Petrecem în medie 2.2 ani din viața noastră făcând curățenie.

Între muncă, activități extra muncă și timp liber, abia mai rămâne chef și timp pentru curățenie. Pentru a avea o locuință curată, ordonată, suntem mereu în căutarea unor produse de curățenie utile, practice și ușor de folosit.

Accesoriile de curățenie din microfibră sunt de mare ajutor în mediul profesional și, din acest motiv, le recomandăm și pentru mediul casnic. Azi îți povestim de ce.

 

Ce este microfibra?

Microfibra este un tip special de țesătură, realizată prin folosirea celor mai moderne tehnologii. Este o combinație de fire extrem de subțiri din poliester și poliamidă.

 

5+1 

motive de ce să alegi accesorile de curățenie din microfibră

1. Durata de viață. Microfibra este foarte rezistentă în timp. Își păstrează aspectul inițial timp îndelungat. Spre deosebire de bumbac sau vâscoză, de accesoriile din microfibră nu îți este rușine dacă le lași la vedere.

2. Modul de întreținere. Microfibra se curăță foarte ușor. Se poate spăla manual sau la mașina de spălat rufe, la o temperatură de maxim 40°C. Nu necesită detergenți speciali, balsam, clor. Nu se calcă. În plus, se usucă foarte repede.

3. Design-ul. Există o varietate de culori. Folosită și curățată corespunzător, nu se decolorează, nu se destramă, nu se scămoșează.

Așa cum ți-am povestit și în alte articole, poți folosi produsele pe coduri de culoare. Accesoriile roșii/roz pentru baie, cele verzi pentru bucătărie, cele albastre pentru holuri, cele galbene pentru camere sau birou. Așa nu vor exista cazuri în care să ștergi cu o lavetă din baie suprafețele din bucătărie sau invers.

4. Puterea de curățare. Microfibra are o putere mare de absorbție a lichidelor, de curățare a murdăriei, de îndepărtare a prafului. Se poate folosi uscată sau umedă, în funcție de necesitate.

5. Puterea de stoarcere. Este un material care se stoarce foarte ușor și foarte bine. Nu lasă urme.

6. Destinația. Microfibra este disponibilă în foarte multe texturi și forme. Poate fi folosită pe foarte multe tipuri de suprafețe, fără a deteriora suprafața. Există produse din microfibră recomandate pentru orice tip de suprafață sau pentru o anumită suprafață, de exemplu pentru geam, mobilă, vase etc.. Chiar ai de unde alege.

 

Ce contribuție aduc accesoriile din microfibră la curățarea locuinței?

Reduc timpul de curățare. Microfibra nu lasă urme sau scame și nu este nevoie să revii cu laveta sau mopul asupra suprafeței. Urmele modului în care a fost ștearsă suprafața nu se văd după uscare.

Dacă suprafața este foarte murdară sau cu murdărie încrustată, nu uita să lași produsul să acționeze timpul recomandat și apoi să ștergi.

Îmbunătățesc calitatea curățeniei. Pe lângă importanța și contribuția pe care o au produsele profesionale de curățenie asupra suprafeței, microfibra sporește puterea de curățare a produsului folosit. Cu o cantitate redusă de produs și accesoriul din microfibră, suprafața este vizibil curățată.

Microfibra, prin textura sa, îndepărtează ușor praful,murdăria, lichidele.

Reduc cheltuielile. Calitatea curățeniei este dată și de faptul că microfibra nu se uzează așa ușor. Poate fi refolosită o perioadă lungă de timp, mai ales dacă este curățată conform indicațiilor.

Microfibra este o investiție pe termen lung.

 

Ce produse din microfibră poți folosi pentru curățenie?

Microfibra se regăsește într-o diversitate de texturi, chiar și în calități diferite. Prin testarea acestora, vei descoperi care se potrivește cel mai bine cu stilul tău de curățenie și cu suprafețele pe care le ai acasă, la birou etc..

Cele mai utile accesorii din microfibră pentru curățenie sunt laveta și mopul. Pe magazinul nostru online, www.misavan.ro, vei descoperi mopuri și lavete din microfibră recomandate în funcție de suprafață și necesitățile tale.

1. Lavetele din microfibră extra rezistente. Contribuie la curățarea, uscarea și conferirea de luciu suprafețelor. Au o textură diferită de celelalte lavete, foarte comode în utilizare și foarte ușor de curățat. Sunt disponibile trei variante: Laveta Microfibră Extra Rezistentă pentru Baie, Bucătărie și Inox.

2. Lavetele din microfibra în funcție de suprafețe. Au texturi, dimensiuni și culori diferite.

Laveta Microfibră pentru Mobilă&Aparatură RTV și Laveta microfibră extrafină pentru LCD. Au o textură foarte fină, delicată cu suprafața. Dimensiunea este potrivită pentru a curăța suprafețe întinse.

Laveta Microfibră Extra Pufoasă pentru Bucătărie și Laveta Microfibră pentru Vase. Ideale în bucătărie pentru a curăța vasele de orice fel.

Laveta Microfibră Maxi Super Absorbantă. Are în interior burete. Este cu adevărat utilă acolo unde ai nevoie de o lavetă cu putere foarte mare de absorbție.

Laveta Microfibră pentru Întreaga Casă. O poți folosi cu încredere pe foarte multe tipuri de suprafețe, are o textură moale. Este o lavetă foarte comodă în utilizare.

Laveta Microfibră pentru Geam. Sticla și geamul sunt suprafețe foarte sensibile, urmele de murdărie, detergent se observă foarte ușor. Laveta din microfibră își arată cu adevărat utilitatea în acest caz. Este un accesoriu must have. Rezultatele obținute la curățarea suprafeței te vor surprinde.

3. Mopurile din microfibă. Se storc foarte ușor spre deosebire de mopurile din bumbac. Datorită formei lor, curăță foarte bine pardoselile. În plus, îți păstrează aspectul inițial foarte mult timp. Poți alege un mop microfibră în funcție de model și dimensiune.

Poți opta pentru un mop tip lavetă precum Mopul Microfibră Balerină și Mopul Microfibră Balerină Extra Fin, pentru un mop cu fire late din microfibră precum Msv Mop Microfibră M Blue/Fucsia/Green/Orange și Brilli Mop Microfibră L Blue/Fucsia/Green/Orange sau pentru un mop microfibră cu fir continuu cum este Brilli Mop Microfibră fir continuu Blue/Fucsia/Green/Orange.

 

Alege accesoriile de curățenie din microfibră cu care te simți confortabil în utilizare. Nu trebuie să alegi multe variante, ci doar pe acelea de care ai cu adevărat nevoie. Ține cont în alegere de suprafață și destinație. Este foarte important să folosești accesoriile de curățenie pe încăperi. Alege-le pe culori pentru a-ți fi mai simplu.

Curățenia poate fi foarte simplă dacă ai ales produsele de curățare și accesoriile corecte.

Ai grijă de casa ta pentru a te bucura cât mai mult de un mediu curat, fericit, pe placul tău.

La cât mai multe alegeri corecte!