Blog

 1. Transformăm Black Friday în Vinerea Strălucitor de Curată! Ghidul Misavan pentru Black Friday!

  Imagine Articol

  Urmează cele mai mari reduceri din an. Pe bune! Până la 40% la zeci de produse!

  Nu rata promoția exclusiv online de Black Friday!
  Vineri, 11 noiembrie dăm start promoțiilor și tu vei putea beneficia, la prețuri foarte bune, de produse profesionale de curățenie care îți ușurează munca. Reducerile sunt disponibile doar 3 zile, în perioada 11-13 noiembrie 2022! Intră pe www.misavan.ro și vezi produsele care sunt utile casei tale și pe care vrei să le ai în coș, în funcție de stocul disponibil online.

  Citeste mai departe »
 2. Trecem școlile pe curat (septembrie-octombrie 2022)

  Imagine Articol

  Dana este dintr-un sat uitat de lume. Așa pare, pentru că la școală la ea se ajunge cu greu – de cele mai multe ori ia microbuzul școlar, zilnic, câte 8 kilometri, însă sunt zile în care merge și pe jos. Se trezește la o oră la care cei mai mulți dintre colegii ei de la oraș încă visează. Îi place mult la școală și este o elevă bună. Mizează pe educație pentru a ieși cu demnitate din sat.

  Însă egalitatea de șanse în educație, e pe hârtie. Pentru că la ea în comună, școala începe oricum, chiar dacă nici în acest an corpul de clădire în care se desfășoară orele nu primește avizul igienico-sanitar pentru funcționare. Grupurile sanitare nu au apă curentă, iar apa de la robinet conține nitrați și nitriți. Din păcate, situația de la școala Danei nu reprezintă o excepție. Doar în județul Iași sunt peste 300 astfel de unități de învățământ, iar la nivelul țării, numărul crește la peste 8.000.

  Donăm împreună pachete complete de produse pentru curățenia școlilo

  Citeste mai departe »
 3. Ziua Doctorului Stephan! Produse premium pentru curățenia casei tale!

  Imagine Articol

  Ziua Doctorului Stephan. Produse premium pentru curățenia casei tale!

   

  Dacă ar fi să prindă viață, în adevăratul sens al cuvântului, Dr. Stephan ar impresiona pe oricine prin entuziasmul său, prin puterea sa de convingere, prin ambiție și perseverență, prin curajul de a spune lucrurilor pe nume.

  Ar fi omul care ține cu cei care îl urmează, care promite și face. Vocea sa ar răsuna în mintea tuturor pentru mult timp. De ce? Pentru că în cei 4 ani ai săi, Dr. Stephan a demonstrat că are curaj și pasiune, că este mereu corect și devotat, că își dorește să cunoască dincolo de limitele impuse de piață, că își dorește că cunoască adevăratele nevoi ale consumatorului, să cunoască provocările de zi cu zi.

  Cum a reușit Dr. Stephan să se remarce în cei 4 ani? Prin curajul de a fi mereu cu un pas înaintea tuturor. Nu prin modestie, ci prin încrederea că prin tot ceea ce face depășește așteptările tuturor.

  Citeste mai departe »
 4. Ziua Mondială a Mediului! Responsabilitate sociala. Implică-te! Colectează deșeurile.

  Imagine Articol

  Responsabilitate sociala. Implică-te! Colectează deșeurile. Ce saci menajeri sa folosești.

  Fiecare gest pe care îl faci are un impact asupra mediului, în orice moment, în orice loc. Prin simplul fapt că tu faci ceva pozitiv pentru mediu, deja contribui către un viitor sănătos, mai curat, mai frumos. Dacă tu ești așa mereu, imaginează-ți câte persoane poți inspira zi de zi fără să îți dai seama măcar. Ești un exemplu viu că lumea poate fi mai bună. Așa-i că este un sentiment plăcut?

  Începe cu pași mici, fără a depune un efort suplimentar. Totul trebuie să fie cât mai natural.

   

  Citeste mai departe »
 5. Ești alergic la praf? Scapă de griji! Folosește produse care își fac bine treaba!

  Imagine Articol

  Știai că sunt, în medie, 2000 de acarieni/ gram praf de casă? Acarienii sunt depenți de un mediu umed și temperaturi peste 25°C, regăsindu-se cel mai frecvent în covoare, saltele, perdele, draperii, mobilier tapițat, jucării, mobilier vechi dar și alte suprafețe. Pe lângă acarieni, în praful de casă mai pot exista și alte particule car epot genera o reacție alergică precum spori de mucegai, polen, mătreața de la animale de companie etc..

  Conform unor statistici, petreci într-un spațiu închis, în medie, 23 ore/zi, fie acasă, la serviciu sau alt spațiu. Importanța spațiului în care îți petreci cea mai mare parte a timpului este cu atât mai mare cu cât riscul dezvoltării alergiilor la praf poate crește de la o zi la alta.

   

  Citeste mai departe »
 6. Curățarea aragazului este o problemă? Află ce produse de curățenie să folosești de la specialiștii în curățenie Misavan!  

  Imagine Articol

  Curățarea aragazului este o problemă? Iată 3 secrete cunoscute, dar care nu sunt respectate de cele mai multe ori:

  1. Nu amâna curățarea. Cu cât amâni, cu atât murdăria va fi mai dificil de îndepărtat deoacere se va întări. De ce să nu cureți imediat? Economisești timp, crede-ne. E mult mai ușor.

  Acest secret se aplică indiferent dacă este vorba de bucătărie, baie, living, dormitor sau hol.

  2. Folosirea accesoriilor potrivite. De cele mai multe ori, curățarea plitei, cuptorului, aragazului este foarte simplă și nu necesită accesorii de curățenie speciale. O lavetă din microfibră și un burete pentru suprafețe sensibile sunt alegerile cele mai bune. Pe magazinul nostru online găsești o varietate de lavete din microfibră, dar și bureții de care ai nevoie.

  Totuși, de ce recomandăm mereu lavetele din microfibră în orice activitate de curățenie? Deoarece cu ele poți curăța orice tip de suprafață fără a lăsa urme sau scame, se pot folosi ca atare sau împreună cu detergentul ales, este foarte rezistentă în timp - își păstrează aspectul inițial pentru o perioadă lungă de timp.

  3. Produsele de curățenie folosite. Ultimul secret, dar cel mai important. Alege mereu în cunoștință de cauză. Dacă cunoști suprafața pe care dorești să o cureți și tipul de murdărie, poți alege mult mai simplu produsul de care ai nevoie. Foarte important! Alege produse profesionale de curățenie care nu doar vor curăța suprafața imediat, ci o vor proteja timp îndelungat. Știai că produsele Dr. Stephan sunt produse profesionale de curățenie? Intră pe magazinul nostru online, www.misavan.ro, pentru a descoperi întreaga gamă Dr. Stephan.

   

  Citeste mai departe »
 7. Misavan face LUNĂ! Curat LUNĂ!

  Imagine Articol

  Cu produsele profesionale Misavan, curățenia devine intergalactică și casa LUNĂ. Cu reducere 15% și transport GRATUIT la comandă minimă de 100 RON.

  Vezi produsele premium incluse în PROMOȚIE!

  Citeste mai departe »
 8. Curățarea hotei - sfaturi și produse care îți vin în ajutor 

  Imagine Articol

  Bucătăria, inima oricărui pasionat în ale gătitului, este locul în care curățenia și ordinea sunt cel mai greu de menținut. De fapt, savoarea, creativitatea, culorile, aromele se îmbină creând o artă a gustului, o artă vizuală, lăsând în urmă semenele efortului depus. Dintre toate ustentilele și accesoriile necesare în arta culinară, hota își are locul de cinste. Este prietenul care la nevoie se cunoaște. Iar dacă ai grijă de ea, își va face foarte bine treaba mulți ani înainte.

  Citeste mai departe »
 9. Curățarea și organizarea frigiderului pas cu pas

  Imagine Articol

  Frigiderul, pe lângă scopul său practic zi de zi, este și un spațiu al amintirilor. Locul în care depozitezi amintiri frumoase din vacanțe, poze. Este o zona ideală pentru citate motivaționale, dream chart-uri care să te motiveze și să te ambiționeze zi de zi. Este locul perfect și pentru listele de cumpărături, to do list-uri și orice alte idei.

  Frigiderul este imaginea stilului tău alimentar, modul în care te hrănești zi de zi. Este un accesoriu din bucătărie care necesită atenție, dar fără a exagera. Iată câteva idei practice pentru curățarea și îngrijirea frigiderului.

  Citeste mai departe »
Pagină