Cum miroase vara la tine acasă?

E vară, e soare, e timpul pentru relaxare și multă, multă bună dispoziție. Vara e acel moment în care te relaxezi și asculți cum cântă păsărelele, stai întins pe iarbă și privești norii, savurezi cele mai răcoroase fructe, te plimbi până te dor picioarele, simți mirosul de iarbă proaspăt tunsă, citești cartea preferată la umbra unui copac, admiri un câmp plin cu flori și faci coronițe împletite din flori .... sunt acele momente din vară pe care ți le dorești la infinit, din nou și din nou. Iar când ajungi acasă ai acel sentiment de împlinire și satisfacție... pentru că nicăieri nu e ca acasă!

 

De ce să alegi Misavan vara aceasta?

 

1. O diversitate de produse de curățenie reduse cu 20% pentru a te bucura cât mai mult de vară. Exact ce are nevoie casa ta. De la produse de curățenie, accesorii de curățenie, la hârtie, bureți, lavete și folii aluminiu.

2. Arome inedite care îți amintesc de vară cu adevărat oriunde ai fi, pentru că nicăieri nu e ca acasă.

3. Produse care își fac bine treaba ca tu să te bucuri cât mai mult de vacanța ta. Vara aceasta e foarte simplu să ai o casă curată, ordonată și relaxantă cu produsele Misavan.

4. Ușor de utilizat oriunde te-ai afla. Ai văzut selecția noastră de șervețele, saci menajeri, hârtie și alte produse utile vara?

 

Casă curată, familie relaxată. Ce produse Misavan ai nevoie vara asta?

 

Grătare cu distracție

Sezonul cald vine cu foarte multe avantaje, unul dintre acestea este petrecerea timpului în aer liber, fie la un picnic, fie la grătar, fie la o plimbare relaxantă prin parc.

Când vine vorba despre grătare, cât mai multe cu atât mai bine, așa-i? De fapt, un studiu a arătat că cea mai românească activitate pozitivă este mersul la grătar.

Și oricum poți face grătare în fiecare zi deoarece Dr. Stephan curăță fără efort grătarul de fiecare dată. Ai nevoie doar de 3 produse: Dr. Stephan Turbo Degreaser sau Dr. Stephan Hot Foam Degreaser, ambele îndepărtează cu ușurință chiar și grăsimea carbonizată, întărită, buretele pentru suprafețe dificile și mănușile menaj profesionale pentru protejarea mâinilor.

Iar pentru protejarea mediului înconjurător, fii pregătit mereu cu sacii menaj cu mânere, parfumați. Foarte practici, ideali chiar și în aer liber.

 

Pauza de cafea la curățarea geamurilor

Da, da! Ai citit bine, o pauză de cafea binemeritată chiar când începi curățenia. Sau poate un smoothie?

În timp ce produsul acționează pentru a curăța geamul, tu poți să te bucuri...de orice îți place cel mai mult. Crema tratament sticlă Misavan este cel mai bun prieten al tău vara aceasta, ba chiar în orice anotimp. Pune-o la testare împreună cu laveta microfibră pentru geamuri și monorola ultra strong , în 3 pași:

1. Aplică Crema tratament sticlă pe geam (nu uita să o agiți înainte), îndinde-o cu ajutorul unei prosop de hârtie (monorola ultra strong nu lasă nicio scamă și nicio urmă).

2. Las-o să se usuce. Știi că s-a uscat când se transformă în pulbere, între timp poți savura băutura preferată.

3. Îndepărtează produsul de pe geam cu ajutorul lavetei microfibră pentru geam. Dacă nu ai testat până acum acest produs, neapărat să o pui în coș la următoarea comandă - nu lasă urme, nu se scămoșează, nu se decolorează și se spală foarte ușor și simplu.

Și gata! Geamuri curate, curate!

 

Cocktailuri de revistă

Vara ai cel mai bun motiv să te răsfeți cu cât mai multe cocktailuri. Fiecare zi e motiv de sărbătoare și bucurie. Invită-ți prietenii și stați la povești.

Cu cât mai multe pahare de spălat, cu atât distracția e mai mare. Nu-ți fă griji, a doua zi ai cele mai curate pahare cu Dr. Stephan Bright Dish, buretele profesional XXL și Brilluna lavetă microfibră pahare și cristaluri. Pahare fără nicio urmă.

 

În deplasare

Când esți în deplasare mașina ta trebuie să aibă tot ce ai nevoie pentru drum, așa-i? Nu uita Dr. Stephan Care&More și laveta microfibră pentru întreaga casă, pentru un interior cu extra luciu, fără praf sau alte murdării. De asemenea, ai nevoie de Infinezza șervețele cutie. Ai văzut noile sortimente? Design și calitate în 3 și 4 straturi, oriunde călătorești.

 

Baie must have

Mai are rost să spunem că vasul de toaletă trebuie să fie impecabil vara și în orice alt sezon. Dr. Stephan recomandă 2 produse must have vara aceasta, duo-ul Wc Power și Dezinfectantul hidroalcoolic Descol. Fără pic de tartru, igienizare și dezinfectare.

 

Mâini protejate

Vrei un săpun pe care și cei mici îl vor adora? Alege din săpunurile Savelle cu arome incredibile, design captivant și multă multă spumă, mâini curate și hidratate. Pentru un plus de protecție, îți recomandăm, mai ales la drum, și Loțiunea dezinfectantă Aseptic.

 

Miroase a vară non-stop

Ai văzut pe magazinul online noua gamă de detergenți de pardoseli Misavan? Intră și vezi noile arome, cu siguranță te vor impresiona vara aceasta - Marino, Rosa, Orange, Tropical, Lavandă, White Flowers, Spring. Și bineînțeles cu cel mai important ajutor în curățarea pardoselei - mopul microfibră L disponibil în 4 culori : orange, fucsia, blue, green.

 

Casă curată, familie relaxată. Te simți incredibil de bine când revii la tine acasă. Chiar dacă pleci sau nu în vacanță, casa ta este curată, igienizată, dezinfectată, gata de o vară așa cum ți-ai dorit.

Vezi toate produsele de care ai nevoi vara aceasta, reduse cu 20%, la secțiunea promoții, pe www.misavan.ro , exact ce ai nevoie pentru a-ți pregăti casa pentru vară, relaxare și multă bună dispoziție.

Spor la distracție!