Urmează cele mai mari reduceri din an. Pe bune! Până la 40% la zeci de produse!

Nu rata promoția exclusiv online de Black Friday!
Vineri, 11 noiembrie dăm start promoțiilor și tu vei putea beneficia, la prețuri foarte bune, de produse profesionale de curățenie care îți ușurează munca. Reducerile sunt disponibile doar 3 zile, în perioada 11-13 noiembrie 2022! Intră pe www.misavan.ro și vezi produsele care sunt utile casei tale și pe care vrei să le ai în coș, în funcție de stocul disponibil online.

De ce să alegi produsele Misavan?
De peste 22 de ani investim în inovație și dorim să aducem în casa ta cele mai bune produse care să îți curețe baia, bucătăria, holul, livingul și întreaga casă. Cu siguranță vei găsi produse pe care le vei recomanda și prietenilor!

În plus, te invităm să sărbătorești cu noi cei 22 de ani de când ne-am înființat, așa că în cazul în care nu reușești să cumperi de Black Friday ce ai nevoie, nu te întrista! Urmărește categoria de Promoții, unde am pregătit pentru noiembrie și decembrie o reducere de -22%, la cele mai cumpărate produse Misavan. Ca să sărbătorim împreună!

Urmărește-ne în social media și ai chiar tu posibilitatea să alegi ce produse vor avea super reducere de Black Friday! Fiți pregătiți în orice situație. Cumperi acum tot ce ai nevoie și pentru curățenia de Crăciun! Produse profesionale, pentru acasă astfel încât curățenia să fie eficientă indiferent de provocări!