Blog Header

Zonă dedicată pentru sfaturi de curățenie

Blog

 1. Top 5 sfaturi de curățenie și dezinfectare pentru baie

  Simte-te ca acasă!

  O expresie pe care o rostim foarte des pentru că vrem ca oricine să se simtă bine în casa noastră. Ne mândrim cu locul pe care îl considerăm acasă deoarece aici trăim cele mai multe momente din viață, ne simțim în siguranță și confort, investim bani, timp și multă energie.

  Citeste mai departe »
 2. Care sunt pașii în curățenie? Produse Misavan care nu trebuie sa-ți lipsească când faci curățenie.

  De câte ori nu ai fost și tu în situația în care ești înconjurată de o grămada de produse de curățenie și să nu știi de unde să începi? Curățenia nu presupune cunoștințe avansate în domeniu, dar nici să ne ocupe toată ziua.

  Știai că studiile arată că petrecem în medie 2,2 ani din viața noastra făcând curățenie? Și dacă tot investim timp, măcar să fim mândre de rezultatele obținute!

  Citeste mai departe »
 3. Îndepărtarea calcarului - soluții pe care trebuie să le știi!

  Întotdeauna am admirat pozele cu băi promovate pe site-urile de socializare. Sunt o oază de inspirație, super chic și actuale. Totul pare desprins din poveste, gândit până la cel mai mic detaliu, super curat și îngrijit.

  Realitatea nu este chiar o poveste. Pete de calcar pe robinete, chiuvetă, cadă, cabina de duș, faianță, vasul de wc, oglindă. Și mai rău pete de rugină! Calcarul este ca Lupul, Vrajitoarea sau Zmeii din povești. Odată instalați cu greu scapi de ei. Noroc că avem și noi ajutoarele noastre și putem crea un final fericit!

  Citeste mai departe »
 4. Dacă ai șters praful, nu înseamnă că ai dezinfectat! Află tot ce trebuie să știi despre dezinfectarea casei tale.

  Mâna sus cine a șters praful măcar o dată în viață și și-a spus: “gata, am terminat curățenia!”

  Și eu. Și noi.

  De aceea, articolele noastre își propun să descoasă miturile, să le pună sub lupă și să scoată la iveală ceea ce ne dăunează atunci când ne duc de nas, fără să fim conștienți de asta.

  Citeste mai departe »
 5. Oțetul - aliat sau dușman în curățenie?

  Probabil ai citit multe articole ce încurajează folosirea oțetului în diferite “rețete” de curățenie.

  Dacă ai și folosit, atunci articolul acesta este pentru tine. Dacă nu, atunci cu atât mai bine pentru că meriți felicitările specialistului.

  Oțetul este folosit de multe gospodine, în combinație cu bicarbonatul, cu lamâia sau cu apa simplă pentru a da un aer proaspăt și curat locuinței.

  Astfel, multe gospodine renunță la produsele chimice pentru că le cred dăunătoare. Unele sunt. Însă alegând să urmezi sfaturile din bătrâni nu e totdeauna o idee bună.

   

  Citeste mai departe »