Despre Misavan

Despre Misavan

Suntem furnizori nationali de produse profesionale si solutii complete de curatenie pentru clientii profesionali si casnici. In portofoliu avem peste 1500 produse de curatenie, menaj, hartie, dispensere, produse de unica folosinta si ambalare.

Valori

Calitate la cel mai inalt standard implicare activa in colaborarea cu clientii performanta in tot ceea ce facem.

Misiune

Dorim sa contribuim la cresterea nivelului de confort, curatenie si igiena in spatiile in care isi desfasoara activitatea sau locuiesc clientii nostri.

Viziune

Dorim sa devenim cei mai buni in oferirea de solutii de curatenie de cea mai inalta calitate in domeniul profesional si cel casnic.

Istoric

Povestea noastra a inceput in toamna anului 2000, la Iasi … o societate cu capital integral romanesc sub conducerea domnului Ciprian Otea. Initial, principala activitate a fost distributia produselor de menaj pentru consumatorii retail din zona.

Evolutia in piata

In cei peste 20 ani de activitate ne-am extins pe piata produselor si solutiilor de curatenie, igienizare si dezinfectare atat in domeniul retail, insa cu preponderenta catre domeniul profesional, ajutati de forta de vanzare, flota de distributie si portofoliul de produse divers. Am evoluat continuu si ne-am adaptat la nevoile clientilor actuali si potentiali, ajungand, prin cele 12 depozite, sa avem acoperire pe intreg teritoriul Romaniei.

Obiective

Proiectele noastre de viitor plaseaza in prim plan clientii Misavan, dorim sa le satisfacem nevoile in permanenta schimbare si sa le livram produsele cat mai repede si mai aproape de ei.

In prezent, investitiile companiei sunt canalizate spre:

  • modernizarea facilitatilor de productie;
  • extinderea gamelor de produse;
  • dezvoltarea capacitatii logistice si de transport;

Retail

Domeniul Retail include o gama variata de categorii produse destinate utilizarii pe orice suprafata din locuinta. Va oferim produse chimice profesionale de curatenie pentru intreaga casa, produse din hartie, produse menaj, produse de unica folosinta, produse de ambalare, candele...

Horeca

Domeniul HoReCa prezinta o gama variata de categorii cu produse destinate utilizarea in receptii, sali evenimente, camere hotel, restaurante, baruri, cafenele, terase, catering, fast-food, pizzerii, cofetarii, patiserii, spatii comune etc.. Categoriile incluse sunt detergenti si solutii profesionale de curatenie, echipamente de curatenie si consumabile, cosmetice hoteliere, produse din hartie si dispensere, produse menaj, produse de unica folosinta carton si plastic, produse de ambalare...

Office

Domeniul Office include o gama variata de categorii de produse pentru utilizarea in birouri, scoli, gradinite, primarii, centre wellness, saloane, firme de curatenie, etc.. Acest domeniu ofera produse si solutii profesionale de curatenie pentru diverse spatii, solutii de dezinfectie, echipamente de curatenie si accesorii, produse din hartie si dispensere, produse menaj, produse de unica folosinta carton si plastic, produse de ambalare...

Medical

Produsele incluse in domeniul medical au fost atent alese. Produsele sunt recomandate pentru utilizarea in spitale, policlinici, clinici private, cabinete medicale, cabinete veterinare etc. Categoriile includ detergenti si solutii profesionale de curatenie pentru diverse spatii, solutii dezinfectie, echipamente de curatenie si consumabile, produse din hartie si dispensere, etc.

Industrie

Acest domeniu include o gama de categorii de produse pentru utilizarea in industria alimentara si nealimentara: fabrici de procesare carne, lapte, peste, fructe si legume; unitati de productie: panificatii, brutarii, avicole; sere, unitati de ambalare si sortare fructe si legume, etc. Astfel, va oferim detergenti si solutii profesionale de curatenie pentru diverse spatii, solutii dezinfectie, echipamente de curatenie si accesorii, echipamente de protectie si unica folosinta, produse din hartie si dispensere.

Auto

Domeniul Auto contine o gama de categorii produse pentru utilizarea in spalatorii auto, service-uri, benzinarii, reprezentante auto, etc.. Aici sunt incluse produse din categoriile detergenti si solutii profesionale de curatenie, echipamente de curatenie si consumabile, produse din hartie si dispensere.