Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, la mulți ani! Dar cine să trăiască mulți ani? Dar cine să trăiască mulți ani? Dr. Stephan să ne trăiască!!! La mulți ani!

Luna aceasta este sărbătoare în familia Misavan deoarece Dr. Stephan împlinește 3 ani.

Cât de repede a mai trecut un an. Un an ca nici unul altul, dar plin de surprize frumoase din partea lui Dr. Stephan. Noroc că specialistul nostru în curățenie profesională știe să își facă bine treaba și știe cine contează cu adevărat - voi cei care îl susțineți, îi ascultați sfaturile și îl utilizați cu drag în curățenia de zi cu zi.

Expertiza și profesionalismul Dr.Stephan sunt garantate în orice produs marca Dr. Stephan. Pentru a deveni expert în curățenia la tine acasă și pentru garanția reușitei, Dr. Stephan are în spate ani de cercetări, teste și studii. Chiar dacă nu-i ușor, Dr. Stephan iubește ceea ce face. Nu-i așa? O casă curată, organizată, dezinfectată este o casă fericită, o familie care petrece mai mult timp împreună, bucurându-se de ceea ce contează cu adevărat.

 

Tu ai folosit produsele Dr. Stephan?

Dacă răspunsul tău este da, felicitări! Dorim foarte mult să știm părerea ta, lăsând o recenzie pe magazinul nostru online la produsul testat. Părerea ta contează foarte mult pentru noi deoarece dorim să avem produse adaptate nevoilor tale și stilului tău de viață.

Dacă răspunsul este nu, ce mai aștepți? Te putem ajuta să iei o decizie în funcție de nevoile tale, dacă ne scrii pe comenzionline@misavan.com care este problema de curățenie cu care te confrunți.

Știai? Dr. Stephan înseamnă timp liber, relaxare și bună dispoziție, produse practice și ușor de utilizat, curățenie profesională la tine acasă, expertiză și profesionalism, rapiditate și promptitudine în oferirea de soluții destinate curățeniei, produse care curăță eficient și au grijă de suprafețele din casa ta.

Gama de produse Dr. Stephan este complexă, gândită pentru a avea grijă de fiecare suprafață din casa ta. Dacă vrei să vezi toate produsele Dr. Stephan, intră pe magazinul nostru online www.misavan.com și caută produsele în funcție de zonele din casa ta. Nimic mai simplu și ușor.

De fapt, Dr. Stephan are câteva recomandări pentru tine, soluții profesionale de curățenie, practice, foarte utile și în curățenia de zi cu zi, fără a necesita mult timp.

Iată recomandările Dr.Stephan!

Recomandare Dr. Stephan pentru mâini curate, dezinfectate.
Folosește dezinfectanții pe bază de alcool minim 70% Dr. Stephan oriunde te afli - acasă, la serviciu, în parc, în mașină etc. Dr. Stephan Gel de Mâini Dezinfectant Aseptic și Dr. Stephan Loțiune Dezinfectantă Aseptic (ideală și în domeniul medical). Ambele în ambalaj de 500ml, foarte practice și ușor de dozat.

Recomandarea Dr. Stephan pentru curățarea holului.
Holul este spațiul care ia cel mai mult contact cu mediul exterior. Aici intri încălțat. Mai mult decât atât, holul este intrarea în casa ta, prima impresie. Recomandarea Dr. Stephan este să ai grijă de pardoseală utilizând un dezinfectant plăcut parfumat, fără clătire, Dr.Stephan Dezinfectant Detergent Fresc. Efect bactericid în 5 minute de la aplicare. De asemenea, poți utiliza pentru suprafetele cele mai frecvent atinse - manere, clanțe, întrerupătoare etc., un dezinfectant pe bază de alcool 69,6% Dr. Stephan Dezinfectant Hidroalcoolic Descol 75 sau Dr. Stephan Dezinfectant Hidroalcoolic Descol cu o concentrație de peste 70% alcool și cu eficacitate bactericidă, fungicidă și virucidă (conform testului virucid are eficacitate și pentru Coronavirus). Dr. Stephan îți recomandă să șe folosește pentru a dezinfecta suprafețele din întreaga casă - mânere, clanțe, întrerupătoare, robinete, colacul wc, cada, chiuveta, masa, biroul etc..

Pentru un plus de parfum care să impresioneze, poți alege între odorizanții noștri cu pulverizor One, Boss, You, Natura, Air.

Recomandarea Dr. Stephan pentru curățarea livingului.
Livingul este spațiul poveștilor, al relaxării și bunei dispoziții. Este un spațiu vesel. Recomandarea Dr. Stephan pentru mobilierul din lemn și pal este Dr. Stephan Furniture. Protejează suprafața și conferă luciu. Pentru curățarea și întreținerea canapelelor, mochetelor și a tapițeriilor utilizează Dr. Stephan Carpet&More. Dacă în living ai canapenea și fotolii din piele sau imitație piele, Dr. Stephan îți propune produsul Care&More ce îndepărtează cu ușurință praful și murdăria.

Pentru curățarea pardoselilor și un plus de parfum folosește Dr. Stephan Floor Rosa, Marino, Spring sau Citrus. Iar pentru un balcon sau o terasă perfectă utilizează Dr. Stephan Insect-Run ce îndepărtează cu succes insectele, mai ales acum în sezonul cald.

Recomandarea Dr. Stephan pentru curățarea dormitorului.

Un loc intim, în care te relaxezi și te bucuri de timp cu tine însuți. Recomandarea Dr. Stephan pentru întreținerea mobilierului este Furniture sau Spray&Wipe, cu o simplă pulverizare și ștergere suprafețele sunt curate. Spray&wipe se usucă foarte repede și conferă un plus de parfum. Poți împrospăta aerul din dormitor și cu odorizanții You, One, Natura, Air și Boss, pulverizând în centrul încăperii sau într-un colț al camerii pentru o explozie treptată de arome.

Nu uita să aerisești în fiecare dimineață dormitorul pentru a începe ziua cu forțe proaspete și energie pozitivă.

Pentru pardoseli, Dr. Stephan recomandă Floor Marino sau Rosa cu uscare rapidă sau Fresc pentru dezinfectare.

Recomandarea Dr. Stephan pentru curățarea camerii copilului.

Așa-i că cel mic nu este întotdeauna cel mai ascultător? Dacă desenează pereții, stai fără griji. Dr. Stephan are soluția perfectă - Ink&Marker Remover. Îndepărtează fără griji urmele de pix, marker, cerneală, var lavabil și urmele de grăsimi, inclusiv de pe suprafețe textile. Nu uita să creezi un mediu sigur, curat și dezinfectat pentru cei mici utilizând dezinfectantul Fresc pentru pardoseli și Descol pentru toate suprafețele din camera.

Recomandarea Dr. Stephan pentru curățarea bucătăriei.

Acesta este locul unde imaginația zboară. Cele mai delicioase, îndrăznețe preparate condimentate cu puțin noroc și pasiune, iau naștere în bucătărie. Cea mai gustoasă cafea, cel mai savuros ceai, cele mai frumoase povești se spun la masa din bucătărie. Locul grăsimilor și al mirosurilor care mai de care.

Dr. Stephan s-a gândit la fiecare problemă. Pentru grăsimile obținute prin evaporare, fierbere utilizează un degresant la rece cum este Cold Foam sau Multi Degreaser, iar pentru grăsimile arse, carbonizate folosește un degresant la cald precum Hot Foam sau Turbo Degreaser. Utilizează Multi Degreaser și pentru a degresa blatul sau masa din bucătărie, iar Cold Foam pentru a îndepărta grăsimea de pe hotă și faianță. Pentru vase curate, fără urme de grăsime, Dr. Stephan te provoacă să testezi Super Dish și Bright Dish - ideal pentru curățarea paharelor și obiectelor din sticlă și cristal.

Cât despre frigider....hmmm recomandarea Dr. Stephan este Multicleaner Amoniacal, un produs ce neutralizează mirosurile. Un mic secret! Utilizează-l și în baie pentru a scăpa de mirosul de urină. Pentru dezinfectare poți apela la Descol 75 sau Bioxel, ambele avizate de Ministerul Sănătății.

Dacă te confurnți cu grăsime pe gresie, Dr. Stephan îți recomandă detergentul Floor Ammonya. Îndepărtează și cele mai vechi grăsimi și urme.

Chiuveta o poți curăța o cremă non abrazivă - Dr. Stephan Multicleaner. Ideală pentru suprafețele sensibile la zgârieturi. Folosește-o și pentru curățarea suprafețelor din baie.

Recomandarea Dr. Stephan pentru curățarea băii.

Deși baia este un spațiu pentru relaxare, este și locul bacteriilor și al suprafețelor cu calcar și rugină. Pentru a îndepărta depunerile de calcar utilizează Dr. Stephan Shine Bath sau Full Bath. Pentru vasul de toaletă poți utiliza un dezinfectant pe bază de clor cum este Declornet, iar pentru curățare, întreținere și un miros incredibil de măr, poți folosi de oricâte ori îți dorești Gel Wc Parfumat Apple. Îți va plăcea la nebunie. De asemenea, pentru extra parfum, pulverizează Splas, Service sau Sense. Tu ai un favorit?

Iar propunerile pot continua...

 

De ziua lui, de ziua lui, Dr. Stephan vine cu multe surprize...

Cu ocazia zilei lui, Dr. Stephan vine cu suprize pentru tine.

Campania Mergi pe mâna expertului - 3 ani de excelență Dr. Stephan aduce 15% reducere la toate produsele marca Dr. Stephan și transport gratuit la comenzile peste 100 lei.

 

La mulți ani Dr. Stephan!

Să ai o viață lungă, să fii creativ în soluțiile de curățenie, darnic și pe placul tuturor. Să ajungi în casele tuturor românilor și să faci cât mai multe case fericite!