Dacă te întrebi ”De ce contează tipul de produse de curățenie utilizate?” – citește articolul și vezi toate beneficiile pe care le ai dacă utilizezi, la tine acasă, produse profesionale de curățenie, Dr. Stephan de la Misavan. Acestea fac diferența pentru o curățenie cu minim de efort, iar timpul și energia economisite îți rămân pentru a face ceea ce îți dorești cu adevărat, împreună cu cei dragi.

 

Dr. Stephan – bucură-te de beneficiile produselor profesionale de curățenie, la tine acasă

Soluțiile Dr. Stephan oferă o curățenie profesională, păstrând toate atuurile necesare în mediul profesional, dar în recipiente adaptate pentru uzul casnic. Astfel, e simplu să îți menții casa curată împreună cu Dr. Stephan.

 

Care sunt beneficiile produselor profesionale de curățenie Dr. Stephan?

1. Curățenie cu minim de efort.

Muncești mai puțin deoarece produsele Dr. Stephan vor face treaba în locul tău. Ce înseamnă acest lucru? Produsele de curățenie profesionale Dr. Stephan nu necesită frecare deoarece curăță cu ușurință suprafețele pe care sunt aplicate.

2. Protejarea suprafețelor.

O calitate importantă a produselor de curățenie profesionale este aceea că protejează suprafețele. Dacă produsele obișnuite sunt gândite pentru utilizare ocazională, cele profesionale sunt concepute chiar și pentru utilizare extrem de frecventă. Gândiți-vă cam cât de des sunt șterse blaturile unei bucătării dintr-un restaurant, de exemplu – în această situație eficiența și calitatea de protecție a suprafețelor sunt esențiale. Acum te poți bucura la tine acasă de exact aceleași calități! Folosite corect, pe suprafețele recomandate pe etichetă, produsele Dr. Stephan vor păstra intact aspectul inițial al suprafețelor deoarece conțin inhibitori de coroziune.

Sfat! Citește întotdeauna cu atenție eticheta produselor de curățenie pentru a ști exact ce face produsul, suprafața pe care trebuie aplicat, modul de utilizare.

3. Economie de timp.

Cu produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan reduci din efortul pe care îl depui când faci curățenie. Adică economisești timp prețios pentru a face ceea ce îți dorești de fapt. Folosește timpul și energia pentru bucuria de a fi alături de cei dragi și lasă curățenia în mâna profesionistului Dr. Stephan. Și asta e tot ceea ce contează, așa-i?

4. Produse specifice, curăță cele mai dificile murdării.

Rezolvă cele mai dificile și specifice probleme cu calcarul, rugina, grăsimea încrustată, pete, urme dificile, protejând suprafețele în orice moment. Produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan rezolvă probleme punctuale, de exemplu estompează zgârieturile fine de pe inox, depunerea veche de calcar din vasul de toaletă, degresează crustele fără frecare, petele dificile de pix, cariocă, urmele de scoci, sau pe cele dificile de pe suprafețe dure sau textile, etc..

5. Simplu de utilizat.

Produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan sunt foarte ușor de folosit. Fie că se utilizează în stare pură sau diluate, respectând recomandările de pe etichetă, produsele Dr. Stephan simplifică curățenia.

 

Simplu, ușor, sigur, economic (produsele profesionale de curățenie sunt concentrate). Faci curățenie cu minim de efort. De fapt, e simplu să îți menții casa curată cu Dr. Stephan. Trebuie doar să alegi produsul potrivit nevoilor casei tale, restul lasă pe mâna expertului în curățenie, Dr. Stephan de la Misavan.

Te așteptăm pe magazinul nostru online - www.misavan.ro pentru a descoperi produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan de care are nevoie casa ta.