Blog

 1. Curățenia de primăvară fără stres: trucuri și soluții profesionale

  Imagine Articol

  Mulți dintre noi consideră curățenia de primăvară o tradiție, însă reprezintă și o modalitate grozavă pentru un nou început, plin de prospețime și energie. Pentru a te asigura că această sarcină devine cât mai simplă și eficientă posibil, am pregătit o serie de trucuri și soluții și îți garantăm că urmând un plan de acțiune clar, vei minimiza timpul și efortul depus, vei descoperi trucurile și sfaturile noastre cele mai bine păstrate, pentru a atinge acea strălucire impecabilă pe care ți-o dorești. Îți propunem și idei de produse pentru curățenie ideale pentru a face față oricăror provocări, fără a te simți copleșit. Hai să întâmpinăm primăvara cu o casă curată și o stare de spirit revitalizată!

  Citeste mai departe »
 2. Scurgere sau țevi înfundate? Iată cum să rezolvi problema. 

  Imagine Articol
  Scurgerea sau țevile înfundate au reprezentant dintotdeauna una dintre cele mai des întâlnite probleme casnice. Studiile spun că în aproximativ 75% din cazuri principalele motive care duc înfundarea țevilor sau a scurgerii sunt grăsimea, uleiul și unsoarea.
  Citeste mai departe »
 3. 5 sfaturi pentru o bucătărie care te face să zâmbești de dimineață

  Imagine Articol

  Bucătăria este un spațiu care dă frâu imaginației culinare, aromelor care vrăjesc. Este un spațiu care creează, conectează și oferă prilej de relaxare și povești. Dar este ți un spațiu care poate deveni copleșitor de curățat și organizat.

  Îți dăm 5 idei cum să începi dimineața cu bucurie, în bucătărie, într-un spațiu curat și primitor. Doar este locul care îți dă "Bună dimineața!", în fiecare dimineață.

  Citeste mai departe »
 4. Câștigă timp pentru tine, dar și premii! Tombolă specială Dr. Stephan.

  Imagine Articol

  Câștigă timp pentru tine, dar și premii! Folosește produse profesionale de curățenie la tine acasă și ai șansa să câștigi unul din cele 22 de premii, în valoare de 4200 lei, TVA inclus.

   

  Ce înseamnă acest lucru? Hai să îți dăm mai multe detalii despre tombola realizată împreună cu magazinele Cobyul, din Iași.

  Citeste mai departe »
 5. Caută în magazinele Cobyul din Iași, raftul profesionistului Misavan

  Imagine Articol

  Ne-am gândit cum ți-ar fi ție mai ușor să testezi produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan, în confortul casei tale și așa a luat naștere Raftul profesionistului. Un loc unde găsești toate produsele de curățenie profesionale de care ai nevoie pentru a-ți păstra cu minim efort casa curată. Adică, calitate profesională la tine acasă, într-un singur loc. Descoperă aici de ce e atât de important să utilizezi la tine acasă produse profesionale de curățenie, Dr. Stephan de la Misavan.

   

  Unde? Împreună cu magazinele partenere Cobyul, din Iași, am creat Raftul profesionistului Misavan care conține 26 produse profesionale de curățenie Dr. Stephan.

  Citeste mai departe »
 6. Prin ce se deosebesc produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan de cele uzuale?

  Imagine Articol

  Dacă te întrebi ”De ce contează tipul de produse de curățenie utilizate?” – citește articolul și vezi toate beneficiile pe care le ai dacă utilizezi la tine acasă produse profesionale de curățenie, Dr. Stephan de la Misavan. Acestea fac diferența pentru o curățenie cu minim de efort, iar timpul și energia economisite îți rămân pentru a face ceea ce îți dorești cu adevărat, împreună cu cei dragi.

  Citeste mai departe »
 7. Curățenia și organizarea în camera copiilor la început de an școlar

  Imagine Articol

   

  Poate e ceva subiectiv, dar trecerea timpului se simte cel mai bine în luna septembrie. De ce? Pentru că începutul unui nou an școlar vine cu multe schimbări, noi provocări și realizarea că începe o nouă etapă în evoluția ta, cel care odinioară era un copil mic, dar și a părinților.

  Oare, și tu simți la fel?

  Citeste mai departe »
 8. Află secretele unei vacanțe perfecte de la specialistul în curățenie Dr. Stephan.

  Imagine Articol

   

  Inevitabil, Dr. Stephan în vacanță ne-a dus cu gândul la emisiunea Hotel Impossible a lui Anthony Melchiorri, expert în ospitalitate din SUA, care ajuta managerii și angajații hotelurilor în situații critice. Întrebat care este cel mai bun hotel în care a stat, răspunsul său a fost unul simplu și la obiect “unul curat”. Mai mult ca sigur, acesta ar fi și răspunsul lui Dr. Stephan.

  Citeste mai departe »
 9. Ce poți face în această vară împreună cu Misavan. 10 idei simple de activități împreună cu Misavan.

  Imagine Articol

   

  Știai că? Performanța crește cu 80% atunci când îți iei o vacanță la timp. 68% dintre cei care se întorc dintr-o vacanță se simt mai bine dispuși și sunt mai optimiști. Riscul de infarct crește cu 30% în cazul celor care nu pleacă într-o vacanță 5 ani la rând. 

  Citeste mai departe »
Pagină