Anul 2021 a debutat cu speranță, optimism, dar și cu o grijă sporită la sănătatea noastră, a celor dragi, a mediului în care locuim și trăim. Multe aspecte s-au schimbat în viața fiecăruia din noi începând cu 2020. Unul dintre aceste aspecte, și poate cel mai important, este sănătatea și modul în care avem grijă de ea. Sănătatea se reflectă în viața noastră pe orice plan, contribuie într-un mod decisiv la fericirea noastră.

 

Poate am început să îi acordăm o grijă aparte de curând, dar sănătatea a avut mereu un loc important în viața fiecăruia din noi. De aceea, în fiecare an, pe 7 aprilie, sărbătorim Ziua Mondială A Sănătății. Această zi reprezintă o oportunitate pentru locuitorii din toate comunitățile lumii să se implice în activități care pot duce la o stare de sănătate mai bună.

Știai că? 7 aprilie marcheaza ziua întemeierii Organizației Mondiale a Sănătății.

 

Anul 2021, Ziua Mondială A Sănătății, stă sub sloganul Pentru o lume mai corectă, mai sănătoasă”.

O problemă existentă de demult, nici nu ne putem aminti de când, dar care a fost scoasă și mai mult în evidență de virusul Covid-19 este inegalitatea șanselor pentru toate comunitățile lumii la o viață sănătoasă.

Peste tot în lume există comunități care au acces la un sistem de sănătate precar, cu venituri mici, cu șanse mai puține de educație și oportunități de muncă. Mai mult ca niciodată, Covid-19 a subliniat că există comunități care nu au acces la un mediu sigur, sănătos, apă curată, mâncare sănătoasă, servicii minime de sănătate. Toate acestea duc la dezastre, o viață de neimaginat care sfârșeste tragic.

Anul acesta, 7 aprilie, este despre a crea un mediu sănătos și sigur pentru toți, indiferent de loc, naționalitate, religie, culoare, unde te-ai născut, ai crescut sau trăiești și muncești. Este despre dreptul tuturor de a avea grijă de sănătatea lor și a celor dragi, este despre sănătatea mediului și spațiului în care trăiesc.

 

9 sfaturi pentru o locuință sănătoasă

1. Aerisește zilnic, indiferent de vremea de afară. Aerul curat schimbă atmosfera din casă, împrospătează aerul și te ajută să începi ziua cu o stare de bine. Cât timp aerisești încearcă și câteva tehnici de respirație.

2. Ai grijă de igiena mâinilor. Spală-te pe mâini cu apă și săpun și folosește un dezinfectant cu minim 70% alcool, oricând ai nevoie. Dr. Stephan, specialistul nostru în igienă și curățenie, îți propune Aseptic Dezinfectant Gel și Aseptic Loțiune Dezinfectantă. Ambele produse sunt la 500 ml, prevăzute cu pompiță, ușor de utilizat în orice moment. Știai că Aseptic Loțiune Dezinfectantă este un produs recomandat și pentru dezinfecția chirurgicală a mâinilor? Conform Standardului NF-EN 14476:2013+A2:2019, produsul este eficient împotriva virusurilor anvelopate, enumerate în Anexa A a Standardului, inclusiv pentru: Coronavirus, HIV, virusul hepatitei B, C, D, HTLV, Herpesviridae, Influenza virus, virusul rubeolei, rujeolei, virusul rabic, Poxviridae.

Cât despre săpun, avem foarte multe variante pentru tine, combinații inedite de texturi, forme, arome. Încearcă-le și alege preferatale tale din brandul Savelle. Ne-ar ajuta enorm părerea ta pe www.misavan.ro o recenzie despre ce ți-a atras atenția.

3. Dezinfectează suprafețele cel mai frecvent atinse din casă și cu cel mai ridicat risc de contaminare - întrerupătoare, mânere, robinete, telecomanda, chiuveta, cada, wc-ul. Recomandarea Dr. Stephan? Dezinfectant Hidroalcoolic Descol-75 cu 69.6% alcool, uscare rapidă si utilizare ușoară. Îl poți utiliza și pentru a dezinfecta suprafețele din frigider.

4. Asigură în casă un aer proaspăt, plăcut parfumat. Recomandarea noastră sunt odorizanții Dr. Dtephan One, You, Boss, Natura, Air, Service, Splas, Sense. Îi poți folosi oricând vrei să împrospătezi aerul din încăpere, când te confrunți cu mirosuri urâte, miros de țigară sau mirosuri specifice, provenind de la animalele de companie. Pentru o explozie treptată de arome, pulverizează odorizantul în jos, într-un colț al încăperii.

5. Acordă atenție pardoselei. Ai obiceiul de a intra încălțat în casă sau ai un animal de companie? Acordă atenție sporită pardoselei mai ales dacă ai un copil mic. Poți dezinfecta pardoselile de orice tip cu Dr. Stephan Fresc Detergent Dezinfectant. Are un parfum plăcut și nu necesită clătire. În plus, se utilizează ca orice alt detergent de pardoseli.

6. Folosește produse profesionale de curățenie. Simplu de utilizat, dar care au grijă de suprafețele din casa ta și te protejează timp îndelungat. Recomandarea noastră pentru curățenia de primăvară 2021 - produsele Misavan 4în1: Mobilă, Geamuri, Baie, Bucătărie, Multifuncțional cu Amoniac. Ideale pentru curățenia din întreaga casă.

7. Schimbă periodic accesoriile de bucătărie. Nu uita că în bucătărie te confrunți cu bacterii, microbi, alimente crude, procesate. Este nevoie de o atenție constantă. În plus, bureții și lavetele umede sunt un mediu prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor și mirosurilor neplăcute. Poți utiliza în procesul de curățenie un alt produs Dr. Stephan 2în1 - Dezinfectant Degresant Dengras Food. Aplică-l fără griji și pe suprafețele care intră în contact cu alimentele.

Nu uita totuși că anumite accesorii de bucătării vor trebui înlocuite periodic, cum sunt bureții și lavetele. Alege preferatele tale de pe magazinul nostru online www.misavan.ro.

8. Fă ordine în fiecare zi. Și 5 minute pe zi contează. Nu lăsa nimic împrăștiat. Seara, înainte de culcare, spală vasele, strânge lucrurile împrăștiate prin casă. Invață fiecare membru al familiei să facă acest lucru. Dimineața vei simți diferența, vei începe ziua cu multă voie bună și energie pozitivă.

9. Adu armonie și culoare în casa ta. Casa ta trebuie să reflecte personalitatea ta. Locul în care te simți extraordinar, te bucuri de momente ce vor rămâne în memorie pentru mulți ani.

Ce spui dacă faci curățenia de primăvară cu accesorii de curățenie colorate. Ai încercat mopurile microfibră Brilli, gălețile 14l Misavan, lavetele microfibră pentru diverse suprafețe, în diverse culori, sacii menaj Brilli pentru colectare colectivă?

10. Zâmbește cât mai mult. Nici nu ne imaginăm cât impact are un zâmbet asupra sănătății noastre.

 

Fiecare din noi are dreptul să acceseze resurse prin care să aibă o viață mai sănătoasă.

O viață sănătoasă înseamnă liniște, zâmbete, bucurii în orice aspect al vieții. Înseamnă fericirea de a fi aici și acum.

Fiecare decizie este foarte importantă. Din acest simplu motiv, noi, aici la Misavan, dorim să luăm întotdeauna deciziile care au un impact pozitiv în viața fiecăruia, contribuind la o locuință curată, dezinfectată, igienizată, ordonată. Un mediu sănătos, prin idei simple, soluții practice și ușor de utilizat, produse accesibile și pe înțelesul tuturor.

De fapt, dorim să oferim mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat: momente alături de cei dragi, cei care chiar contează.

Azi, și în fiecare zi, să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi.