Despre Misavan

Despre Misavan

Suntem furnizori nationali de produse profesionale si solutii complete de curatenie pentru clientii profesionali si casnici. In portofoliu avem peste 1500 produse de curatenie, menaj, hartie, dispensere, produse de unica folosinta si ambalare.

Valori

Calitate la cel mai inalt standard implicare activa in colaborarea cu clientii performanta in tot ceea ce facem.

Misiune

Dorim sa contribuim la cresterea nivelului de confort, curatenie si igiena in spatiile in care isi desfasoara activitatea sau locuiesc clientii nostri.

Viziune

Dorim sa devenim cei mai buni in oferirea de solutii de curatenie de cea mai inalt? calitate in domeniul profesional si cel casnic.

Istoric

Povestea noastra a inceput in toamna anului 2000, la Iasi … o societate cu capital integral romanesc sub conducerea domnului Ciprian Otea. Initial, principala activitate a fost distributia produselor de menaj pentru consumatorii retail din zona.

Evolutia in piata

In cei 17 ani de activitate ne-am extins pe piata produselor si solutiilor de curatenie atat in domeniul retail, insa cu preponderenta catre domeniul profesional, ajutati de forta de vanzare, flota de distributie si portofoliul de produse comercializate. Am evoluat continuu si ne-am adaptat la nevoile clientilor, ajungand sa avem momentan 100% acoperire nationala.

Obiective

Proiectele noastre de viitor plaseaza in prim plan clientii Misavan, dorim sa le satisfacem nevoile in permanenta schimbare si sa le livram produsele cat mai repede si mai aproape de ei.

In prezent, investitiile companiei sunt canalizate spre:

  • modernizarea facilitatilor de productie;
  • extinderea gamelor de produse;
  • dezvoltarea capacitatii logistice si de transport;