Blog

 1. Curățenia în bucătărie în timpul pregătirilor pentru Crăciun. Cum ne pregătim pentru zilele de sărbatoare?

  Imagine Articol

  A fost o dată ca niciodată....așteptând lângă o soba arzând, miros de portocală și brad, nămeți de zăpadă și geamuri înghețate...o sărbătoare plină de magie....

  Orice s-ar întâmpla, perioada sărbătorilor de iarnă este plină de bucurie, zâmbete, cadouri, luminițe, brad, colinde, aromele dulci ale copilăriei...și, inevitabil, ești cuprins de optimism și speranță. Chiar dacă peisajul alb încă lipsește, numărătoarea inversă a început... Află secretele unei bucătării impecabile și vezi noile promoții pe care ți le-am pregătit pentru curățarea bucătăriei.

  Citeste mai departe »
 2. Sfaturi practice pentru curățenia de iarnă. Adu energie pozitivă în casa ta.

  Imagine Articol

  Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă plină de emoție și fericire. Ne amintim cu drag de copilărie, de momentele de nerăbdare în așteptarea lui Moș Crăciun, de clipele de poveste.

  Citeste mai departe »
 3. Transformăm Black Friday în Vinerea Strălucitor de Curată! Ghidul Misavan pentru Black Friday!

  Imagine Articol

  Misavan transformă Black Friday în Vinerea Strălucitor de Curată!
  Te invităm să descoperi cele mai mari promoții Misavan din an la toate produsele marca, Misavan de pe www.misavan.ro. Peste 600 de articole de curățenie cu discount - 30% plus transport gratuit la comandă minimă de 100 lei! Nu rata promoția exclusiv online de Black Friday! Vineri, 12 noiembrie dăm start aventurii și îți aducem produse profesionale de curățenie care îți ușurează munca.
  Ti-am pregătit și o supriză direct în colet, că sa te bucuri pe deplin. Reducerile sunt disponibile doar 3 zile! Intră pe www.misavan.ro și vezi produsele care sunt utile casei tale și pe care vrei să le ai în coș, în funcție de stocul disponibil online.

   

  Citeste mai departe »
 4. Impactul mâinilor curate asupra sănătății. Igiena mâinilor în 2021

  Imagine Articol

  Cât de mult contează igiena mâinilor, un gest atât de simplu dar atât de important, știm dinainte de 2020. Legătura dintre spălatul pe mâini și răspândirea bolilor infecțioase a fost stabilită de acum două sute de ani de către Ignaz Semmelweis, considerat părintele igienei. Apoi, au demonstrat-o numeroasele studii realizate de-a lungul anilor: o igienă corectă a mâinilor prin apă și săpun poate salva vieți.

  Citeste mai departe »
 5. Cum să ai o casă mai luminoasă. Trucuri pentru curățarea geamurilor și a oglinzilor

  Imagine Articol

  Modul în care transformi locuința ta într-un spațiu luminos, care să emane căldură din orice colțișor, să te înveselească în fiecare zi, ține de câteva trucuri ușor de pus în practică în orice moment. Nu ai nevoie de un paloș fermecat, de o baghetă sau alte puteri magice, ai nevoie doar să iei inițiativa și să vezi ceea ce se potrivește cel mai bine cu stilul tău și locuința ta.   Află de Ziua Internațională a Locuinței cum poți avea o casă mai luminoasă fară prea mult efort!

  Citeste mai departe »
 6. Sfaturi pentru mai mult timp de calitate. Idei pentru o curățenie simplă, ușoară, fără stres.

  Imagine Articol

  Cât timp ai zilnic pentru tine? Pentru a te răsfăța, relaxa, bucura de liniște, pentru a medita, pentru a-ți aduna gândurile, pentru a sta în compania celor dragi? Cât de important este modul în care îți petreci timpul după terminarea programului de lucru? Ultima perioadă a fost despre timpul petrecut acasă, despre familie și prieteni, despre regăsirea de sine, a ceea ce îți place și îți face bine. Adică despre fericirea ta și a celor din jur, a locului în care petreci cel mai mult timp: acasă. Iată câteva sugestii pentru o curățenie simplă, ușoară, fără stres, și mai mult timp pentru tine și cei dragi pe care ți le dezvăluim de Ziua Internațională a Curățeniei.

  Citeste mai departe »
 7. Cum să ai o baie zen la tine acasă? Fără mirosuri neplăcute, calcar sau mucegai.

  Imagine Articol
  Fiecare din noi își imaginează cum va fi propria casă cu mult înainte de a o avea. Fiecare încăpere, fiecare detaliu, de la culori, la decor, la toate momentele frumoase care se vor creiona și se vor transforma în amintiri peste ani și ani. Casa este așa cum sunt persoanele care locuiesc în ea. Ia din personalitate, stil, atitudine, moștenire și se transformă în ceva unic. Familie fericită, casă fericită. Așa-i că bucuria de a fi acasă, locul tău de confort, relaxare și liniște, nu are comparație? Și cui nu-i place să aibă un locușor unde să se relaxeze, să ridice mâna! Câteodată ai da orice pentru a te relaxa în confortul și liniștea casei tale. Tu ce faci ca să te relaxezi acasă?
  Citeste mai departe »
 8. Atunci când poți să ajuți, ajută! Viitorul nostru depinde de ei

  Imagine Articol

  În spatele porților ponosite din satele românești sunt copii ce au nevoie de o șansă – la educație, la demnitate, la iubire. Misavan vine în sprijinul părintelui Dan Damaschin de la Iași care prin Asociația Glasul Vieții are misiunea sufletească de a ține în școală peste 8000 de copii din situații defavorizate.

  Misavan va dona 10.000 de caiete, cifră simbolică ce reprezintă recunoștința pe care o avem pentru fiecare din cei peste 10.000 de clienți.

  Misavan va dona 10% din încasările făcute pe pachetele complete de curățenie Asociației Glasul Vieții

  Tu îți iei tot ce îți trebuie pentru curățenia casei tale – ai un pachet care cuprinde toate produsele pe care trebuie sa le folosești pentru o curățenie temeinică a bucatariei, baii, întregii case și a pardoselilor – și în același timp ajuți copiii din mediul rural, aflați în situații limită.

  Citeste mai departe »
 9. Mergi pe mâna expertului: 3 ani de excelență Dr. Stephan

  Imagine Articol

  Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, la mulți ani! Dar cine să trăiască mulți ani? Dar cine să trăiască mulți ani? Dr. Stephan să ne trăiască!!! La mulți ani!

  Luna aceasta este sărbătoare în familia Misavan deoarece Dr. Stephan împlinește 3 ani.

  Cât de repede a mai trecut un an. Un an ca nici unul altul, dar plin de surprize frumoase din partea lui Dr. Stephan. Noroc că specialistul nostru în curățenie profesională știe să își facă bine treaba și știe cine contează cu adevărat - voi cei care îl susțineți, îi ascultați sfaturile și îl utilizați cu drag în curățenia de zi cu zi.

  Expertiza și profesionalismul Dr.Stephan sunt garantate în orice produs marca Dr. Stephan. Pentru a deveni expert în curățenia la tine acasă și pentru garanția reușitei, Dr. Stephan are în spate ani d

  Citeste mai departe »
Pagină