” Uite ce e Albă ca Zăpada, noi ne-am gândit că dacă tu vrei să ne îngrijești casa, să ne gătești, să faci paturile, să coși, să împletești și să te joci cu noi... Primești Albă ca Zăpada?

  Din toată inima!

  Și nu o să duci lipsă de nimic...

De la mic la mare, în pas de cântec și veselie, bucurie și multă voie bună, fără a ține cont de aspect, glas, cunoștințe, micile viețuitoare ajutau la curățenie în casă, fiecare în felul ei, ascultau și se bucurau de fiecare moment...

E-o poveste veche, veche de demult, și cea mai frumoasă dintre câte ascult... unde, chiar și doar în treacăt, fără a insista pe detalii, îngrijirea casei și toate celelalte activități erau realizate cu bucurie și cu multă veselie. O imagine din povești, cu un înțeles aparte în lumea reală.

 

Transpunându-ne în prezent, în timpurile neconvenționale pe care le trăim, se conturează o nouă poveste. Una în care timpul nu mai este un aliat, ci aduce o nouă viziune și o altă vibrație, unde necesitatea schimbării de perspectivă aduce un echilibru între rapiditatea trecerii timpului și nevoia de a fi tu însuți, de a te bucura de tine și cei dragi.

În această poveste, se conturează Ea - optimistă, curajoasă, exuberantă, vitează, neînfricată și sigură pe sine - gospodina modernă care trăiește cu intensitate maximă și multă bucurie fiecare clipă, conturându-și o poveste unde este capabilă să le facă pe toate.

Această gospodină modernă sunteți voi, dragele noastre, urmăritoarele paginii Facebook Misavan. Voi sunteți cele care ne inspirați zi de zi pentru a căuta cele mai bune soluții la provocările zilnice cu care vă confruntați acasă, locul vostru de relaxare și confort. Aici, precum Albă ca Zăpada, acceptați din toată inima toate provocările zilnice legate de curățenie.

 

Am fost foarte încântați să vă descoperim secretele de curățenie, modul în care voi aveți grijă de casele voastre și vă faceți viața mai frumoasă și plină de culoare. Mai mult decât atât, sfaturile voastre, secretele povestite, sunt cu atât mai captivante, cu cât fac parte din experiențele voastre, din modul vostru de a aborda provocările zilnice în curățenie.

 

Iată principalele ingrediente pentru a ușura modul în care faci curățenie, sfaturi date de voi, urmăritoarele paginii noastre de Facebook:

 

1. Folosește întotdeauna produse de calitate.

Suntem de acord cu voi, calitatea este o condiține sine-qua-non în curățenie. De fapt, ce înseamnă mai specific produse de calitate? Calitate bună, eficiență, produse profesionale de curățenie, Misavan, Dr. Stephan, timp redus de acțiune, repede, ușor, fără efort sunt toate sinonime. Voi sunteți cele care ne-ați explicat ce înseamnă calitate din punctul vostru de vedere.

Dar cum găsești produsele potrivite? Testând. Este bine să testezi, să știi mereu care sunt produsele care te ajută în activități specifice de curățenie. Astfel, vei ști exact produsele de curățenie de care ai mereu nevoie și la ce folosesc. Cu produsele de calitate potrivite, “sclipește locul” - cum spune fetița unei urmăritoare a paginii Facebook Misavan.

 

2. Organizează-te din timp! Fii organizată!

De ce trebuie să te organizezi când faci curățenie? De ce este important? Organizându-te știi exact ce ai de făcut și când ai de făcut. Pe principiul “nu lăsa pe mâine ce poți face azi”, curățenia se face în fiecare zi sau oricând este nevoie, din timp, în pași mici. Conceptul de curățenie generală este de fapt sinonim cu organizarea.

Chiar și atunci când nu ai prea mult timp, este nevoie de un plan de acțiune - pe încăperi, începând de sus în jos, din locul cel mai îndepărtat către ușă. În funcție de preferințe, poți începe cu încăperea cea mai dificil de curățat - bucătăria, poți continua cu baia și apoi cu încăperile sau, dacă vrei să îți păstrezi mai mult timp energia, începe invers. Fiecare dintre voi are un stil de curățenie specific, iar noi respectăm stilul vostru.

De fapt, curățenia se menține - așa ne povestiți în rândurile scrise de voi.

Cum te mai poți organiza? Renunță la ce nu mai ai nevoie pentru a avea o casă aerisită și ușor de organizat. Spală geamurile o data la două săptămâni, depozitează hainele pe care nu le mai porți în huse speciale sau cutii, aerisește periodic hainele, eliberează toate rafturile și curăță fiecare poliță din debara sau din cămără, pune mereu toate lucrurile la locul lor, ține făina în recipiente speciale, spală periodic draperiile, perdelele, covoarele, curăță aspiratorul înainte de a începe curățenia. Toate aceste sunt secrete de curățenie care vă ajută pe voi, urmăritoarele paginii noastre de Facebook, să fiți mai organizate și să păstrați ordine acasă.

 

3. Adaugă un ingredient secret.

Există așa ceva? Da, da, chiar există. Este diferit de la persoană la persoană, dar este necesar pentru a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă, acea perspectivă care te ajută să răspunzi “din toată inima!”.

Ingredientul secret poate fi unul sau pot fi mai multe, alegerea îți aparține...ține de modul în care simți.

Uneori este vorba despre a asculta muzica preferată tare tare, de a începe totul de dimineață, neapărat într-o zi cu soare, cu o cafea bună și cu gânduri bune, alteori este vorba despre a pune dragoste în ceea ce faci, să pui suflet, să nu te stresezi, să fii fericită pentru rezultatul final.

Ba mai mult decât atât, poate fi vorba și despre a face totul cu plăcere, cu stăruință, cu voie bună, cu multă răbdare și chef de muncă, să începi curățenia atunci când ești odihnită, când ești singură acasă sau, de ce nu, să îți placă sa faci curățenie.

Care este ingredientul tău secret?

 

4. Folosește produse specifice.

Începi curățenia..., dar folosind produse specifice cu nevoile din casa ta, pentru fiecare suprafață și în funcție de murdărie. Respectă întotdeauna diluția de pe eticheta produselor - ne povestește una dintre urmăritoarele paginii de Facebook Misavan.

 

5. Cere ajutorul!

De la mic la mare, toată familia face curățenie. Fiecare trebuie să facă ceva și trebuie să știe ce are de făcut. Orice ajutor este bine venit. Oare, cu puțină magie, am putea ruga și micile viețuitoare să ne ajute?

Pe tine cine te ajută la curățenie? Sigur ai un aliat de nădejde.

 

Mâna sus dacă și tu te regăsești în aceste sfaturi, dacă și tu respecți măcar un sfat din cele menționate. Cu siguranță, toate sunt de ajutor pentru a face mai ușor curățenie, cu mai mult drag, cu mai mult spor și într-un timp adecvat pentru fiecare.

Dacă vrei să afli mai multe sfaturi de curățenie te aștepăm cu drag și în grupul nostru de pe Facebook - Trecem Romania pe curat

 

Până data viitoare...am încălecat pe-o roată și v-am spus povestea toată...