intense, design inedit, ambalaj ușor de utilizat, atractive pentru cei mari și cei mici. Așteptăm cu drag părerea ta.

De asemenea, gama Savelle de 500ml s-a mărit cu patru noi variante de săpun, care pun accent pe aromă, puterea de curățare și hidratare - Argan, Intense, Melon și Ovăz. Variantele de Melon și Ovăz au și o consistență cremoasă, un răsfăț pentru mâinile tale.

Oricare variantă vei alege, parfumul săpunului îl vei purta pe mâini mult timp.

2. Detergent rufe Vexil - pentru haine curate și plăcut parfumate.

Brandul Vexil propune trei variante de detergent rufe lichid superconcentrat - pentru rufe albe, pentru rufe negre și pentru rufe color. Poate fi utilizat pe toate tipurile de țesături, cu rezultate excelente chiar și la 30°C.

Detergentul de rufe conferă rufelor un parfum plăcut, delicat, de curat, parfum ce persistă în timp. În combinație cu balsamul de rufe preferat, vei resimți parfumul rufelor oriunde ești - acasă, la birou, în mașină, la o plimbare... Există cineva căruia să nu îi placă parfumul rufelor curate?

3. Balsam rufe Vivery - parfum intens și persistent.

Noul balsam de rufe Vivery vine cu o surpriză. Fiecare țesătură capătă un parfum intens, de durată, deoarece balsamul conține esență de parfum. Îl găsești în patru variante Cocos, Fresh, Spa și Delicate. Un parfum ce se resimte mult timp. Care este preferatul tău?

4. Odorizant baie Dr. Stephan - fără mirosuri urâte în baie.

Gama Dr. Stephan odorizanți de baie se mândrește cu încă o variantă de parfum - Sense. La fel de puternic în îndepărtarea mirosurilor urâte și la fel de persistent în întreaga baie, precum odorizanții deja cunoscuți Splas și Service.

Sense propune o combinație de inedită de note florale precum magnolie, iasomie, flori de portocal, mosc cu note lemnoase și chihlimbar. Odorizantul Sense vine în completarea odorizanților Service - cu note florale, o combinație captivantă de bergamotă, cuișoare, iasomie, trandafir, vanilie și Splas - o combinație de note florale și fructate, note lemnoase, santal și patchouli.

Îi poți utiliza pentru a elimina mirosurile neplăcute și a conferi un parfum de durată și în dulapurile de haine și pantofi.

Sfatul nostru pentru a utiliza odorizanții? Pentru un impact imediat, pulverizează odorizantul în aer, de preferat în centrul încăperii. Pentru o explozie treptată de arome, pulverizează odorizantul într-un colț al încăperii.

5. Detergent vase Poy - spală vasele cu plăcere.

Detergentul de vase superconcentrat Poy Mandarină cu extract de cătină și Mango elimină eficient grăsimile și crustele, conferă uscare rapidă și fără urme, un parfum delicat. Mai mult decât atât, grija pentru mâinile tale se reflectă și detergentul de vase Poy, deoarece este delicat cu pielea mâinilor.

 

Bucură-te de o locuință așa cum îți place ție. Pune-ți amprenta în toate detaliile și creează un loc pe care să îl numești acasă, unde să te bucuri că ești, să creezi amintiri, momente unice și speciale.

Umple-ți casa de armonie și fericire, conferă-i casei combinația ta de arome.

Sperăm ca selecția noastră de produse vine în completarea celor necesare casei tale și, împreună, să creăm un loc curat, ordonat, sănătos.

Începem anul 2021 la fel de încrezători și optimiști, cu dorința de a avea mereu grijă de sănătatea locuinței tale, de a oferi produse ușor de utilizat și care protejează fiecare suprafață din casa ta.