Mâna sus cine a șters praful măcar o dată în viață și și-a spus: “Gata, am terminat curățenia!”

Și eu. Și noi.

De aceea, articolele noastre își propun să descoasă miturile, să le pună sub lupă și să scoată la iveală ceea ce ne dăunează atunci când ne duc de nas, fără să fim conștienți de asta.

Primul loc în care se ascund cei mai mulți microbi din casă este… praful! Și nu e vorba de praful de stele. E acel fir de nisip ce se așază comod pe fiecare piesă de mobilier și pe pardoseli. În inocența noastră, credem că dacă îl ștergem, va dispărea. Însă întotdeauna apare la loc, uneori în mai puțin de-o zi.

De ce? Pentru că nu facem curățenie cum trebuie.

Dar cum trebuie?

1. Deschide ferestrele larg și dă cu aspiratorul TEMEINIC.

2. Șterge praful cu o lavetă umezită cu produsul special conceput pentru mobilă. Unele conțin și dezinfectant, altele nu. Așa că trebuie să fim atenți ce produse de curățenie cumpărăm. La Misavan, echipa noastră de cercetare se ocupă de fiecare aspect ce ține de curățenie și aduce pe piață produse care chiar își fac treaba și sunt specializate pe fiecare ramură a curățeniei.

Soluție de mobilă profesională - Misavan

3. Dezinfectează! Indiferent de cameră, de obiect. Nu trebuie să fii maniac, dar nici să ștergi praful și atât. Ai aici câteva produse care aduc rezultate în acest sens.

4. Atenție la ce produse folosești pentru pardoseli! Indiferent cât de mieroase ar fi cu parchetul, unele nu fac decât să-ți dea cu parfum pe la nas. Înțelegem frustrarea și tocmai de aceea avem o gamă specială menită să aibă grijă în toate privințele de locurile pe unde calci în propia casă.

5. Folosește produse de calitate, indiferent dacă le folosești în dormitor, bucătărie sau în baie. Produsele de curățenie pe care le folosești îți influențează sănătatea și vor avea un efect pozitiv asupra casei tale.

Și un extra-sfat: NU utiliza mai multe produse doar pentru a dezinfecta mai bine! Casa ta nu e lupul din povestea Scufița Roșie și nu are nevoie de mai mult pentru a fi curată. Are nevoie de atenție și doze optime din produsele de curățenie dedicate.