Fiecare din noi își imaginează cum va fi propria casă cu mult înainte de a o avea. Fiecare încăpere, fiecare detaliu, de la culori, la decor, la toate momentele frumoase care se vor creiona și se vor transforma în amintiri peste ani și ani.

Casa este așa cum sunt persoanele care locuiesc în ea. Ia din personalitate, stil, atitudine, moștenire și se transformă în ceva unic. Familie fericită, casă fericită.

Așa-i că bucuria de a fi acasă, locul tău de confort, relaxare și liniște, nu are comparație? Și cui nu-i place să aibă un locușor unde să se relaxeze, să ridice mâna! Câteodată ai da orice pentru a te relaxa în confortul și liniștea casei tale. Tu ce faci ca să te relaxezi acasă?

 

Baia, una dintre cele mai controversate încăperi din casă.

De ce? Deoarece pe cât de simplă, pe atât de complexă este aceasă încăpere.

Pe lângă rolul evident, baia este și un spațiu de relaxare, răsfăț, încărcare cu energii, dar este și un spațiu al umezelii, mucegaiului, mirosurilor neplăcute.

Ce spui de un duș revigorant sau o baie relaxantă, cu arome care te poartă pe alte tărâmuri? De un decor zen ca la spa, dar la tine acasă. În ziua de azi este foarte simplu să te poți răsfăța acasă la tine, în propria baie, cu minim de efort și timp. Nu doar contextului actual a creat această opțiune, ci și nevoia de a avea grijă de tine în orice moment și oricând simți nevoia. Chiar mai mult, un astfel de moment relaxant crește posibilitatea de a avea un somn liniștit, de a fi mai odihnit, mai bucuros, mai fericit, mai sănătos. Și atunci de ce să nu te răsfeți zilnic..

 

Cum poți avea o baie zen la tine acasă?

Nimic mai simplu.

Noi îți propunem 10 idei pentru o baie zen, curată, organizată, fără mirosuri neplăcute, calcar sau mucegai. Ce spui? Având în vedere că în baie petreci mai mult de 535 de zile din viață, merită atenție.

1. Baia trebuie să fie organizată.
Adică cât mai puține elemente care să îngreuneze întreținerea și curățarea băii. Ține cont că baia este un spațiu care necesită mai multă atenție din cauza mediului umed, predispus spre mucegai și calcar. Organizează cele necesare în dulapuri sau rafturi, cât mai ușor de găsit în orice moment. Noi chiar îți recomandăm să ții în baie și produsele de curățenie necesare. Astfel, economisești timp.

Dacă ai dorit să creezi spațiu și ai optat pentru cabina de duș, noi avem un secret. O poți curăța de calcar cu Dr. Stephan Full Bath cât ai zice Zen.

2. Baia trebuie să fie aerisită zilnic.
Mirosurile neplăcute în baie și umezeala sunt cele mai frecvente neplăceri din baie. Aerisește zilnic și cât mai mult. Cât timp este cald afară, lasă geamul larg deschis cât mai mult timp. Este o regulă obligatorie, mai ales atunci când faci baie. Evită să ții ușa la baie deschisă deoarece toată umezeala după duș sau baie se va duce în casă. Prosopele de baie utilizate și ude, trebuie puse imediat la uscat.

3. Parfumează baia așa cum îți place.
Mirosurile neplăcute pot dispărea foarte repede dacă utilizezi un odorizant precum cele de baie din gama Dr. Stephan. Alege din cei 3 S - Service, Splas și Sense. Parfumuri inedite, unice, care cu siguranță te vor face să uiți de mirosurile neplăcute. Vizitează magazinul nostru online www.misvan.ro, la secțiunea odorizanți, odorizanți încăperi.

Dacă se întâmplă să simți miros de urină, folosește pentru a spăla gresia și pentru a șterge toaleta un detergent cu amoniac ce are efect de dezodorizare, noi iți propunem Dr. Stephan Multicleaner Amoniacal. Foarte ușor de utilizat datorită pulverizatorului.

Pentru scurgerile cu problemă, utilizează Misavan Gel Țevi Antimiros, iar pentru desfundarea țevilor - Misavan Desfundat Țevi. De asemenea, în cazuri ce necesită utilizarea unei soluții profesionale de desfundat țevi, Dr. Stephan recomandă Power Drain ce dizolvă imediat reziduurile organice și anorganice din țevi.

4. Utilizează elemente naturale.
Pentru a conferi băii tale un aspect zen, utilizează elemente din lemn. Nu sunt doar un element chic, modern, ci au și un rol de a înfrumuseța baia ta. Poți opta pentru un dulap sau un raft din lemn. Orice ai alege, conferă-i strălucire cu Dr. Stephan Furniture. În plus, ai parte și de un strop de parfum.

5. Baia în culori inspirate din natură.
Nimic mai zen. Culorile inspirate din natură sunt neutre - tonuri de pământ, verde, gri și lemn.. Dacă ai posibilitatea, joacă-te cât mai mult, dar fără a încărca spațiul. Nu uita să alegi elemente ușor de curățat, eventual să le eviți pe cele poroase care absorb cu ușurință umezeala. Evită modelele complicate de gresie și faianță care vor încărca mai mult decât este necesar. Poți adăuga și elemente în culoarea roșie, culoarea prosperității.

Poți curăța faianța fără griji cu Dr. Stephan Shine Bath - îndepărtează imediat urmele de calcar.

6. Lumina naturală.
Apropierea de natură creează un mediu relaxant, liniștitor, aerisit. Ție îți face plăcere să ai o baie luminată natural? Pentru și mai multă lumină, utilizează pentru curățarea geamului Crema Tratament Sticlă Misavan. Tu ai încercat-o? Face minuni. Utilizeaz-o și pentru a curăța oglinda.

7. Ce spui de verdeață în baie?
Plantele sunt o opțiune perfectă pentru a crea un spațiu zen. Alege plante rezistente la apă precum bambusul, orhideea, bromelia, limba soacrei (care în plus purifică și aerul!).

8. Baia este un mediu al bacteriilor, microbilor.
Nu uita să dezinfectezi periodic suprafețele din baie. Este un aspect foarte important pentru sănătatea ta și a familiei tale. Pentru vasul de toaletă optează pentru un dezinfectant cu clor precum Dr. Stephan Declornet, pentru colacul de toaletă, chiuvetă, mânere, întrerupătoare, utilizează un dezinfectant pe bază de alcool precum Descol 75, iar pentru gresie folosește Dr. Stephan Fresc. Un plus de ajutor la curățarea gresiei este și mopul din microfibră Balerină sau cel fâșii, mărimea M sau L.

9. Accesoriile sanitare alese pot aduce un aer modern și zen băii.
Alege totuși accesorii sanitare ușor de curățat și rezistente în timp. Pentru urmele de calcar și rugină care ar putea apărea, Dr. Stephan vine în ajutor cu Shine Bath și Full Bath. Pentru suprafețele sensibile la zgârieturi poți opta pentru Dr. Stephan Multicream - nu zgârie suprafața.

10. Vasul de toaletă mereu ca nou.
Oricât de gravă ar fi problema, există rezolvare cu Dr. Stephan Wc Power. Vasul de toaletă va arată ca nou în orice moment. În plus, poți conferi un parfum încântător de măr cu Dr. Stephan Gel Wc Parfumat ce asigură o igienizare zilnică cu minim de efort.

 

Ce spui de o baie relaxantă chiar acum? Ce mai aștepți? Alege uleiurile esențiale preferate, sarea de mare, pune pe fundal o muzică liniștitoare sau serialul preferat și bucură-te de moment.

Meriți un răfăț într-o baie curată, organizată, zen.