Blog

 1. Curățarea hotei - sfaturi și produse care îți vin în ajutor 

  Imagine Articol

  Bucătăria, inima oricărui pasionat în ale gătitului, este locul în care curățenia și ordinea sunt cel mai greu de menținut. De fapt, savoarea, creativitatea, culorile, aromele se îmbină creând o artă a gustului, o artă vizuală, lăsând în urmă semenele efortului depus. Dintre toate ustentilele și accesoriile necesare în arta culinară, hota își are locul de cinste. Este prietenul care la nevoie se cunoaște. Iar dacă ai grijă de ea, își va face foarte bine treaba mulți ani înainte.

  Citeste mai departe »
 2. Curățarea și organizarea frigiderului pas cu pas

  Imagine Articol

  Frigiderul, pe lângă scopul său practic zi de zi, este și un spațiu al amintirilor. Locul în care depozitezi amintiri frumoase din vacanțe, poze. Este o zona ideală pentru citate motivaționale, dream chart-uri care să te motiveze și să te ambiționeze zi de zi. Este locul perfect și pentru listele de cumpărături, to do list-uri și orice alte idei.

  Frigiderul este imaginea stilului tău alimentar, modul în care te hrănești zi de zi. Este un accesoriu din bucătărie care necesită atenție, dar fără a exagera. Iată câteva idei practice pentru curățarea și îngrijirea frigiderului.

  Citeste mai departe »
 3. Detergentul lichid de rufe. Cum să ai rufe curate, fără pete. De ce să folosești detergentul de rufe lichid?

  Imagine Articol

  De ce să alegi detergentul lichid de rufe Vexil? Cum să ai rufe curate fără pete?Află secretele unui detergent eficient pentru spălarea rufelor chiar și la temperatura de 30 de grade!

  Citeste mai departe »
 4. Idei pentru un living de invidiat. Metode simple și practice pentru un spațiu mereu curat.

  Imagine Articol

  În living râzi cu poftă la cea mai tare comedie, susții cu mult patos echipa preferată, aplici cele mai creative strategii doar ca să fii câștigător la jocul preferat. Livingul este locul celor mai faine povești, locul în care savurezi melodia preferată dansând așa cum știi tu cel mai bine. Cum poți să ai un living de invidiat? Afla aici câteva sfaturi!

  Citeste mai departe »
 5. Importanța organizării și obiceiuri care ne fac viața mai ușoară. Cum ne organizăm pentru a avea o casă curată și ordonată.

  Imagine Articol

  Să ai o casă curată, ordonată, organizată nu este ușor, mai ales când nu ai ajutor sau ai copii mici. Câteodată simți că nu mai ai putere, chef, starea necesară pentru a-ți ordona spațiul. Iată câteva sfaturi pentru curățenia din întreaga casă!

  Citeste mai departe »
 6. Mâinile si suprafețele murdare ascund un pericol nevăzut. Pune mâna și dezinfectează-le!

  Imagine Articol

  Știai că un proces corect de curățenie presupune 2 etape?

  Cele 2 etape sunt: curățenia propriu-zisă și dezinfectarea.

  Curățenia propriu-zisă înseamnă a folosi produse de curățenie care au rolul de a îndepărta pete sau urme care sunt vizibile, inestetice și care ar putea fi contextul potrivit pentru dezvoltarea mai multor microorganisme. Totuși, produsele de curățenie nu ucid bacteriile și virusurile, ci reduc numărul acestora și reduc riscul de răspândire.

  Dezinfectarea presupune utilizarea unor substanțe chimice care au rolul de a ucide germenii de pe suprafețe. Acest proces nu curăță neapărat suprafețele, dar datorită proprietăților antibacteriene, antifugice și germicide asigură eliminarea microorganismelor.

   

  Citeste mai departe »
 7. Sfaturile Dr. Stephan pentru a dezinfecta casa

  Imagine Articol
  Sfaturile Dr. Stephan pentru a dezinfecta casa. Mergi pe mâna expertului în curățenie
  Citeste mai departe »
 8. Impactul mâinilor curate asupra sănătății. Dezinfectarea corectă a mâinilor

  Imagine Articol

  Cât de mult contează igiena mâinilor, un gest atât de simplu dar atât de important. Legătura dintre spălatul pe mâini și răspândirea bolilor infecțioase a fost stabilită de acum două sute de ani de către Ignaz Semmelweis, considerat părintele igienei. Apoi, au demonstrat-o numeroasele studii realizate de-a lungul anilor: o igienă corectă a mâinilor prin apă și săpun poate salva vieți.

  Citeste mai departe »
 9. Curățenia în bucătărie în timpul pregătirilor pentru Crăciun. Cum ne pregătim pentru zilele de sărbatoare?

  Imagine Articol

  A fost o dată ca niciodată....așteptând lângă o soba arzând, miros de portocală și brad, nămeți de zăpadă și geamuri înghețate...o sărbătoare plină de magie....

  Orice s-ar întâmpla, perioada sărbătorilor de iarnă este plină de bucurie, zâmbete, cadouri, luminițe, brad, colinde, aromele dulci ale copilăriei...și, inevitabil, ești cuprins de optimism și speranță. Chiar dacă peisajul alb încă lipsește, numărătoarea inversă a început... Află secretele unei bucătării impecabile și vezi noile promoții pe care ți le-am pregătit pentru curățarea bucătăriei.

  Citeste mai departe »
Pagină