Blog

 1. Ce înseamnă produse de curățenie Eco Label? Ce înseamnă Eco Label pentru Misavan?

  Imagine Articol

  Amintirile care rămân în suflet toate au conexiune cu natura. Asemenea poetului nostru Mihai Eminescu care găsea inspirație și confort în discuții alături de prietenul său, Ion Creangă, la umbra Teiului din Parcul Copou, din Iași, și noi căutăm azi liniștea de care avem nevoie în natură. Fiecare are un loc al său, și atunci când ești acolo te simți diferit, inspiri și te încarci cu adevărat de energie pozitivă. Chiar și Aristotel spunea “dacă o cale e mai bună decât alta, atunci fii sigur că e calea naturii.”

   

  De ce a apărut nevoia pentru produsele Eco Label?

  Pentru a se adapta perioadei în care trăim, femeia modernă, în foarte multe cazuri

  Citeste mai departe »
 2. Ghid curățenie generală. De unde începe totul și cum ajungi la un rezultat pe măsura așteptărilor? Recomandări de produse de curățenie de la specialiștii Misavan. Partea a II a.

  Imagine Articol

  Am scris pentru tine un mini ghid pentru curățenia generală. Acest ghid îți oferă soluții pentru o curățenie la nivelul firmelor de curățenie, utilizând produse profesionale de curățenie și ajutor intern.

  Citeste mai departe »
 3. Ghid curățenie generală. De unde începe totul și cum ajungi la un rezultat pe măsura așteptărilor? Partea I

  Imagine Articol

  La un simplu search pe Google pentru a apela la curățenia realizată de firme de specializate, am găsit o diversitate de opțiuni. Ți-ar trebui ceva timp ca să te decizi...

  De exemplu, pentru Iași, tarifele la firmele de curăţenie pentru curăţenia generală variază între 5-9Ron/mp. Iar acest preţ variază în funcţie oraș, zonă, de suprafaţă, gradul de murdărie, nevoile clientului. De asemenea, trebuie luat în considerare că pentru curăţarea canapelei, a unui fotoliu, a frigiderului, cuptorului sau alte activități de menaj, tarifele vor crește.

  Costul unui coș de cumpărături pentru curățenia generală?

  Citeste mai departe »
 4. Ce produse vei lua cu tine la picnic? Fii responsabil și ai grijă de natură.

  Imagine Articol

  Știai că, atunci când a luat naștere în Franța secolului XVII, cuvântul picnic înseamna o masă luată în aer liber, unde fiecare invitat trebuia să aducă un fel de mâncare? Chiar dacă a merge la picnic nu mai are aceeași semnificație ca în trecut, ideea de bază a rămas. A lua masa în aer liber, într-un loc în care să te poți conecta cu natura, unde poți admira frumusețile care te înconjoară și să te bucuri de compania celor dragi.

  Tu când ai ieșit ultima dată la un picnic?

  Citeste mai departe »
 5. Care este cea mai grea provocare de curățenie cu care te-ai confruntat? Provocări de curățenie din comunitatea Facebook Misavan

  Imagine Articol

  Nimic nu este imposibil în curățenie. Orice are o rezolvare.

  Important este să cunoști în detaliu problema cu care te confrunți pentru a găsi soluția potrivită pentru tine. De fapt, soluția potrivită pentru nevoile casei tale. Nu toate produsele de curățenie funcționează pentru casa ta și nici toate produsele de curățenie nu au fost create special pentru casa ta. Cunoscându-ți casa și nevoile ei, vei ști ce produse să alegi, care sunt cele de care ai nevoie și cum să le folosești.

   

  Citeste mai departe »
 6. Sfaturi de curățenie culese din comunitatea Facebook Misavan. Secrete pentru a-ți crea propria poveste de curățenie

  Imagine Articol

  ” Uite ce e Albă ca Zăpada, noi ne-am gândit că dacă tu vrei să ne îngrijești casa, să ne gătești, să faci paturile, să coși, să împletești și să te joci cu noi... Primești Albă ca Zăpada?

    Din toată inima!

    Și nu o să duci lipsă de nimic...

  Citeste mai departe »
 7. Transformăm Black Friday în Vinerea Strălucitor de Curată! Ghidul Misavan pentru Black Friday!

  Imagine Articol

  Urmează cele mai mari reduceri din an. Pe bune! Până la 40% la zeci de produse!

  Nu rata promoția exclusiv online de Black Friday!
  Vineri, 11 noiembrie dăm start promoțiilor și tu vei putea beneficia, la prețuri foarte bune, de produse profesionale de curățenie care îți ușurează munca. Reducerile sunt disponibile doar 3 zile, în perioada 11-13 noiembrie 2022! Intră pe www.misavan.ro și vezi produsele care sunt utile casei tale și pe care vrei să le ai în coș, în funcție de stocul disponibil online.

  Citeste mai departe »
 8. Trecem școlile pe curat (septembrie-octombrie 2022)

  Imagine Articol

  Dana este dintr-un sat uitat de lume. Așa pare, pentru că la școală la ea se ajunge cu greu – de cele mai multe ori ia microbuzul școlar, zilnic, câte 8 kilometri, însă sunt zile în care merge și pe jos. Se trezește la o oră la care cei mai mulți dintre colegii ei de la oraș încă visează. Îi place mult la școală și este o elevă bună. Mizează pe educație pentru a ieși cu demnitate din sat.

  Însă egalitatea de șanse în educație, e pe hârtie. Pentru că la ea în comună, școala începe oricum, chiar dacă nici în acest an corpul de clădire în care se desfășoară orele nu primește avizul igienico-sanitar pentru funcționare. Grupurile sanitare nu au apă curentă, iar apa de la robinet conține nitrați și nitriți. Din păcate, situația de la școala Danei nu reprezintă o excepție. Doar în județul Iași sunt peste 300 astfel de unități de învățământ, iar la nivelul țării, numărul crește la peste 8.000.

  Donăm împreună pachete complete de produse pentru curățenia școlilo

  Citeste mai departe »
 9. Ziua Doctorului Stephan! Produse premium pentru curățenia casei tale!

  Imagine Articol

  Ziua Doctorului Stephan. Produse premium pentru curățenia casei tale!

   

  Dacă ar fi să prindă viață, în adevăratul sens al cuvântului, Dr. Stephan ar impresiona pe oricine prin entuziasmul său, prin puterea sa de convingere, prin ambiție și perseverență, prin curajul de a spune lucrurilor pe nume.

  Ar fi omul care ține cu cei care îl urmează, care promite și face. Vocea sa ar răsuna în mintea tuturor pentru mult timp. De ce? Pentru că în cei 4 ani ai săi, Dr. Stephan a demonstrat că are curaj și pasiune, că este mereu corect și devotat, că își dorește să cunoască dincolo de limitele impuse de piață, că își dorește că cunoască adevăratele nevoi ale consumatorului, să cunoască provocările de zi cu zi.

  Cum a reușit Dr. Stephan să se remarce în cei 4 ani? Prin curajul de a fi mereu cu un pas înaintea tuturor. Nu prin modestie, ci prin încrederea că prin tot ceea ce face depășește așteptările tuturor.

  Citeste mai departe »
Pagină