Blog

 1. 1 mai 2021 - 8 sfaturi cum poți petrece cât mai frumos această zi.

  Imagine Articol

  Primăvara înseamnă copacii care înfloresc și te inspiră la zâmbete, natura care revine la viață și îți bucură ochii cu mult verde, păsărelele care cântă de dimineața pâna seara, flori pline de culoare și parfum care te îmbie. Primăvara înseamnă soare și multă bucurie, trezirea după o iarnă lungă și grea.

  Dar primăvara mai înseamnă și 1 mai.

  Citeste mai departe »
 2. Locul de muncă așa cum ai visat. Sănătatea și siguranța la locul de muncă în 2021.

  Imagine Articol

  Locul de muncă este considerat a două casă.

  Petrecem atât de mult timp la locul de muncă, chiar și în condiții de pandemie, încât modul în care te simți în cele minim 8 ore pe care le petreci muncind au o influență directă asupra stării tale de bine.

  Citeste mai departe »
 3. Grija pentru o lume mai sănătoasă, mai zâmbitoare, mai fericită. Ziua mondială a sănătății - 7.04.2021

  Imagine Articol

  Anul 2021 a debutat cu speranță, optimism, dar și cu o grijă sporită la sănătatea noastră, a celor dragi, a mediului în care locuim și trăim. Multe aspecte s-au schimbat în viața fiecăruia din noi începând cu 2020. Unul dintre aceste aspecte, și poate cel mai important, este sănătatea și modul în care avem grijă de ea. Sănătatea se reflectă în viața noastră pe orice plan, contribuie într-un mod decisiv la fericirea noastră.

  Citeste mai departe »
 4. Tu faci curățenia de primăvară, Misavan te premiază!

  Imagine Articol

  Concurs cu premii în valoare de 5.000 de lei. Participă și tu!

  Tu faci curățenia de primăvară cu Misavan, iar noi te premiem.

  Citeste mai departe »
 5. Sfaturi pentru un spațiu de lucru în armonie cu starea ta. Produse must-have pentru un birou curat și ordonat.

  Imagine Articol

  Începutul anului 2021 poate fi un impuls, un moment pentru mici schimbări, un prilej de motivație. Ce spui să începem cu biroul, locul în care lucrezi aproximativ 40 de ore pe săptămână, 160 de ore pe lună, 2032 de ore pe an? Știai că beneficiile unui spațiu de lucru curat și ordonat sunt nelimitate? Nu influențează doar productivitatea și eficiența muncii, ci contribuie și la crearea stării de bine, te ajută să fii fericit la locul de muncă. În plus, biroul este imaginea ta, creează o primă impresie foarte puternică asupra celor care te cunosc la locul de muncă, fie clienți, colegi, șefi, colaboratori...

  Citeste mai departe »
 6. Cum să ai locuința în armonie cu starea ta de spirit. Top 5 produse noi Misavan în 2020.

  Imagine Articol

  Ce transformă o casă într-un cămin? Mai mult decât atât, ce anume face ca acel cămin să fie unul fericit? Tu.

  Citeste mai departe »
 7. Curățenia în bucătărie în timpul pregătirilor pentru Crăciun. Cum ne pregătim pentru zilele de sărbatoare?

  Imagine Articol

  A fost o dată ca niciodată....așteptând lângă o soba arzând, miros de portocală și brad, nămeți de zăpadă și geamuri înghețate...o sărbătoare plină de magie....

  Orice s-ar întâmpla, perioada sărbătorilor de iarnă este plină de bucurie, zâmbete, cadouri, luminițe, brad, colinde, aromele dulci ale copilăriei...și, inevitabil, ești cuprins de optimism și speranță. Chiar dacă peisajul alb încă lipsește, numărătoarea inversă a început...

  Citeste mai departe »
 8. Impactul mâinilor curate asupra sănătății. Igiena mâinilor în 2020

  Imagine Articol

  Cât de mult contează igiena mâinilor, un gest atât de simplu dar atât de important, știm dinainte de 2020. Legătura dintre spălatul pe mâini și răspândirea bolilor infecțioase a fost stabilită de acum două sute de ani de către Ignaz Semmelweis, considerat părintele igienei. Apoi, au demonstrat-o numeroasele studii realizate de-a lungul anilor: o igienă corectă a mâinilor prin apă și săpun poate salva vieți.

  Citeste mai departe »
 9. Obiceiuri greșite de curățenie. Greșeli pe care le faci în procesul de curățenie și cum să le corectezi.

  Imagine Articol

  De multe ori învățăm să facem curățenie privindu-i pe alții sau după cum credem noi. Nu știm dacă e bine sau rău decât poate prea târziu. Azi îți povestim câteva obiceiuri greșite de curățenie. Dacă te regăsești în ele, este timpul să faci o schimbare. Nu uita! Fiecare obicei greșit de curățenie pe care îl corectezi este un mare pas spre sănătatea locuinței tale.

  Citeste mai departe »
Pagină