Termeni si conditii referitoare la functionarea magazinului online

1. INTRODUCERE

Prezentul site este operat de SC Misavan Trading SRL, care functioneaza in conformitate cu legile in vigoare din Romania, avand sediul social in Sat Voinesti, Comuna Voinesti, Judet Iasi, CF 61854, Romania, inregistrata la Registrul comertului sub nr. J22/538/15.04.2010, Cod unic de inregistrare RO 26784173. Denumita in continuare ,,Misavan”.

Informatiile oferite in cadrul ,,Termeni si conditii” stabilesc conditiile de utilizare ale acestui site web si conditiile de achizitionare ale produselor comercializate prin intermediul prezentului site. Accesarea si/sau utilizarea site-ului web implica acceptarea de catre dumneavoastra a prezentelor conditii si va obliga la respecatrea acestora. Va recomandam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile, inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

Misavan isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, fara o notificare prealabila ,,Termenii si conditiile”. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzi noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima accesare.

Continutul si informatiile oferite in prezentul site web sunt in limba romana, dar nu se exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Termenii contractuali ai contractului de vanzare se incheie in limba romana.

Magazinul online www.misavan.ro cuprinde orice fel de continut si informatii de tip: text, fotografii, date furnizate din bazele de date, produse, reclame, logo, care constituie proprietatea companiei Misavan Trading si continutul site-ului.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul acestui site web. Daca nu sunteti de acord cu ,,Termeni si conditiile” va rugam sa nu utilizati prezentul site web.

Pentru intrebari suplimentare cu privire la ,,Termeni si conditii” va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0740 469 479, va raspunde un consultant Misavan.

1.1 Definitii

Termenii si Conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de produse comercializate de Misavan, prin intermediul magazinului online www.misavan.ro definim mai jos semnificatia termenilor folositi:

UTILIZATOR: orice persoana care acceseaza, viziteaza, utilizeaza site-ul www.misavan.ro.

INREGISTRARE CA UTLIZATOR: pentru crearea unui cont pe site-ul www.misavan.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida, Misavan, prin magazinul online, poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca Utilizatorul a folosit informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele in vigoare.

MAGAZIN ONLINE: site web apartinand Misavan, accesat la adresa www.misavan.ro, prin intermediul caruia cumparatorul acceseaza informatii privind produsele, ofertele si promotiile produselor aflate spre vanzare si unde se plaseaza comenzile online spre a fi livrate de catre Vanzator.

VANZATORUL: SC Misavan Trading SRL.

CUMPARATORUL: orice persoana fizica sau juridica care plaseaza comenzi in magazinul online www.misavan.ro, avand, potrivit legii, calitatea de consumator.

COMANDA ONLINE: comunicare, solicitare online transmisa de catre Cumparator, dupa parcurgerea datelor tehnice necesare, prin care se intenzioneaza cumpararea de produse comercializate online de la Vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar Cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent, Cumparatorul le poate solicita, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi poate depasi termenul normal de livrare pana la 1 - 5 zile.

COMANDA ACCEPTATA si CONFIRMATA: comanda plasata online de catre Cumparator prin intermediul magazinului online www.misavan.ro, a carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate, se pot valida si telefonic cu ajutorul operatorului de suport comenzi online.

PRODUSE: orice produse comercializate de Misavan pe acest site web si puse la dispozitia Cumparatorului spre vanzarea online, care urmeaza sa fie livrate de catre Vanzator.

CONTRACT: contractul incheiat de catre Cumparator, in conformitate cu Termenii si Conditiile expres acceptate de acesta, si Misavan.

SECTIUNE: o sectiune de pe site-ul web www.misavan.ro.

SITE WEB: domeniul www.misavan.ro si sbdomeniile acestuia.

CURIER: persoana (in serviciul unei companii/institutii) desemnata sa duca la destinatie prin servicii de curierat rapid la destinatie corespondenta, mesaje, colete, etc.

1.2 Drepturile de proprietate intelectuala

Elementele de continut ale acestui site-ului web: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate sunt integral proprietatea companiei Misavan si sunt aparate de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Elementele site-ului pot fi utilizate de catre terti doar cu acordul prealabil scris, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi. Denumirea Misavan si reprezentarea grafica corespunzatoare sunt marci inregistrate la OSIM Bucuresti.
Orice modificare neautorizata a prezentului site web este stric interzisa.

1.3 Prelucrarea datelor cu caracter personal

In conformitate cu prevederile noului Regulament UE 679/2016 pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor in mediul online, Misavan si/sau, dupa caz, persoanele imputernicite de acestea au obligatia de a prelucra datele cu caracter personal in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Datele Dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in vederea activitatii de marketing, publicitate si alerte cu continut comercial, primirea de newsletter in scop de publicitate comportamentala. Misavan va putea trimite newsletter si alte alerte, informatii cu carcater comercial, cu respectarea stricta a prevederilor legale in vigoare, numai dupa obtinerea consimtamantului dumneavoastra in mod expres.

Prin actiunile de creare cont, completarea unor formulare specifice de pe prezentul site web, transmiterea de comenzi, etc., va exprimati consimtamantul expres ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Misavan si/sau, dupa caz, de catre persoanele imputernicite, in scopurile mentionate.

Conform legii, beneficiati de dreptul de a fi informat, dreptul de interventie si acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, aveti dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal, precum si incetarea prelucrarii acestora in scop de marketing si publicitate. Va puteti exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise , semnate si datate, transmisa la sediul Misavan.

Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre Misavan in vederea plasarii unei Comenzi, determina imposibilitatea Misavan de a finaliza Comanda, neincheierea contractului la distanta si totodata imposibilitatea livrarii produselor comandate.

In cazul comenzilor in derulare, acestea isi vor pastra datele personale furnizate deja, asta in cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furinizate deja catre Misavan, iar livrarea produselor se va efectua neluandu-se in considerare noile date.

Platile online sunt realizate prin intermediul platformei euPlatesc.ro in conditii de siguranta deplina utilizand un card bancar. Pentru finalizarea corecta a tranzactiilor, trebuie sa introduceti datele necesare de autorizare a tranzactiei in platforma de plati urman instructiunile furnizatede aceasta. Misavan nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

2. INFORMATII DESPRE SERVICIUL ONLINE

2.1 Misavan se asigura si ia toate masurile necesare pentru ca informatiile publicate pe site-ul web, atat descrierea produselor cat si preturile listate, sa fie corecte si complete. Cu toate acestea se pot face si greseli. In asemenea situatii, Misavan va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care Misavan constata ca eroarea produsa a influentat Comanda dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca in cel mai scurt timp sa va informeze, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii Comenzii/Contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

2.2 Trebuie sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe internet oferao experienta diferita de cea din magazin. Trebuie sa stiti:

  • culorile produselor, astfel cum sunt prezentate pe magazinul online, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;

  • forma si dimensiunea produselor pot fi diferite in realitate fata de modul in care apar in imaginile disponibile pe magazinul online;

  • fotografiile si imaginile de pe magazinul online au rol informativ/ilustrativ, pentru o descriere exacta a produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a produsului;

  • Misavan isi rezerva dreptul de a retrage orice produs de la vanzare. Produsele vor fi livrate doar in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca Misavan sa nu poata livra Comanda, pentru respectivele produse care nu mai pot fi furnizate se va rambursa suma integral aferenta;

  • 2.3 Prin utilizarea acestui site web nu este permisa introducerea in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care din punct de vedere tehnic poate fi daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest site sau la serverul pe care este gazduit sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web.

  • Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale in vigoare si in consecinta va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.

  • Misavan depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina web, nu garanteaza ca serverele, site-ul, e-mailurile transmise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

  • Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de protectie, destinate sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.

  • Misavan isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care in urma unor erori tehnice afiseaza in site informatii si preturi eronate, cu consecinta restituirii intregii sume platite.

  • Comercializarea online a produselor are loc in sistem en-detail (comer cu amanuntul), iar nu engros (comert cu ridicata). Va rugam sa aveti in vedere ca puteti plasa o Comanda valabila numai daca ati implinit varsta de 18 ani si doriti ca Produsele sa fie livrate pe teritoriul Romaniei, astfel trebuie sa aveti o adresa de e-mail activa si un numar de telefon valabil.

3. INREGISTRAREA PE SITE SI UTILIZAREA SITE-ULUI WEB

In urma accesari site-ul web, chiar daca nu plasati comenzi, aveti calitatea de utilizator.

Misavan va asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra, respectiv a datelor de autentificare, parolei si tuturor celolalte detalii in legatura cu contul creat, in conformitate cu Politica de confidentialitate. Cu toate acestea este responsabilitatea Dumneavoastra sa va asigurati ca informatiile privindul contul creat pe acest site web raman confidentiale in orice moment si ca nu vor fi transmise catre terti.

In vederea plasarii unei Comenzi online, va inregistrati pe site, prin crearea unui cont unde veti putea gestiona datele dumneavoastra, ulterior adaugati produse in cosul sau lista de cumparaturi.

Misavan poate refuza cererea de inregistrare in masura in care constata ca informatiile furnizate sunt in mod clar neconforme cu realitatea.

Utilizatorii pot trimite in anumite zone din site, texte, imagini, fisiere sau alte materiale. Misavan isi rezerva dreptul de a sterge orice material generat de utilizator care prin continutul transmis sa fie ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist. Continutul transmis nu trebuie sa incalce dreptul la proprietate intelectuala sau sa incurajeze comportamente care ar putea fi considerate infractiuni.

4. PLATA. FACTURAREA. LIVRAREA SI ACCEPTAREA BUNURILOR

Informatiile cu privire la pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite o factura catre Cumparator pentru Bunurile si Serviciile livrate, in conformitate cu datele specificate de acesta in sectiunea Date de Facturare si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Livrarea se va face pe baza de factura, care va contine, in afara altor mentiuni prevazute de lege, specificatia marfurilor, codurile de comercializare, pretul si data scadentei . Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata in momentul efecturarii platii de catre Cumparator in locatia indicata in comanda, intelegand prin acestea semnarea documentelor de receptie. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumpărătorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

CUM PLATESC?

4.1. Online pe site-ul misavan.ro prin serviciul oferit de Eu Platesc

* Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei);

* Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD;

* Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii;

* Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:

* codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);

* data de expirare;

* ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta.

 4.2. Ramburs

* Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

 4.3. Transfer bancar

* Se genereaza o factura si se trimite prin e-mail catre client de un operator. Contul bancar este trecut in factura.

* Produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al Misavan Trading Srl

Modalitati de livrare

Livrare prin curier (standard)

Costul transportului este de 20 lei pentru cumparaturi sub pragul de 100 lei in limita ariei de acoperire si deservire fara kilometri suplimentari. Lista localitatilor cu acces limitat (km suplimentari) poate fi consultata pe site-ul Curierului SameDay.

Pentru localitatile cu acces limitat, costurile de transport vor fi suportate de client, in urma calcularii transportului. Clientul va fi instiintat telefonic cu privire la costul transportului de catre un operator Misavan, dupa plasarea comenzii. Consultati lista localitatilor cu acces limitat AICI

Va rugam sa luati in considerare, la plasarea comenzii, ca durata de livrare standard poate suferi modificari in conditiile crizei actuale.

* Pentru a fi procesate in aceeasi zi comenzile pot fi trimise pana in ora 14:00

* Livrarile se pot efectua pana la ora 17:00 de luni pana vineri.

5. ANULARE. REFUZ. RETUR COMANDA

Cumparatorul are posibilitatea anularii comenzii efectuate online pana la momentul livrarii acesteia.

Conform prevederilor legale in vigoare, beneficiati de dreptul de retragere din Contract. Dreptul de retragere reprezinta posibilitateade a returna Produsele achizitionate prin Comanda online in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreo unui motiv si fara a suporta alte costuri. Astfel, potrivit OUG 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expira in termen de 14 zile de la ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Produselor.