În living râzi cu poftă la cea mai tare comedie, susții cu mult patos echipa preferată, aplici cele mai creative strategii doar ca să fii câștigător la jocul preferat. Livingul este locul celor mai faine povești, locul în care savurezi melodia preferată dansând așa cum știi tu cel mai bine. Livingul este locul acela din casă plin de voie bună și râsete, este locul întâlnirilor de weekend.

Dacă livingul ar fi o persoană..ar trebui să fie prietenos, spațios, fițos, chic, cochet, liniștit, plin de culori sau mereu organizat? Indiferent că este din toate la un loc sau puțin din fiecare, important este să fie în echilibru cu propriul stil. Să te regăsești în fiecare colțișor, să te simți confortabil. Și cel mai important este să fie ușor de organizat, curățat, aranjat.

Cum poți să ai un living de invidiat?

 1. Folosește spații de depozitare uniforme, astfel vei da senzația de curat, organizat.

Ce înseamnă uniformizare? Formă fixă, aceleași dimensiuni, culori asortate, materiale asemănătoare. Ideale chiar și pentru a depozita jucăriile copiilor fără a încărca spațiul și fără a atrage atenția spre o anumită zonă din living.

Găsești foarte multe idei de depozitare chic, elegante, adecvate pentru orice stil de living. Ai nevoie doar de răbdare pentru a găsi cea mai bună soluție pentru livingul tău.

Sfat pentru curățenie: Alege să păstrezi produsele de curățenie pentru living într-o astfel de cutie, le vei avea mereu la îndemână și vei ști exact ce produse ai nevoie. Nu uita și de accesoriile de curățenie precum lavetele din microfibră. Ai o varietate de opțiuni pe magazinul nostru online, www.misavan.ro.

 2. Lasă la vedere doar elementele de decor. Nu încărca inutil. Cu cât un spațiu este mai încărcat, cu atât curățenia va dura mai mult.

De fapt, se recomandă să ascunzi 80% din lucruri și să lași la vedere doar 20% (regulă valabilă pentru toate încăperile). Cu cât este mai multă informație la vedere, cu atât creierul va percepe încăperea ca fiind înghesuită, chiar și atunci când ai un living spațios.

Sfat pentru curățenie: Cu cât spațiul este mai greu de organizat, cu atât mai mult nu vei avea timp și energie pentru a începe curățenia. Sau curățenia va fi superficială, adică doar la suprafață (opțiune care nu este recomandată când ai copii mici sau animale de companie).

Alege să ai în apropiere și un dezinfectat ideal pentru suprafețele cu riscul cel mai mare de contaminare - masă, telecomandă, întrerupătoare, mânere. Dr. Stephan Dezinfectant Hidroalcoolic Descol este pe bază de alcool și se usucă foarte repede, fără a necesita clătire.

 3. Livingul este spațiul comunicării, al socializării.

Creează un spațiu care să îmbie la comunicare, locul central al livingului ar trebuie să fie spațiul pentru socializare. Fă-l cât mai practic și comod pentru tine și cei dragi.

Sfat pentru curățenie: Poți aduce un plus de parfum prin odorizanții noștri Dr. Stephan - One, You, Boss, Natura, Air.

 4. 13% dintre români se plâng de lumina naturală slabă din locuință. Nu poți pune mai multe geamuri, dar poți creea senzația de spațiu luminos apelând la diverse trucuri.

De exemplu poți pune oglinzi mari, poți alege culori deschise cu accente de culoare (poți opta pentru culori în elementele de decor), poți renunța la draperii, poți alege mobila deschisă la culoare care dă senzația de ușor sau cât mai minimalistă. Totul ține de percepție.

Știai că oglinda nu creează doar mai mult spațiu, ci, conform principiului Feng Shui, atrage și energia pozitivă?

Sfat pentru curățenie: Crema tratament sticlă Misavan este pauza ta de relaxare, ideală pentru a curăța geamurile și sticla fără efort și cu rezultate pe timp îndelungat. Tot să faci curățenie, așa-i?

 5. Alege elemente ușor de întreținut și curățat. Materiale pe care să le cunoști sau să cunoști detalii despre modul de întreținere. Cu cât un material este mai special, cu atât va fi mai pretențios la curățare și, poate, mai dificil de întreținut. În plus, poți folosi produse care să afecteze suprafața și să o deterioreze în timp.

Sfat pentru curățenie: Alege produsele profesionale de curățenie deoarece vor curăța suprafața și o vor proteja în timp, fără a-i fi afectată calitatea.

Dr. Stephan Care&More este o soluție ideală pentru a curăța pielea, mușamaua, lemnul, suprafețele din aluminiu, oțel etc.. Dr. Stephan Ink&Marker Remover îndepărtează petele de cerneală, pix, marker, var lavabil, petele de grăsime de pe suprafețe dure sau textile (un produs ideal și pentru familiile cu copii).

 De fapt, nu există un living universal și perfect pentru toți, dar poți alege din toate ceea ce îți place și te reprezintă. Cu cât îți place mai mult spațiul în care locuiești, cu atât îți va face plăcere să ai grijă de el și să fie mereu curat, ordonat, organizat.

Oricum ar fi, iubește-ți casa.Vei crea vibrații pozitive, un mediu perfect pentru tine, un mediu încărcat cu energii pozitive, armonie și bucurie.

 

Hai să povestim în livingul tău!