Suntem în căutare de case cu spațiu verde, de locuințe aproape de spații verzi, de parcuri, ne transformăm balconul sau terasa de pe bloc într-o mică oază de liniște și inspirație. Căutăm locuri în care să ne recreem, să ne simțim bine, să savurăm o cafea bună, să citim o carte, să ne bucurăm de compania celor dragi, să luăm micul dejun sau cina, să stăm la povești...

Accesul la un anumit spațiu verde, cum ar fi o grădină sau un balcon tip terasă, este universal important, cu toții ne dorim într-o anumită măsură același lucru - să fim cât mai aproape de natură.

Dacă deja te bucuri de un astfel de loc te numeri printre norocoși. Dacă încă te gândești cum să îți amenajezi terasa, balconul ca că creezi decorul perfect, nu mai sta pe gânduri și alege ceea ce îți place. Avem atâtea variante din care să alegem - o terasă modernă, clasică, simplă, rustică, boho-chic, retro, country-chic, trebuie doar să ne decidem ce stil dorim să abordăm ca totul să fie în concordanță cu ceea ce ne dorim.

Indiferent de situație, noi venim cu soluții pentru curățare terasă care te vor ajuta în menținerea curățeniei și întreținerii suprafețelor pentru mult timp.

Insectele îți dau târcoale?

Și noi iubim natura și implicit toate micile vietăți care vin o dată cu ea. De cele mai multe ori un punct contra la o terasă în aer liber sunt insectele târâtoare. Noi ne-am gândit la o soluție curățare și întreținere pardoseli care conține un miros care alungă insectele de pe suprafață, fără a le ucide - Dr. Stephan Floor Insect-Run. Parfumul poate că alungă insectele, dar pentru simțurile noastre este foarte plăcut, în plus poate fi aplicat pe pardoselile din orice tip de material. Folosește produsul și pe pardoselile din casă, pe scări, în balcon, pe casa scării. Vei vedea foarte repede rezultatul.

Curățarea pardoselilor de exterior

Alegerea tipului de pardoseală pe care îl dorești poate fi un proces de durată din cauza multitudinii de modele existente, în plus trebuie să ții cont și de alte aspecte care țin de gusturi, trend, de vreme, umezeală, durabilitate etc.. Orice ai alege important este să fie în concordanță cu stilul tău și al casei tale.
Curățarea gresiei de exterior, a pavajelor, este un proces foarte simplu, mai ales dacă folosești produsele și accesoriile corecte. Dacă în general te confrunți cu murdării ușoare poți folosi un produs pentru curățarea pardoselilor de orice fel, care îndepărtează cu ușurință murdăria și se usucă foarte repede, de exemplu Dr. Stephan Floor Marino, Dr. Stephan Floor Spring.

O soluție de curățat gresie exterior, pavaje, beton atunci când te confrunți cu ulei, grăsimi, murdărie organică, încrustații este să alegi un detergent degresant. Poți opta pentru Dr. Stephan Floor Amonya pe bază de amoniac sau Dr. Stephan Floor Strong care elimină și murdăria intrată în pardoseală deoarece este ușor decapant, ambele produse au putere mare de degresare.

Scapă și de mirosurile neplăcute de la nevoile animalelor

Atunci când te confrunți cu mirosuri neplăcute de la nevoile animăluțelor poți opta pentru o soluție pe bază de amoniac, o soluție care are efect dezodorizant. În acest caz o soluție curățare pavaj terasă, gresie exterior este Dr. Stephan Multicleaner Amoniacal, dar și Dr. Stephan Floor Amonya. Produsele nu afectează suprafețele pe care sunt aplicate.

Și terasa are nevoie de elemente de decor. Te poți juca cu forme, accesorii supradimensionate, culori. Poți pune ca elemente de decor paravane anti-vânt, perne colorate, diverse sisteme de iluminat, fotolii, canapele, măsuțe de diverse forme și dimensiuni, mobilier pentru a depozita elemente care atrag și care vin în completarea terasei.

Mobilierul de exterior poate fi protejat

Mobilierul de exterior nu este greu de întreținut, doar că trebuie să-i acorzi puțin mai multă atenția deoarece este mai vulnerabil la vreme, praf sau alte tipuri de murdărie. Dacă ai un mobilier teresă din plastic folosește un produs care îndepărtează cu ușurintă murdăria și se usucă repede. Poți alege un produs pe bază de alcool cum este Dr. Stephan Spray&Wipe sau un produs pe bază de amoniac cum este Dr. Stephan Multicleaner Amoniacal. Orice variantă ai alege trebuie doar să pulverizezi și să ștergi cu o lavetă sau un prosop din hârtie. Poți folosi aceste produse și pentru a șterge ușile, tâmplăria pvc sau din aluminiu, pervazul etc..

Pentru mobilierul din piele îți recomandăm produsul Dr. Stephan Care&More, este un produs ce curăță și redă strălucirea suprafeței. Îl poți folosi și pe mobilierul din lemn. Pentru mobilierul din lemn poți alege și produsul Dr. Stephan Furniture. Ambele au efect antistatic.

Ajutoarele tale de nădejde în curățenie

Te poți ajuta în procesul de curățenie de accesorii precum lavetele microfibră pentru întreaga casă sau mopurile microfibă balerină, fir continuu sau în diverse dimensiuni. Noi recomandăm microfibra pentru că este un material care chiar curăță suprafața, o protejează, fără a lăsa urme, scame. În plus se spală foarte ușor și are o durată mare de viață. Dacă preferi prosoapele din hârtie optează pentru o monorolă din celuloză cu putere mare de absorbție și care nu lasă scame. Și suprafețele din exterior trebuie protejate și îngrijite pentru a rezista cât mai mult. Alege o monorolă ca Misavan Monorolă Killo 2 straturi, Misavan Monorolă Mega 2 straturi, Misavan Monorolă Super Strong 2500 3 straturi.

Din decorul terasei tale nu pot lipsi plantele. Doar ne dorim să fim mai aproape de natură, de verde, de un mediu destinat relaxării. Tot ce alegi trebuie să aibă un efect pozitiv asupra ta și a celor din jurul tău. Alege ghivece mari cu flori de diferite specii, în diverse culori, chiar și cele viu colorate. Atunci când alegi plantele, alege-le pe cele care se dezvoltă cât mai armonios într-un spațiu liber, în exterior.

Dacă dorești să scoți din anonimat o terasă simplă optează pentru plante mari. Acestea oferă un aspect exotic terasei. Poți opta pentru plante mari chiar și acolo unde ai multe elemente de decor. Un plus de verde nu face rău nimănui, din contră culoarea verde este a doua în preferințele noastre, după albastru, deoarece reprezintă natura, primăvara, echilibrul, renașterea, reînnoirea, prosperitatea, armonia, progresul. Verdele relaxează și te calmează. Nu considera niciodată că ai ales prea multe plante.

Relaxează-te și bucură-te de locul tău preferat din casă!