Luna iulie o dedicăm cuiva foarte drag nouă. A apărut în familia Misavan din dorința de a face bine, de a aduce zâmbete în fiecare casă, de a oferi liniște, relaxare și ore în șir de povești alături de familie și cei dragi. Doar asta contează cu adevărat, așa-i? Bucuria amintirilor alături de cei dragi.

Și așa începe povestea lui în urmă cu trei...

Luna acesta sărbătorim 3 ani de excelență Doctor Stephan!

La mulți ani, Dr. Stephan! Luna aceasta este despre tine, despre curajul tău neîncetat de a fi cel mai bun, despre dorința nemărginită de cunoaștere, de a descoperi rețete care chiar funcționează, de a oferi de fiecare dată garanția unei curățenii impecabile.

Acum este momentul să te cunoască mai bine toți prietenii pe care îi ai și toți cei care vor urma. Povestea ta abia a început...

 

Dr. Stephan înseamnă produse profesionale de curățenie pentru o casă curată, igienizată, dezinfectată. Dr. Stephan înseamnă produse ușor de utilizat chiar și la tine acasă.

Știi care este diferența între produse uz casnic și produse uz profesional (produse profesionale de curățenie)? Răspunsul este frecvența de utilizare și protecția conferită suprafeței. 

Produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan sunt produse pe care oricât de des le utilizezi pe o suprafață nu îi vor afecta calitatea, ci o vor curăța și o va proteja datorita formulelor ce contin inhibitori de coroziune. În plus, folosind produsele profesionale de curățenie Dr. Stephan conform recomandărilor de pe etichetă, se reduce timpul petrecut făcând curățenie.

Nu am putut anticipa schimbările pe care le-a produs pandemia începând cu luna martie, dar cu siguranță am fost pregătiți pentru ele. Produsele Dr. Stephan nu sunt simple produse profesionale de curățenie, ci sunt produse atent gândite pentru fiecare nevoie a casei tale, chiar și în vremuri de criză. De reținut! O curățenie corectă presupune și dezinfectarea periodică a suprafețelor.

 

Bucătăria, locul secretelor, al poveștilor și al momentelor gustoase cu cei dragi, este și un spațiu al grăsimilor, farfuriilor și suprafețelor murdare. Cuptorul, plita, aragazul, hota, blatul, masa, frigiderul sunt suprafețe care se murdăresc foarte repede. Dr. Stephan recomandă pentru grăsimi întărite, arse, încrustate degresanți la cald - Dr Stephan Hot-Foam Degreaser sau Dr. Stephan Turbo Degreaser, pentru grăsimi obținute prin fierbere, înăbușire recomandă degresanți la rece - Dr. Stephan Cold-Foam Degreaser sau Dr. Stephan Multi-Degreaser. Pentru curățarea vaselor, Dr Stephan propune două variante de detergenți. Un detergent profesional de vase super concentrat și cu putere mare de degresare - Dr. Stephan Super Dish Pump și un detergent profesional pentru curățarea paharelor și obiectelor din sticlă și cristal - Dr. Stephan Bright Dish Pump.

Mobila, masa din bucătărie pot fi șterse cu Dr. Stephan Spray&Wipe, iar suprafețele din inox pot fi curățate fără efort cu Dr. Stephan Strong Cream și apoi pot recăpăta luciul natural cu Dr. Stephan Bright.

Bucătăria este un spațiu ce necesită o dezinfectare periodică a suprafețelor. Folosește un dezinfectant pe bază de 69,6% alcool pentru dezinfectarea oricărei suprafețe din bucătărie - Dr. Stephan Descol-75 Dezinfectant Hidroalcoolic, un dezinfectant pe bază de amoniu cuaternar pentru a dezinfecta pardoseala, blatul de lucru, masa, vesela, tacamuri, tăvi, pahare - Dr. Stephan Bioxel Dezinfectant Universal sau un produs 2in1 pentru dezinfectarea și degresarea suprafețelor - Dr. Stephan Dengras Food Dezinfectant Degresant. Nu uita să clătești cu apă suprafețele dezinfectate care intră în contact cu alimentele.

 

Petrecem mai mult de 535 zile din viață în baie, nu doar pentru scopul practic, ci și pentru a ne relaxa, pentru a ne pregăti pentru diverse evenimente etc.. Cu toate acestea, baia este un spațiu al depunerilor de calcar și al mirosurilor neplăcute. Dacă stăm așa mult timp aici, hai să avem mai multă grijă de baie!

Dr. Stephan are câteva secrete pentru a avea o baie curată în fiecare zi. Pentru depunerile de calcar de pe chiuvetă, cadă, faianță, cabina de duș, robineți poți folosi pentru a curăță și conferi luciu Dr. Stephan Shine-Bath sau Dr.Stephan Full-Bath. Suprafețele sensibile la zgârieturi curăță-le cu Dr. Stephan Multicream, poți folosi produsul și în bucătărie. Te va surprinde cât de ușor se curăță totul.

Pentru depunerele grele, negre, de tartru de pe vasul de toaleta poți folosi Dr. Stephan Wc Power - wc-ul va arăta ca nou fără pic de efort, însă pentru întreținere, curățare și un parfum intens de măr în toată baia utilizează Dr. Stephan Gel Wc Parfumat Apple. Pentru un efect de dezodorizare instant, îți recomandăm un produs pe bază de amoniac - Dr. Stephan Multicleaner Amoniacal. Folosește-l și pentru curățarea diverselor suprafețe, precum pal, geamuri, accesorii sanitare, suprafețe din plastic, faianța, pardoseli, pereți sau alte suprafețe etc..

Îndepărtează imediat mirosurile neplăcute cu un odorizant intens ca Dr. Stephan Odorizant Splas sau Dr. Stephan Odorizant Service.

Dezinfectează periodic suprafețele din baie cu un dezinfectant pe baza de clor - Dr. Stephan Declornet Dezinfectant Gel Clorat

 

Livingul este spațiul unde te distrezi cu cei dragi, râzi, te joci, te relaxezi. Este un spațiu conforabil și primitor, un spațiu unde curățenia este foarte importantă. Șterge praful și mizeria de pe mobilă cu Dr. Stephan Furniture. De asemenea, foloseste pentru a curăța scaune, fotolii, canapele din piele, mușama, accesorii din lemn sau aluminiu Dr. Stephan Care&More. Curăță și redă culorile covoarelor, tapițeriilor, mochetelor cu Dr. Stephan Carpet&More. Dacă te confrunți cu urme de marker, pix, cerneală, var lavabil le poți curăța cu Dr. Stephan Ink&Marker Remover. Ink&Marker Remover se utilizează pe suprafețe dure, dar și pe suprafețe textile care au culori stabile. Așa că nu certa copiii dacă desenează pereții! 

 

Holul este spațiul în care îți întâmpini familia, prietenii. Modul în care arată și miroase este foarte important, este primul contact cu locuința ta. Surprinde-i pe toți cu o explozie de arome care vor persista mult timp, alege combinația preferată - Odorizanții Dr. Stephan One, Boss, Natura, You, Air.

Dezifectează pardoselile din hol și living cu un dezinfectant pe bază de amoniu cuaternar - Dr. Stephan Fresc Dezinfectant Pardoseli. Folosește-l pentru a dezinfecta și suprafețele din baie. De asemenea, poți dezinfecta suprafețele cu cel mai mare potențial de contaminare cu dezinfectantul pe bază de alcool - Dr. Stephan Descol-75 Dezinfectant Hidroalcoolic.

La final, nu uita să îți dezinfectezi mâinile cu un dezinfectant pe bază de alcool de minim 70% cum este Dr. Stephan Aseptic Gel de Mâini Dezinfectant

 

Reține! Nu există un produs minune pentru a curăța orice suprafață din casă. De fiecare dată când te decizi să cumperi un produs de curățenie este bine să știi exact care este suprafața de curățat și cu ce problemă te confrunți. Astfel, vei întelege eticheta produsului și vei folosi corect produsul ales.

 

Dr. Stephan are grijă de casa ta. Alege acum produsele potrivite pentru nevoile tale și descoperă expertiza în curățenia profesională marca Dr. Stephan. În luna aniversării le găsești disponibile pe magazinul nostru online, www.misavan.ro și, în plus, ai 15% reducere la orice produs din gamă și transport gratuit. Descoperă toate produsele Dr. Stephan la promoție aici. Perioada campaniei este 2 iulie - 31 august 2021. 

Spor la curățenie și ne revedem cu drag împreună cu Dr Stephan mulți ani de acum-ncolo...