Totul în jurul tău îți poate influența starea de spirit. De la modul în care te trezești, cum te îmbraci, accesoriile folosite, cum arată casa ta, ce auzi în jur, oamenii care te înconjoară etc... Dar, de asemenea tu poți controla cât te poate influența. Totul ține de perspectivă.

Știai că? Nuanța culorilor alese pentru haine sau în modul în care ți-ai decorat casa, îți influențează starea de spirit? Te poți juca cu o multitudine de combinații să începi fiecare zi cu încredere, curaj, optimism și zâmbetul pe buze.

Și da, și nouă ne plac accesoriile, fie cele legate de bijuterii sau din casă, articolele vestimentare și elementele care înfrumusețează fiecare încăpere. Toate detaliile care îți completează stilul...și casa este o extensie a stilului tău propriu, al familiei tale.

Joan Crawford spunea “Găsește-ți propriul stil și curajul de a ți-l asuma până la capăt. Găsește culorile care te fac o persoană fericită și poartă-le. Ai grijă de hainele tale ca de niște prieteni buni.” Am putea extinde afirmația la tot ceea ce te înconjoară. Grija pentru tine, tot ceea ce porți, casa ta, mediul din jurul tău. Fiecare detaliu, oricât de mic, poate influența în bine starea ta de spirit zi de zi.

Poate ai crede că nu contează așa mult, dar modul în care te simți în hainele tale, modul în care simți lenjeria de pat, pernele, cum se simte prosopul la atingere etc., sunt detalii care au impact asupra modului în care te simți, cum dormi, cum te relaxezi. Și în acest context, un rol important îl joacă detergentul de rufe. Și aici ai o alegere de făcut.

 

De ce să folosești detergentul de rufe lichid?

1. Nu este vorba despre cantitate, ci despre calitate. Uneori să folosești detergent lichid de rufe este mai costisitor decât detergentul solid de rufe. Dar rezultatul final, adică modul în care arată și se simt rufele tale, întrece nivelul așteptărilor în cazul detergentului lichid.

De multe ori s-a constatat că există impredia că pentru a avea rufe curate trebuie să folosești o cantitate mai mare de detegrent, mai ales în cazul celui lichid. Ceea ce nu este deloc adevărat. Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie respectată mereu eticheta producătorului. În plus, există și mașini de spălat cu tehnologii de ultimă generație care te ajută în dozarea detergentului, îți recomandă exact cât detergent să utilizezi.

2. Fără urme. Detergentul lichid de rufe se clătește mai ușor. Astfel, se reduce considerabil riscul de a rămâne detergent nedizolvat sau dificil de îndepărtat de pe rufe. Economisești timp și produs.

3. Spălare la temperaturi scăzute. Detergentul lichid de rufe se dizolvă foarte repede, fără a necesita temperaturi ridicate ale apei. Poți spăla la programul preferat de rufe, fără a te îngrijora dacă va curăța sau nu rufele.

4. Nu se formează depuneri. Detergentul lichid de rufe se dizolvă mult mai ușor. Astfel, nu mai rămân depuneri în sertarul de detergent al mașinii de spălat. Și, chiar dacă adaugi detergentul direct în cuva mașinii de spălat, reduci riscul de a rămâne detergent nedizolvat.

5. Ușor de măsurat și depozitat. Detergentul lichid este mult mai ușor de mainipulat, de depozitat și de utilizat, indiferent de litraj. Pot fi depozitate și cantități mari, fără a ocupa mult spațiu. Poți alege detergent în funcție de preferințe, pentru rufe albe, pentru rufe negre, pentru rufe color, pentru materiale sensibile etc.. Nu uita! Este vorba și despre calitatea rezultatului final.

6. Mai puține particule dispersate în aer. Atunci când este manipulat, nu se mai împrăstie în aer particule cu potențial alergen. Și este chiar un aspect foarte important.

7. Studiile arată că de foarte multe ori decizia de cumpărare a unui anumit detegrent de rufe se ia înainte de a ajunge în magazin. De ce să nu fii informat? Să cunoști cât mai multe detalii despre produsele disponibile și să iei o decizie asumată. Să cunoști, bineînțeles, și care sunt nevoile tale reale privind rufele.

 Din aceste motive și multe altele, cercetările au constatat că piața detergentului lichid de rufe este în continuă creștere, de la an la an.

De ce să alegi detergentul lichid de rufe Vexil? Cum să ai rufe curate fără pete?

1. Detergent superconcentrat. Adică 1,5l înseamnă până la 37 spălări. Detergentul Vexil are putere mare de curățare. Adică sub 0,7 bani spălarea.

2. Recomandat pentru toate tipurile de țesături. Îl poți folosi pe orice tip de țesătură - bumbac, lână, fibre sintetice. Fără griji, fără rufe deteriorate sau decolorate.

Află mai multe informații din articolul nostru de pe blog Curățarea și întreținerea hainelor în funcție de material. L-ai citit? Care este părerea ta? Ne poți spune părerea ta pe comenzionline@misavan.com.

3. Eficient la temperaturi scăzute, chiar și la 30°C.

4. Păstrează intensitatea culorilor, având grijă de țesătura rufelor și conferind strălucire.

5. Parfum intens, foarte plăcut. Are un parfum intens, delicat.

6. Dozajul variază în funcție de gradul de murdărie și duritatea apei. Tu știi care este duritatea apei la tine în casă? Contează pentru a lua decizii corecte.

7. Este disponibil în 3 variante: pentru rufe albe, pentru rufe negre, pentru rufe color.

8. Se poate utiliza automat sau manual. În funcție de necesitatea de moment. Eficiența este aceeași.

Nu uita să folosești și un balsam de rufe pentru un plus de confort. Ai încercat gamele noastre de balsamuri Misavan și Vivery? Care este preferatul tău?

Află mai multe informații despre produsele noastre accesând magazinul online www.misavan.ro.

 

Deciziile tale contează, mai ales atunci când sunt informate. Contează foarte mult să ai acces la toate informațiile. Modul în care te simți contează până în cel mai mic detaliu.

Iar noi suntem aici să răspundem oricând la curiozitățile tale.

 

Începe fiecare zi cu multă culoare și voie bună, purtând ceea ce îți place cel mai mult.