Dana este dintr-un sat uitat de lume. Așa pare, pentru că la școală la ea se ajunge cu greu – de cele mai multe ori ia microbuzul școlar, zilnic, câte 8 kilometri, însă sunt zile în care merge și pe jos. Se trezește la o oră la care cei mai mulți dintre colegii ei de la oraș încă visează. Îi place mult la școală și este o elevă bună. Mizează pe educație pentru a ieși cu demnitate din sat.

Însă egalitatea de șanse în educație, e pe hârtie. Pentru că la ea în comună, școala începe oricum, chiar dacă nici în acest an corpul de clădire în care se desfășoară orele nu primește avizul igienico-sanitar pentru funcționare. Grupurile sanitare nu au apă curentă, iar apa de la robinet conține nitrați și nitriți. Din păcate, situația de la școala Danei nu reprezintă o excepție. Doar în județul Iași sunt peste 300 astfel de unități de învățământ, iar la nivelul țării, numărul crește la peste 8.000.

Donăm împreună pachete complete de produse pentru curățenia școlilor din mediul rural

Produse precum coșuri de colectare selectivă, dezinfectant, săpun lichid, lavete universale,mănuși saci de gunoi, mopuri și rezerve, prosoape de hârtie sunt extrem de utile în orice școală, cu atât mai mult în unitățile de învățământ din mediul rural. Tocmai de aceea vom pregăti pachete complete de produse pentru curățenie special dedicate școlilor, însă avem nevoie și de susținerea voastră pentru a ajunge la cât mai multe unități de învățământ.

În lunile septembrie și octombrie 2022, în cadrul campaniei Trecem școlile pe curat, Misavan donează 10% din toate încasările, sub forma unor pachete cu produse de curățenie pentru școli. Practic, achiziționezi produsele preferate pentru curățenia de acasă de pe www.misavan.ro și 10% din valoarea acestora se transformă în bunuri specifice igienei din școli. Pe această pagină vă vom ține la curent cu desfășurarea campaniei.

Apasă aici pentru a ajunge în magazinul online Misavan. Nu sta pe gânduri, bucură-te de produse de curățenie ce îți ușurează munca și te ajută să scapi de toate provocările legate de curățenia și igienizarea casei tale – fie că e vorba de bucătărie, baie, pardoseli sau geamuri. Produsele de curățenie eficiente de la Misavan pentru acasă, înseamnă donații către școlile din mediul rural.