Studii realizate în 2019 arată că locuința are un aport de 15% la fericirea noastră per total, iar 73% din persoanele care sunt fericite acasă sunt fericite și în viață.

Dacă casa noastră contribuie la starea de fericire, atunci de ce să nu îi acordăm mai multă atenție și respect?
Să începem cu lucruri mici cum ar fi îmbunătățirea locuinței prin accesorii, elemente de decor, creșterea gradului de confort prin ordine și curățenie, poate sunt schimbări minore dar fac diferența. Aceste lucruri contribuie la starea noastră de bine, la starea de bine a casei.

În păstrarea unui anumit standard de confort în casă, tindem mereu să alegem produse cu care ne-am obișnuit, de care am auzit sau care ne-au fost recomandate. Dar oare acele produse sunt cele de care are nevoie casa noastră? Totul depinde de noi.

Produse profesionale de curățenie

Știi care este diferența între produsele de uz casnic (produse curățenie) și produsele de uz profesional (produse profesionale de curățenie)? Frecvența de utilizare și protecția conferită suprafeței. Produsele profesionale de curățenie sunt produse care oricât de des le folosești pe o suprafață nu îi vor afecta calitatea, ci o vor curăța și îi vor conferi protecție.

Nu vom folosi un produs doar pentru că scrie că poate fi aplicat pe orice suprafață. Vom fi atenți și la suprafață. Pe moment poate nu se vede, dar în timpul aceasta se poate deteriora și să nu o mai putem repara. Singura soluție va rămâne să înlocuim suprafața.
Pentru o eficiență maximă în curățenie trebuie să știm ce suprafețe avem în casă și ce produse de curățenie să folosim.

Eticheta produsului

Eticheta produsului este cartea lui de vizită. Ne spune la ce ne poate ajuta.
Îți recomandăm să citești pe lângă descriere și modul de utilizare, dacă este un produs care se folosește în stare pură sau diluat, ingredientele conținute și ce PH are.
Toate aceste informații te vor ajuta să știi pe ce suprafață poți folosi produsul și ce murdării curăță.

O casă sănătoasă este și o casă curată

O igienă optimă se asigură prin curățarea fiecărei suprafețe cu produse de curățenie profesionale.
Să nu crezi că dacă ai șters suprafața doar în zonele accesibile, înseamnă că ai făcut curățenie. Particulele de murdărie se găsesc și la colțuri, sub diverse obiecte, pe marginea acestora, pe covoare și sub acestea, de fapt pe toate suprafețele din bucătărie, camere, grupuri sanitare. Acordă mare atenție suprafețelor cu un grad ridicat de bacterii - chiuvetă, clanță, robinete, wc, zona de tras apa, blatul din bucătărie, frigider, întrerupătoare, telecomandă etc..

Folosește produsul corect pentru a curăța și acolo unde este necesar folosește și un dezinfectant.

Cel mai important lucru de ținut minte este că o dată la câteva luni dezinfectantul trebuie înlocuit. Bacteriile capătă imunitate la substanța activă care face dezinfecția.

Așa cum și în cazul nostru la o anumită perioadă schimbăm produsele de îngrijire și casa noastră are nevoie de atenție.

Pe magazinul nostru online vei găsi o diversitate de dezinfectanți, tocmai pentru a avea opțiuni: pe bază de alcool - Dr. Stephan Descol-75 Dezinfectant Hidroalcoolic 750ml, pe bază de clor - Dr. Stephan Declornet Dezinfectant Gel Clorat 750ml, pe bază de clorură de didecildimetilamoniu - Dr. Stephan Dezinfectant Degresant 750ml.
Folosește ca accesorii Laveta microfibra extra rezistentă pentru bucătărie și Laveta microfibră extra rezistentă pentru baie. Vor aduce o contribuție majoră în curățarea suprafețelor. În plus au o durată lungă de viață și nu lasă urme.

Orice suprafață din casa ta are nevoie de atenție

Ne împodobim casa cu diverse accesorii pentru că ne plac, aduc un touch aparte mai ales dacă sunt și în trend. Dar oare avem gijă să le curățăm periodic?
Poate covorul nu mai are aceeași semnificație ca în trecut, dar încă este prezent și în ziua de azi în orice casă. Este mai mult o piesă de decor, dar există. Trebuie să curățăm covorul nu doar atunci când e murdar, are pete, ci măcar din când în când pentru a îndepărta praful acumulat și alte mirosuri neplăcute.
Nu trebuie îndemânare la curățat covoare, dar un detergent de covoare nu trebuie să lipsească nicicând din casă. Îndepărtează murdărirea, revigorează culorile și parfumează cu Dr. Stephan Carpet&More 750ml. Îl poți folosi și pentru a curăța fotolii, canapele, tapițerii.

Și am spus: să fie lumină! Cât mai multă lumină.

Geamurile sunt probabil cel mai ușor de murdărit. Nu ne dorim, dar ploaia, vântul, praful, insectele aduc o contribuție majoră la murdărirea acestei suprafețe.
Nu curățăm în fiecare săptămână geamurile, dar când le curățăm vrem să ne bucurăm de ele.
Noi îți propunem o soluție minune pentru curățat geamurile - Misavan Cremă Tratament Sticlă. Rezultatul chiar este wow.

Îți recomandăm să ștergi geamurile cu o Lavetă microfibră pentru geamuri. Dar dacă îți place să faci curățenie folosind produse din hârtie, utilizează măcăr un produs care nu lasă scame sau urme și este delicat cu suprafața - cum sunt monorolele Misavan Monorolă Killo și Misavan Monorolă Mega în 2 straturi de celuloză.

Casa spune despre noi cine, ce și cum suntem, de unde venim și ce ne place.
Poți avea locuința exact cum îți place, dar dacă este curată este și o casă sănătoasă și asta spune multe.