Știai că locuința ta, locul pe care îl numești acasă, îți influențează starea de fericire?

Acasă este locul în care te relaxezi, te simți în siguranță, te bucuri de momente magice alături de cei dragi. Este spațiul tău de confort, este extensia personalității tale.

Misavan contribuie la bucuria ta de a fi acasă. Cu o experiență de peste 20 de ani în produse de curățenie, Misavan știe ce înseamnă o casă curată, dezinfectată, igienizată, ordonată. Primăvara aceasta Misavan vine în ajutorul tău cu produse profesionale de curățenie simplu de utilizat, care au grijă de suprafețele din casa ta, de sănătatea ta și a celor dragi, la un click distanță, cu livrare în 48 de ore, oriunde în țară.

În această primăvară, curăță, dezinfectează și igienizează întreaga casă cu produse profesionale de curățenie de la Misavan și câștigă premii care te ajută să oferi mai mult timp momentelor petrecute alături de cei dragi. Folosește dezinfectanți avizați de Ministerul Sănătății din România, soluții profesionale de curățenie pentru bucătărie și baie, odorizanți, produse pentru spălare și întreținere rufe și produse de igienă personalăpentru o casă curată, dezinfectată, igienizată.

 

Concurs cu premii în valoare de 5.000 de lei. Participă și tu!

Tu faci curățenia de primăvară cu Misavan, iar noi te premiem.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi produse pentru curățenia de primăvară de pe site-ul nostru, www.misavan.ro, în valoare de minim 150 lei (Tva inclus). Toate comenzile peste 150 lei intră automat în tombola cu premii în valoare de 5.000 lei. Perioada campaniei este 1 aprilie - 1 mai 2021, inclusiv. 

 

Poți câștiga unul dintre cele 11 premii puse în joc:

  • Marele premiu – o mașină de spălat rufe Beko cu uscator + pachetul Vexil de la Misavan ce constă în detergenți profesionali pentru rufe albe, negre și colorate, eficenți chiar și la spălări de 30 °C.
  • 5xPremiul II Stație de călcat Tefal + soluție anticalcar Misavan pentru fierul de călcat.
  • 5xPremiul III Produse Misavan pentru curățenie în valoare de 200 de lei. Premiul constă într-un voucher de 200 lei valabil pe site-ul nostru www.misavan.ro, de unde îți poți alege produsele profesionale de curățenie necesare pentru casa ta.

 

Tragerea la sorți va avea loc pe 7 mai 2021 prin platforma random.org. Câstigătorii vor fi anunțați pe platforma Facebook Misavan si Blogul Misavan.

 

Pentru mai multe detalii, consultă Regulamentul complet al Campaniei Tu faci curățenia de primăvara, Misavan te premiază!.

 

O casă curată, dezinfectată și igienizată înseamnă sănătate pentru întreaga familie. Intră pe www.misavan.ro și alege cu inspirație toate produsele profesionale de curățenie de care ai nevoie pentru a începe curățenia de primăvară și participă la concurs.

Mult succes!