“Oamenii nu cumpară produse sau servicii, cumpără relaţii, poveşti şi magie... Oamenii cumpără produse/servicii pentru felul în care acestea ii fac să se simtă.” Seth Godin

 

Nu ai niciodată a doua șansă să faci o impresie bună. Prima impresie influențează modul în care vor fi procesate informațiile ulterioare.

Când oamenii au așteptări atât de diferite, ceea ce contează este atenția la detalii. Adică, modul în care tu participi indirect la povestea lor.

Acum mai mult ca niciodată, igiena și standardele de curățenie au ajuns la un nivel înalt. Pot pune aprenta pe imaginea brandului pe care îl reprezinți, și, de ce nu, sunt un element decisiv la formarea primei impresii.

În aceste vremuri ciudate pe care le trăim, acum, în luna iulie, îl apreciem, îl celebrăm și ne bucurăm mai mult ca niciodată că există Dr. Stephan. Dr. Stephan este un membru drag al familiei Misavan care a apărut în urmă cu doi ani din dorința de a simplifica procesul de curățenie prin produse profesionale de curățenie - foarte eficiente, cu un impact imediat, ușor de folosit. De fapt, expertiza în curățenia profesională marca Dr. Stephan are la bază ani de experiență în domeniu, cercetări, rețete care chiar funcționează, tips&tricks pentru o curățenie completă și complexă.

Produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan sunt ușor de folosit de cei care fac curățenie, dar cu impact de durată asupra clienților actuali și viitori ai business-ului tău.

Dr. Stephan contribuie, prin modul lui unic, la crearea unei prime impresii acolo unde cu puțin timp în urmă nu credeai că va conta atât de mult: curățenia.

 

Bucătăria este inima restaurantului, de aici ies plating-uri care nu doar satisfac o nevoie de foame, ci și impresionează. Este o presiune dată de timp, servire ireproșabilă, mâncare cu gust.

Chiar dacă clientul nu ajunge în bucătăria restaurantului, modul în care este prezentată mâncarea, gustul, aroma sunt influențate și de modul în care arată bucătăria. Totul se face repede și eficient, pentru că aici fiecare secundă contează.

 

Pentru farfurii impecabil de curate folosește la mașina de spălat vase detergentul corespunzător în funcție de duritatea apei. Astfel, pentru apă blândă utilizează Dr. Stephan Dish Matic-Light, pentru apă dură alege Dr. Stephan Dish Matic-Forte Premium, iar pentru apă foarte dură folosește Dr. Stephan Dish Matic X-Forte. Curăță cu ușurință grăsimea, nu produc spumă și conțin inhibitori pentru a nu afecta suprafața.

Paharele și ustensilele din inox și aluminiu se curăță pentru a conferi strălucire cu Dr. Stephan Dish Matic Crystal&Aluminium.

Detergenții profesionali de vase se folosesc împreună cu agentul de clătire pentru apă blândă Dr. Stephan Rinse Matic-Light și pentru apă dură Dr. Stephan Rinse Matic-Forte Premium.

Setarea dozajului automat corect se realizează împreună cu un specialist Misavan.

Pentru vasele spălate manual este ideal un detergent super concentrat și cu putere mare de degresare ca Dr. Stephan Super Dish sau Dr. Stephan Miracle Dish. Pentru pahare, obiecte din sticlă și cristal utilizează detergentul profesional Dr. Stephan Bright Dish. Folosește acești detergenți și într-o cafenea sau bar. Clienții nu vor mai găsi urme pe tacâmuri, pahare, farfurii.

Zona de hote unde se regăsesc grăsimi obținute prin înăbușire, fierbere, se curăță cu un degresant la rece ca Dr. Stephan Cold Foam Degreaser sau Dr. Stephan Multi Degreaser.

Degresează cu Dr. Stephan Multi Degreaser și pereții, frigiferul de ouă, congelatorul, masa de lucru și accesoriile, mașina de tocat, feliatoare, mixere etc..

Cuptoarele, friteuza, grătarul, adică zona caldă, zona unde se găsesc grăsimi arse, întărite, se curăță cu un degresant la cald precum Dr. Stephan Hot Foam Degreaser sau Dr. Stephan Turbo Degreaser.

Fierbătoarele de paste curățe-le cu un anticalcar profesional ca Dr. Stephan Anticalcar Multifuncțional, iar dacă te confrunți cu încrustații dificile folosește Dr. Stephan Anticalcar Extra Power.

Curăță interiorul frigiderului cu Dr. Stephan Multicleaner Amoniacal, fiind un detergent profesional cu amoniac are și efect de dezodorizare și nu necesită clătire. Suprafața de inox o poți curăța și degresa cu Dr. Stephan Strong Cream, în plus, conferă luciu suprafețelor. Folosește acest produs pentru orice suprafață din inox - hote, blaturi, suprafețe de lucru, mașini de gătit, ustensile, cuptoare, wok, caserole, grill, tigăi, funcționează chiar și pe suprafețe din cupru, alamă, fier.

Degresează pardoselile din bucătărie cu un detergent profesional cu amoniac Dr. Stephan Floor Ammonya sau cu un detergent profesional foarte concentrat, ce dizolvă cu ușurință orice murdărie și nu produce spumă Dr. Stephan Floor Strong.

Pentru un plus de siguranță, poți folosi Dr. Stephan Insect Run care curăță pardoseala și alungă insectele de pe suprafață.

Dezinfectarea suprafețelor din bucătărie este foarte importantă. În primul rând din respect pentru clienți și, în al doilea rând, pentru a asigura un standard ridicat de igienă. Dr. Stephan propune trei variante de dezinfectanți, avizați Ministerul Sănătății din România.

Pe bază de amoniu cuaternar un produs 2în1 dezinfectant și degresant Dr. Stephan Dengras Food Dezinfectant Degresant cu aviz TP4, pentru pereți, tavan, frigidere, accesorii, mașina de tocat, feliatoare, mixere etc..

Sau pe bază de amoniu cuaternar cu aviz TP4 si TP2 Dr. Stephan Bioxel Dezinfectant Universal și pe bază de alcool 69,6% Dr. Stephan Descol-75 Dezinfectant Hidroalcoolic, pentru dezinfectarea tuturor suprafețelor din bucătărie.

 

Curățenia în baia de restaurant, cafenea și mai ales în cea de hotel are un rol foarte important. De câte ori nu ți s-a întâmplat să intri în baia unui local frumos și să fii îngrozit cât de murdară părea baia? Studiile arată că 94% din consumatori ignoră un business dacă descoperă că baia nu este curată. De fapt, 75% dintre robinetele dintr-o baie sunt un risc de îmbolnăvire, iar mâna unei persoane poate avea până la 10.000.000 bacterii.

O baie trebuie să fie curată întotdeauna. Îndepărtează urmele de calcar, conferă luciu și parfum plăcut cu Dr. Stephan Shine-Bath, dacă depunerile sunt vechi, groase folosește cu încredere și Dr. Stephan Full-Bath. Le poți utiliza pe faianță, chiuvetă, vasul de toaletă, cadă, cabina de duș. Vasul de toaletă va fi mereu ca nou cu Dr. Stephan Wc Power, îndepărtează chiar și cea mai veche depunere.

Dacă te confrunți cu țevi înfundate, îndepărtează reziduurile organice și anorganice cu Dr. Stephan Power Drain sau elimină mirousile neplăcute, formarea și acumularea de materii organice cu o soluție 100% naturală - Dr. Stephan Bio-Drain Enzimatic. Le poți utiliza și pentru țevile înfundate din bucătărie.

Știai că memoria olfactivă durează mai mult timp decât cea vizuală? Prin miros se activează emoții, dispoziții, amintiri, se captează atenția. Prin stimularea mirosului te diferențiezi în mintea clientului.

Modul în care miroase baia este de mare importanță. Folosește Dr. Stephan Multicleaner Amoniacal pentru a obține efect de dezodorizare și conferă un parfum plăcut, foarte persistent, cu doi odorizanți profesionali - Dr. Stephan Odorizant Splas sau Service. Elimină chiar și cele mai grele mirosuri.

Dezinfectarea suprafețelor într-o zonă des frecventată de clienți trebuie să se facă cu regularitate.

Poți opta pentru un dezinfectant pe bază de clor Dr. Stephan Declornet Dezinfectant Gel Clorat, pentru un dezinfectant pe bază de amoniu cuaternar ca Dr. Stephan Fresc Dezinfectant Detergent Pardoseli sau pentru un dezinfectant pe bază de alcool ca Dr. Stephan Descol-75 Dezinfectant Hidroalcoolic. Toți dezinfectanții sunt avizați TP2 de Ministerul Sănătății, alege-l pe cel mai potrivit nevoilor tale.

 

Camera de hotel sau pensiune creează amintiri alături de cei dragi. Revii cu drag într-un loc primitor, ordonat, curat. Curățenia după fiecare client trebuie să dureze puțin, dar să fie făcută la standardele hotelului, pensiunii. Cu soluțiile profesionale de curățenie Dr. Stephan timpul de curățare este redus, suprafața nu este afectată de acțiunea detergenților și frecvența utilizării lor.

Curăță și îngrijește mobilierul din lemn sau pal cu Dr. Stephan Furniture sau Dr. Stephan Detergent Wood. Poți folosi pentru un plus de parfum și Dr. Stephan Spray&Wipe, un detergent profesional cu acțiune rapidă, ce se usucă foarte repede. Sunt o opțiune ideală și pentru a curăța mobilierul din bar sau cafenea.

Lenjeria de pat trebuie sa fie impecabil de curată. Îndepărtează urmele de natură biologică, sânge cu un detergent profesional pentru orice tip de țesătură Dr. Stephan Colour Laundry Matic pentru rufe color și Dr. Stephan White Laundry Matic pentru rufe albe. Când este necesar folosește un balsam profesional pentru orice tip de țesătură Dr Stephan Balsam Rufe Profesional Care. Folosește acești detergenți de rufe și pentru a curăța petele de sosuri, lapte, ouăde pe fețele de masă din sălile de evenimente.

Covoarele, mochetele, tapițeriile pot râmâne ca noi pentru mult timp dacă sunt curățate cu Dr. Stephan Carpet&More. Se poate folosi și cu mașinile automate de injecție-extracție.

Pardoselile din băi pot fi curățate cu Dr. Stephan Floor Spring, Lemon, Marino, Rose pentru un parfum plăcut, foarte fresh, dar poți alege și un detergent care alungă insectele precum Dr. Stephan Insect Run sau poți opta pentru un detergent dezinfectant ca Dr. Stephan Fresc Dezinfectant Pardoseli.

Poți crește cu 25% evaluările pozitive folosind un odorizant. Conferă o explozie de arome persistente în timp cu Dr. Stephan Odorizant One, Boss, Natura, You, Air. Ai putea folosi acești odorizanți pentru a crește cu 78% rata de reîntoarcere într-un bar sau cafenea.

Dezinfecteză suprafețele cu un dezinfectant ce nu necesită clătire și se usucă foarte repede, pe bază de alcool, Dr. Stephan Descol-75 Dezinfectant Hidroalcoolic.

 

Astăzi mai mult ca niciodată, consumatorii caută experiențe unice, să fie surprinși, doresc să experimenteze, dar în același timp doresc să se simtă ca acasă. Aici, fiecare detaliu contează, clienții fericiți înseamnă un business fericit.

Folosește produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan pentru a asigura cel mai înalt standard de curățenie și igienă. În alegerea produselor Dr. Stephan adecvate nevoilor business-ului tău, îți stau la dispoziție reprezentanții Misavan cu demo de produse, suport tehnic si multe alte informații. 

Poți stabili o întâlnire cu un reprezentant Misavan pe contact@misavan.com și, în cel mai scurt timp, vei fi contactat telefonic sau ne poți contacta direct telefonic, alegând depozitul cel mai apropiat de zona  ta de aiciLivrarea se va realiza conform routing-ului stabilit împreună cu reprezentantul nostru. Livrăm produsele la nivel național prin intermediul celor 11 depozite - Iași, Vaslui, Suceava, Brăila, Constanța, București, Brașov, Craiova, Alba Iulia, Cluj și Timișoara.

O curățenie impecabilă business-ului tău se asigură împreună cu Dr. Stephan - www.misavan.ro.