Ziua Doctorului Stephan. Produse premium pentru curățenia casei tale!

 

Dacă ar fi să prindă viață, în adevăratul sens al cuvântului, Dr. Stephan ar impresiona pe oricine prin entuziasmul său, prin puterea sa de convingere, prin ambiție și perseverență, prin curajul de a spune lucrurilor pe nume.

Ar fi omul care ține cu cei care îl urmează, care promite și face. Vocea sa ar răsuna în mintea tuturor pentru mult timp. De ce? Pentru că în cei 4 ani ai săi, Dr. Stephan a demonstrat că are curaj și pasiune, că este mereu corect și devotat, că își dorește să cunoască dincolo de limitele impuse de piață, că își dorește că cunoască adevăratele nevoi ale consumatorului, să cunoască provocările de zi cu zi.

Cum a reușit Dr. Stephan să se remarce în cei 4 ani? Prin curajul de a fi mereu cu un pas înaintea tuturor. Nu prin modestie, ci prin încrederea că prin tot ceea ce face depășește așteptările tuturor.

Au trecut deja 4 ani. 4 ani în care ai crescut tot mai mult de la an la an. 4 ani în care ai dovedit că ești cel mai bun. 4 ani cu expertul Misavan în curățenie.

La multți ani, Dr. Stephan!

La mulți ani, expertului în produse profesionale de curățenie!

Să trăiești intens și să faci față tuturor provocărilor care vor urma.

 

Cine este Dr. Stephan?

Dr. Stephan nu este orice fel de doctor. El este expertul Misavan în produse profesionale de curățenie. Dr. Stephan este expertul care oferă rețete care chiar funcționează, tips&tricks pentru o curățenie completă și complexă, rapiditate și garanția reușitei. Cu ani buni în spate de pricepere atunci când vine vorba de curățenie, Dr. Stephan oferă cele mai bune soluții pentru a avea o casă care să strălucească cu adevărat.

 

Cu ce se diferențiază Dr. Stephan față de ceilalți?

Cu rețete noi, cu formule îmbunătățite după ani de cercetare, sfaturi, dar și trucuri de curățenie. El oferă garanția reușitei prin produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan.

 

De ce să alegi produse profesionale de curățenie?

Pentru a avea grijă cu adevărat de casa ta. Fiecare produs este gândit să aibă grijă de fiecare suprafață din casa ta, fără a o deteriora în timp. Dr. Stephan știe cât de important și prețios este timpul, din acest motiv produsele sale sunt gândite să își demonstreze eficiență într-un timp scurt, dar conferind protecție pe timp îndelungat.

 

Ce produse sunt în portofoliul Dr. Stephan?

Produse gândite să răspundă nevoilor întregii tale case. De la fiecare încăpere, la fiecare suprafață, Dr. Stephana are o soluție la orice problemă cu care te confrunți. produe profesionale de curățenie atent gândite pentru a fec față stresului zilnic, lipsei timpului și nevoii de a petrece cât mai mult timp cu cei dragi. Produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan oferă garanția reușitei din prima.

Pe magazinul nostru online, www.misavan.ro, Dr. Stephan oferă produse profesionale de curățenie premium - Dezinfectanți, Degresanți, Detergenți de vase, Soluții țevi anticalcar și rugină, Detergenți baie, Detergenți pardoseli, Soluții curățare multifuncționale, Odorizanți cameră și baie.

Găsești foarte multe informații despre Dr. Stephan și produsele profesionale de curățenie pe blogul nostru, dar și pe canalul nostru de Youtube - Misavan Professional. Sunt sfaturi la problemele cu care te confurnți zi de zi, sfaturi pentru stilul actual de viață - intens, rapid, plin de forfotă și agitație.

Ai testat produsele Dr. Stephan? Lasă-ne un comentariu la secțiunea Recenzii de la fiecare produs. Spune-ne care este preferatul tău și de ce. Pentru a fi cât mai aproape de stilul tău de curățenie, Dr. Stephan vrea să te cunoască, să știe ce îți place, ce îți dorești și ce aștepări ai. Vrea să cunoască provocările tale în curățenie. Tu, mama care muncește zi de zi, Tu care bucătărești pentru întrega familie căutând să impresionezi pe fiecare, Tu care ai vrea să iei cina mereu la un restaurant de 5 stele Michelin, Tu care trăiești în casa visurilor tale, Tu care consideri că aspectul este cel mai important, Tu care vrei să faci cât mai multe dar nu ai timp.

 

Și pentru că este ziua lui, Dr. Stephan vine cu foarte multe surprize. De fapt, Dr. Stephan își sărbătorește ziua timp de 65 de zile, din 23 iunie până pe 26 august.

La ce să te aștepți?

Cu ocazia zile sale, Dr. Stephan lansează un nou odorizant, o nouă aromă care te va impresiona. Odorizantul de cameră Tropical și odorizantul de baie Tropical.

De asemenea, Dr. Stephan oferă 20% reducere la produse complementare și pachete de produse gândite special pentru nevoile sale.

 

Iată la ce s-a gândit Dr. Stephan:

· Un odorizant de cameră și un odorizant pentru baie.

Dr. Stephan odorizant Boss + Service sau Dr. Stephan Odorizant One + Splas, produse pentru a odoriza baia și livingul.

 

· Bucătărie și Baie - Curățare, îngrijire și dezinfectare.

Dr. Stephan Multicleaner Amoniacal și Dr. Stephan Multi Degreaser. Produse recomandate pentru a curăța faianța, gresia, chiuveta, frigiderul, blatul.
Dr. Stephan Bright și Dr. Stephan Cold Foam - un degresant recomandat pentru a curăța hota, aragazul, cuptorul, plita și un detergent pentru a lustrui suprafețele din inox (tigăi, oale, aragaz, frigider, mese).
Dr. Stephan Super Dish și Dr. Stephan Turbo Degreaser - un detergent de vase pentru a curăța vesela chiar și de cea mai persistentă grăsime si un degresant pentru a curăța grătarul de grăsimea carbonizată și încrustată.
Dr. Stephan Srong Cream și Dr. Stephan Hot Foam Degreaser - un produs care curăță și degresează suprafețele din inox și un degresant supmă la cald pentru a curăța grăsimea persisteantă de pe tigăi, oale, aragaz, cuptor.

Dr. stephan Dengras Food și Dr. Stephan Dezinfectant Fresc - două produse dezinfectante gândite pentru bucătăria ta. Dezinfectează și curăță pardoselile cu Dr. Stephan Fresc și dezinfectează suprafața de lucru și accesoriile folosite cu Dr. Stephan Dengras Food, un produs 2în1 - dezinfectant și degresant care poate fi utilizat și pe suprafețele care intră în contact cu alimentele.
Sectiunea Baie - curatare suprafete + ingrijire si dezinfectare
Dr. Stephan Multi Cream și Dr. Stephan Full Bath - o soluție pentru a curăța și îngriji chiar și suprafețele sensibile la zgârieturi și o soluție anticalcar care îndepărtează cu succes calcarul și rugina de pe chiuvetă, cadă, cabina de duș sau alte accesorii sanitare.
Dr. Stephan Gel Wc Apple și Dr. Stephan Shine Bath - un duo care va transforba baia ta. O soluție pentru curățarea și parfumarea vasului de toaletă și un anticalcar care va îndepărta calcarul și rugina conferind un parfum plăcut.
Dr. Stephan dezinfectant Declornet și Dr. Stephan Power Drain - o soluție pentru a dezinfecta toaleta și o soluție pentru a elimina depunerile organice de pe țevile de la chiuveta din bucătărie sau baie.

 

· Întreaga casă - hol, living, dormitor - Îngrijire și curățare .

Dr. Stephan Carpet and More și Dr. Stephan Ink&Marker Remover - pentru a curăța covoarele, tapițeriile și mochetele și o soluție pentru a îndepărta urmele de var lavabil, pix, grăsime de pe
Curata camera copilului sau zonele din casa care au urme de var lavabil, grasime , pix, cerneală, marker de pe suprafețe dure.

Dr. Stephan Spray&Wipe și Dr. Stephan Furniture - un duo pentru a curăța și sșterge orice suprafață fără a necesita timp de uscare și pentru a curăța orice suprafață din lemn și pal din casa ta.
Dr. Stephan Descol 75 și Dr. Stephan Glass and Mirrors - un produs pe bază de alcool pentru a dezinfecta orice suprafață din casă, în special cele cu risc ridicat de contaminare și un produs pentru a curăța suprafețele din sticlă, geamuri, oglinzi sau alte suprafețe neporoase.
Dr. Stephan Insect Run și Dr. Stephan Floor Apple. 2 dintr-o lovitură! Ține musafirii nepoftițti la distanță (gândaci, insecte) cu Insect Run, iar cu FloorApple curăță și parfumează orice tip de pardoseală.

Dr. Stephan Dezinfectant Hidroalcoolic Descol și Dr. Stephan Dezinfectant Mâini Aseptic.Ține bacteriile și virusurile la distanță! Dezinfectează mâinile cu Aseptic, iar cu Descol dezinfectează spațiile de lucru.

Dr. Stephan Balsam de rufe Care și Dr. Stephan Colour Laundry. Rufele tale sunt curate la superlativ! Îndepărtează petele de sânge, grăsime, lapte, ouă, sosuri cu detergentul profesional pe bază de Enzime- Colour Laundry, iar cu balsamul profesional Care rufele tale nu se electrizează și garantat le calci mult mai ușor.

Dr. Stephan Care&More și Dr. Stephan Odorizant You. Te pregătești de vacanță?
Ai grijă de interiorul mașinii tale, îngrijind tapițeria cu produsul profesional Care și reîmprospatează mirosul cu odorizantul You!

 

· Lansare - Odorizanții Tropical

Dr. Stephan Odorizant de baie și odorizant de cameră Tropical. Pentru un impact imediat pulverizează în centrul camerei, pentru o explozie treptată de arome pulverizează odorizantul în colțurile încăperii.

 

 

La mulți ani, dragă Dr. Stephan!

Să ne surprinzi an de an cu produse profesionale de curățenie care își fac cu adevărat treaba.